icon

SÚŤAŽ o rodinný pobyt na Slovensku podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
17. feb 2020

Túžite na chvíľu „vypadnúť“? 😇 Niekde, kde nemusíte variť či vymýšľa program pre deti? Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku. Koncept babyfriendly u nás znamená komfort pre rodiny s deťmi v rámci vybavenia, ale aj ďalšie doplnkové služby a hlavne zážitkový program pre deti.👧👨👨‍🦱🤩

SÚŤAŽTE spolu s nami o relax a oddych, ktorý si určite zaslúžite. V hre máme pobyt v hodnote 399 Eur a využiť ho môžete podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov siete Trinity Hotels & Resorts.

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne). Jednoducho chceme vedieť, čo vás najviac na našich hoteloch láka. A ak ste už aj u nás boli, napíšte nám o tom a zapojte sa do súťaže tiež 😊 Vaše názory nás zaujímajú.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

HRÁME O POBYT v hodnote 399 Eur ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

sticker
mimihany
18. feb 2020

Určite odporúčam hotel Átrium v tatrách. Výlety do prírody a regenerácia vo welnes a detičky si tiež užijú svoje, bazény, ihrisko, trampolína.. Za nás veľká spokojnosť bola 🧡👌

lubalapi
18. feb 2020

@patricia_trinityhotels Hotel Atrium, kvoli Tatram a preto ze sme v nom ako jedinom z Trinity este neboli

patricia_trinityhotels
autorModerátor
18. feb 2020

@martuliak od roku 2004 👏👍 ... ĎAKUJEME ❤

ivkahu
18. feb 2020

Radi by sme sa vratili do hotela Sitno. Boli sme s detmi, ked mala mladsia dcera vyse roka a bolo uzasne. Oddychla som si aj ja ako mama, uz len, ze je navarene (a taky siroky vyber, od sladkeho az po zdrave varianty) a deti maju bazen cely den😊 Plus nadherne okolie a vynikajuci personal hotela.

noemizoelia
18. feb 2020

My s rodinkou by sme radi navštívili hotel Sitno, tam sa už chystáme asi rok.. Ten hotel je stvorený pre naše dcéry 7 a 1 ročne. 💕Potešila by nás dovolenka na leto😉

etnatn
18. feb 2020

Ešte sme u vás neboli ale určite by sme do prvého šli do Atria v Smokovci a prečo? Jednoducho, lebo milujeme Tatry 🙂

carmena
18. feb 2020

Navstivili by sme hotel Atrium kvoli jeho polohe vo Vysokych Tatrach kde je nadherne.

kelsey1
18. feb 2020

Určite vo všetkych Vašich hoteloch je parádne, no ja by som si zvolila pre moju rodinku pobyt v hoteli Sitno. A prečo? Tento kút Slovenska ešte veľmi nepozname, tak je na čase s tým niečo spraviť 😉 a možno stretneme aj Spievanku a Zahrajka.

reka_meszaros
18. feb 2020

Najradsej mame hotel Atrium v Smokovci.Moje deti boli v nemom úžase od maskotov vyborna strava, vecerne programy pre dospelych, nadherny vyhlad proste hotel co mozem len vrelo odporucat

adaharcarova
18. feb 2020

Vaša sieť hotelov je top! Zatiaľ sme len poculi, ešte nevyskúšali. Deti 4r a 7r by si to užili veru riadne a my konečne oddýchli,lebo nemáme možnosť odložiť deti ani na minútku mimo nás.
Keby si môžme vybrať tak by to bolo Sitno, kvôli vybaveniu,atrakciám a prostrediu....fotky na stránke neskutočné.

ivabeli
18. feb 2020

Atrium hotel kedykoľvek,náš syn to tam zbožňuje a my sme spokojní tiež.Vrelo odporúčame!🙂

dkethe
18. feb 2020

Velmi by som sa potesila z navstevy hotela Sitno. Stiavnicke vrchy pochodeneme nemame, aj ked sa obavam, ze pri tom vsetkom co hotel ponuka z neho ani nohu nevytiahneme :D

vevesh
18. feb 2020

Senecke jazera- spomienky na detstvo

ajsha123
18. feb 2020

Využili by sme pobyt v hoteli Sitno. Pochádzam z blízkeho mesta, ale Štiavnické vrchy a okolie nemáme s deťmi schodene... Bývame pri Ba, takže by sme pobyt spojili s návštevou, s turami, poznávaním prirody a okolia, oddychom, deti by sa najviac potešili bazénu... Ja ako mama by som sa potešila, že idem na dovolenku, kde nemusím variť a je o nás postarané... Už len vyhrať ☺️

martinecka31
18. feb 2020

Spojenie tatranskej turistiky a nekonečného blaznenia v bazénoch hotela Atrium je pre naše deti lákavejšie ako dovolenka pri mori, pre našu rodinu ste jednoznačná voľba

marus1306
19. feb 2020

@patricia_trinityhotels neboli sme s rodinou ešte v žiadnom hotely tak by sme využili váš hotel Sitno v Štiavnických vrchoch. Vypadá to moc lákavo lebo ten smer sme zatiaľ ešte nepreskúmali. 😉

musulienka
19. feb 2020

My sme minule leto navstivili Vas hotel Sitno. Nenasli sme hadam ziadny minus. Personal hotela bol mily, strava, herna
aj izba nemali chybu. Chceli by sme vyskusat pobyt aj v hoteli Atrium. Ci uz vyhrame pobyt alebo nie, isto tam zavitame🙂🙂

boriskabora
19. feb 2020

Pre nas Hotel Sitno. Tento kraj je nam prirodou blizky,urcite by sme popozerali aj Bansku Stiavnicu a naplno vyuzili vsetky detske aktivity,ktore hotel ponuka 🙂

delina
19. feb 2020

@patricia_trinityhotels Hotel Atrium, kvoli polohe... Tento rok planujeme aktivnu dovolenku a chceli by sme deti trochu "povlacit" po horach 🙂

emma46
19. feb 2020

potešil by nás či už hotel Atrium alebo Sitno na oddych, relax a nové zážitky pre deti. Neboli sme zatiaľ ani v jednom zo spomínaných hotelov. Ďakujeme za možnosť zapojiť sa do súťaže. J+Z+E+J

nikinka2
19. feb 2020

My chodievame dlhé roky do hotela Sitno.Cez letné prázdniny chodíme 2 krát.Velmi sa nám tam páči, všetko je tam super a dcéra chce ist aj tento rok.Prazdniny si nevieme predstavit nikde inde.Do Sitna v júli a pokiaľ budú peniažky keďže som slobodná mama a berieme aj moju mamu dôchodkyňu by sme chceli vyskúšať Senec.

anjelik9993
19. feb 2020

@patricia_trinityhotels Ťažko sa vyberá jeden, rada by som videla všetky, každá oblasť má niečo do seba. Štiavnicke vrchy, to je taká naša domovina, Slnečné jazerá tam plánujeme ísť už dávno.. ale teda, keby si mám vybrať , tak hotel Atrium v Novom Smokovci milujeme Slovensko a milujeme Tatry, už sme sa tam pár rôčkov nedostali na dlhšie, tak by to bolo skvelé ísť tam opäť na dlhšie. Milujeme výhľad na zasnežené kopce. Tu dole u nás tento rok sneh veľmi nebol.

hviezda85
19. feb 2020

@patricia_trinityhotels Vyskúšali sme Atrium aj Sitno a z oboch hotelov sme boli nadšení. Sitno máme bližšie, preto sa tam zvykneme vracať. Dcéra to tam miluje a nikdy sa jej nechce ísť domov. A keďže je šťastné dieťa, je šťastný aj rodič. Animátori sú na vysokej úrovni, naozaj sa krásne deťom venujú. Vidno, že to nie je silené. Viem, že sa môžem spoľahnúť aj perfektný program a maskoti sú úplná topka. Už teraz sa tešíme na ďalšiu návštevu u Vás!

tweety18
19. feb 2020

Tatry milujeme, tak by pre nás bol ideálny hotel Atrium vo Vysokých Tatrách 😉

zabka1124
19. feb 2020

My by sme chceli ísť do hotela Átrium v Novom Smokovci;)!Ešte sme tam neboli,ale počuli sme od známych,ze je tam krásne ci na jar,leto,jeden,zima.A tiez je to v Tatrách a zobrali by sme bicykle a spoznávali okolie.
My chodime do Sitna-Vyhne,máme to blizko od starých rodičov.Je to úžasný vodný svet so super ludmi,zábava pre deti a v lete kúpanie pod holým nebom s výhľadom na Štiavnicke vrchy.

lajlita
19. feb 2020

Radi by sme navstivili Atrium v Novom Smokovci. Boli sme u vas minuly rok cez leto a radi sa k vam vratime, aby sme sa opät mohli poprechadzat v Tatrach a po lahsej ture by sme si oddychli vo Vasom hoteli 🙂

nancy
19. feb 2020

Keby sme si mohli vybrať, bol by to oddych v lete pri jazere, čiže hotel Senec. Kedysi sme trávili často dovolenku pri Senci, chodievali sme tam stanovať. Ísť do hotela by bola príjemná zmena 🙂

sipkova22
19. feb 2020

Určite Átrium v Smokovci, milujeme Tatry 🤗🍀

igiana
19. feb 2020

Všetky tri hotely majú svoje čaro a sú niečim iným výnimočné! Naša rodina mala šťastie navštíviť hotel Sitno a zabavili sme sa všetci 😊 Menší, väčší, dokonca aj pubertiačky 😊.