SÚŤAŽ o rodinný pobyt na Slovensku podľa vlastného výberu
Túžite na chvíľu „vypadnúť“? 😇 Niekde, kde nemusíte variť či vymýšľa program pre deti? Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku. Koncept babyfriendly u nás znamená komfort pre rodiny s deťmi v rámci vybavenia, ale aj ďalšie doplnkové služby a hlavne zážitkový program pre deti.👧👨👨🦱🤩
SÚŤAŽTE spolu s nami o relax a oddych, ktorý si určite zaslúžite. V hre máme pobyt v hodnote 399 Eur a využiť ho môžete podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov siete Trinity Hotels & Resorts.
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne). Jednoducho chceme vedieť, čo vás najviac na našich hoteloch láka. A ak ste už aj u nás boli, napíšte nám o tom a zapojte sa do súťaže tiež 😊 Vaše názory nás zaujímajú.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.
HRÁME O POBYT v hodnote 399 Eur ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

My by sme radi ešte navštívili hotel Atrium, lebo už dlhšie túžime navštíviť Tatry. Radi by sme využili vás wellness, herňu a animačný program, skvelú kuchyňu. V Sitne ak v Senci sme boli a veeeeeľmi sa nám páčilo. A samozrejme sa tešíme aj na Skalka a Ozvenku. 😘
My by sme radi skúsili hotel Átrium, v Sitne sme boli 2 krát a bolo super... pre naše 3 detičky je TOP MINIE ME aqua zóna...ale deti túžia vidieť hotel v Tatrách...
Nam sa u Vas velmi paci.A deti zboznuju "Klopka" tak ho premenovala moja Máša 😂aj Svetlušku či Skalka a Ozvenku.Je to pre nich zazitok z ktoreho cerpaju dlhooo po navrate domov a CD Kamaratov z Trinity nam stale vyhrava v aute😉Isli by sme do ktorehokolvek z hotelov,pretoze je to zaruka roziarenych detskych ociek.😘
Ja by som pre svoju rodinku vybrala hotel Sitno . Bola by to naša prvá spoločná dovolenka ako rodina . Keďže máme dve deti ktoré by sa tam.vysalili a mamka by si oddýchla s najmensim clenom 🙂. Bol by to taký menší darček pre nás 🙂
S rodinkou by sme si radi užili pobyt v hoteli Átrium v Novom Smokovci, nakoľko sme tam ešte neboli, a veľmi túžime ísť s nasimi dvomi malými deťmi do Tatier
bola som vo Vašich hoteloch v Senci a aj v Smokovci, takže do zbierky chyba už iba Hotel Sitno a ten by si moja dcérka naplno užila, keďže ma skvelé referencie
Boli ste v hoteli Átrium v Novom Smokovci na Deň sv Mikuláša. Veľmi sa nám tam páčilo, očarujúca príroda, perfektný program pre deti, akurát v bazéne bola chladnejšia voda a nefungoval tobogan. Tak staršie deti boli smutnejšie. Takže by sme si to tam radi zopakovali. 😉
My by sme sa potešili pobytu v ktoromkoľvek hoteli v sieti Trinity. Nakoľko je tazko nájsť vhodný pobyt pre rodinu so 4 detmi, aby sme nemuseli bývať v 2 izbách.
Hotel Átrium v Novom Smokovci, kôli polohe v Tatrách je krásne 🍀🍀🍀
Hotel Atrium, lebo milujeme Tatry, kľudne aj každý rok sme tam
Určite hotel Atrium, radi by sme išli s malou do Tatier. Ako rodina sme tam ešte neboli 🙂♥️
Veľmi veľmi veľmi by sme prijali pobyt u vás v Átrium. Tatry sú veľmi náročné, no veľmi dobre na aspon chvíľkové spestrenie pre dýchacie cesty a s tým majú moje deti večne problémy. Úprimne na pobyt vo vašich hoteloch sa,, nelakomíme, lebo neda sa nám to, no bol by to ozaj krasny zážitok. Tak z môjho pohľadu je to to, čo by moju rodinku veeelmi potešilo. 😊
@patricia_trinityhotels nas najviac laka hotel Sitno v Štiavnickych vrchoch. Banská Štiavnica a jej okolité tajchy sú jedným z najkrajších miest na Slovensku a veľmi radi sa do týchto končín vraciame, avšak s našou dcérkou by sme tam šli prvý raz..
My by sme radi vyskúšali hotel Sitno.. Štiavnica je naša obľúbená a také super ubytko v Sitne by si určite naše 3 deti užili.. 🍀🍀🍀🍀🍀
@patricia_trinityhotels s deťmi sme už vyskúšali pobyt v Hoteli Atrium, ktorý bol na jednotku 👍 veľmi sa nám v hoteli páčilo a nestíhali sme sa ani nudiť, vyskúšali sme všetko v hoteli čo sa len dalo 😂 radi by sme vyskúšali aj Hotel Sitno, ktorý sme zatiaľ videli len na videu a veľmi sa nám tento hotel páči, hlavne možnosti pre naše deti čo môžu opäť využiť 🙂
@patricia_trinityhotels hotel Sitno kvôli lokakite
Hotel Senec❤ boli sme uz v Sitne aj v Atriu a uz nam chyba navstivit len tento hotel v lete,od dievcat animatoriek sme poculi,ze v lete je to top!
Radi by sme navštívili hotel Atrium v N.Smokovci.3x rocne chodíme aj na 1dňový výlet do Tatier.Rada by som využila pobyt s rodinou v Tatrách🙂
Nám by sa páčilo asi všade 😊ale ak by som si mohla vybrať tak hotel Sitno. Krásna príroda Štiavnických vrchov je úžasná (dokonca región Štiavnica je zapísaná v UNESCO ☺️) určite by sme si spravili výlet na vrch Sitno odkiaľ je pekný výhľad na okolitú krajinu.
@patricia_trinityhotels my by sme chceli ist do hotela Atrium, v druhých dvoch sme už boli, a dokonca viackrát...takze jednoznačne Vysoké Tatry....vaše hotely mame v obľube , kvôli animacnemu programu, lokalite (Senecke jazera, slnko, pláž, Stiavnicke vrchy krasna príroda), spokojne deti, spokojní rodičia
@patricia_trinityhotels chodievame do hotela Sitno - Vyhne, nie na pobyt ale len do wellnesu oddychnut si a s drobcom zas do detskeho sveta Minime. Potesil by ma vikendovy pobyt prave v hoteli Sitno kde to pozname, kde sa vraciame kde sme spokojni
My by sme vyskúšali hotel Sitno, máme radi banskú Štiavnicu, tak by sme išli ahoj tam znovu na výlet
Tak skúsim ešte raz😁určite by sme išli pozrieť na Sitno, je tam krásne a chodievala som tam aj ako malá s mojimi rodičmi.. A teraz by som rada chodila aj s mojimi deťmi 🥰určite by sa nám tam všetkým páčilo 🍀🍀🍀
@patricia_trinityhotels urcite hotel Atrium, este sme tam neboli, ale kolegyna stale chvali. Mame radi Tatry a mame velmi radi tury, takze by to bolo nieco pre nas 🙂
Kazde jedno miesto ma nieco do sebe😍,ale asi by sme zacali Sitnom.Stiavnica je proste rozpravkova.
Radi by sme s detmi a s manzelom vyskusali Hotel Diplomat je to vhodne aj pre deti a aj okolie v rajci je krasne... A mame to aj blizko sme z okolia. A isto by sme si uzili pobyt...
@bebe30 ❤️❤️❤️
Určite Hotel Átrium v Novom Smokovci, Tatry máme naozaj veľmi radi , aj keď sa tam žiaľ nedostaneme veľmi často...
Hotel Sitno, pretoze Stiavnicke vrchy su nadherne

Nas by potesik pobyt v hoteli Atrium v Smokovci. V Tatrach ame boli s detmi,ked sme este nemalu najmladsieho,tak by sme si to radi zopakovali vsetci spolu. Tatry su nadherne a chceme nase deti viest k turistike.