SÚŤAŽ o rodinný pobyt na Slovensku podľa vlastného výberu
Túžite na chvíľu „vypadnúť“? 😇 Niekde, kde nemusíte variť či vymýšľa program pre deti? Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku. Koncept babyfriendly u nás znamená komfort pre rodiny s deťmi v rámci vybavenia, ale aj ďalšie doplnkové služby a hlavne zážitkový program pre deti.👧👨👨🦱🤩
SÚŤAŽTE spolu s nami o relax a oddych, ktorý si určite zaslúžite. V hre máme pobyt v hodnote 399 Eur a využiť ho môžete podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov siete Trinity Hotels & Resorts.
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne). Jednoducho chceme vedieť, čo vás najviac na našich hoteloch láka. A ak ste už aj u nás boli, napíšte nám o tom a zapojte sa do súťaže tiež 😊 Vaše názory nás zaujímajú.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.
HRÁME O POBYT v hodnote 399 Eur ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

vybrali by sme si hotel Sitno, super poloha v krasnej krajine. idealne na spoznavanie okolia.
Hotel Sitno. Kedze sme cerstvi rodicia a hladame hotel kde by sme vedeli ist aj s drobcom🙂 A veru oddych by sa nam uz zisiel🤗
Hotel Sitno, Vyhne je uzasny. Vyborna vzdialenost od BA, nadherne prostriedie, perfektny hotel a personal. Radi by sme sa tam opat vratili! Pre deti je to TOP!
@nancys deťmi je komfort v hoteli určite plus a to typické Senecke leto si užijete z hotela + hotel ma vlastnú súkromnú pláž na jazere, takže naozaj kľud 🙂
Tatry alebo Sitno kvoli polohe a kopcu atrakcii. Detskym aktivitam.
Moju rodinku by potešil pobyt v ktoromkoľvek Vašom hotely. Dôležité je aby sme boli všetci spolu a užili si rodinnú dovolenku. Dopriala by som to mojim teenagerom, mojim menším detičkám a môjmu manželovi.
Využili by sme to v hoteli Átrium vo Vysokých Tatrách, minulý rok sme boli v Senci a veľmi sa nám páčilo, veľmi veľa aktivít pre deti, deti sa nemali kedy nudiť ❤🤞
Jednoznacne Sitno, to je nasa srdcovka, boli sme uz 4x a chystame sa opat. Milujem detsky kutik, wellness a hlavne bohaty program pre deti. Vzdy si to tam uzijeme a preto sa radi vraciame 😍
Hotel Atrium v NOVOM SMOKOVCI by bol pre nas zazitok navstivit..hlavne koli Tatram..Urcite by sme pobyt spojili aj s nejakou mensou turou,ktoru by zvladla nasa 6 rocna slecna. 🙂
Určitě by jsme rádi navštívili Senec. Malá miluje maskoty Skalka a Ozvienku a chce poznat další kamarády 🙂
Ahojte, my sme sa tento rok rozrastli o noveho clena,a kedze milujeme tatry a novy clen tam este nebol tak vyberame Atrium Novy Smokovec. Zatial sme boli len v Starom ,tak nech porovname v com je novy novsi😄 vyhru by som si dopriala k svojim nadchadzajucim narodeninkam,takze pfuj pfuj nech mam stastiee 🎂🌺
Tažká otázka... Deti by mi odhlasovali Senec, lebo tam sme ešte neboli..keďže ho máme zarohom.. A chceli by strasne vidieť Člupka a Vlnku. ale celá rodinka zrejme Atrium... Je to naša srdcovka. I keď je pravda, že aj v Sitne sa nám páčilo. Takže...ktorýkoľvek hotel je super a určite výhra.
Chodievame vždy do Sitna, kvôli skvelému animačnému programu. I s malými deťmi je dovolenka oddychom a syn má vždy, čo robiť. Pre zmenu by sme sa radi pozreli i do tatranského hotela Átrium.
@patricia_trinityhotels
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HOTEL SITNO⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- perfektny Animacny tim
- program pre deti celi den
- kino, tvorive dielne a kucharske kurziky
- maskoti Skalko a Ozvenka su bajecny a deti ich miluju - su pritomni v hoteli cely cas , najviac sa to detom rata na ranajkach 🤩
- Vase poziadavky Vam hotelovy personal splni s usmevom na tvari a bleskovou rychlostou
- polpenzia z ktorej si vyberie urcite kazdy-
- a v neposlednom rade perfektna lokalita pri Banskej Stiavnici- velmi vela aktivit aj mimo hotela
Odporucame a sme za vsetmi 10timi👍
@patricia_trinityhotels Ťažko mi je vybrať jeden, lebo každý z Vašich hotelov má zaujímavú polohu, mame radi aj vodu, aj hory, ale keď tak nad tým viac uvažujem, zvolila by som Atrium, práve kvôli Tatrám.....sú naša rodinná ❤️ Tá energia, ktorou má to prostredie dobije, je neskutočná.....
Radi by si s rodinkou oddýchli od každodenných povinností. Tentokrát by som zvolila Hotel Pri Seneckých Jazerách.
Navštívili sme Atrium, Sitno aj hotel Senec. Atrium má skvelú polohu, zo Senca sme boli sklamaný, čo sa týka personálu - prezentácie najmä vo večerných hodinách v porovnaní s vašimi ostatnými hotelmi. Určite NAJ hotel na Slovensku pre nás je Sitno. Latku nastavil veeeeeľmi vysoko. 😉❤
@patricia_trinityhotels hotel Sitno, ešte sem tam neboli, ale keď si pozerám fotky z hotela, sú úžasné a radi by sme tam trávili s dcérkou pobyt 🙂
Hotel Sitno vo Vyhniach. Pretože to tam milujeme, vždy sa tam radi vraciame, oslávili sme tam prvé narodeniny nášho drobca a aj starší syn sa stále pýta na Kopka ❤
Vybrali by sme si hotel Sitno. Nachadza sa v krasnom prostredi a hoci sme v nom nikdy neboli, kazdy rok pocuvame skvele referencie od bratovej rodinky, hlavne teda deti 💓
Neboli sme ani v Senci, ani v Tatrach. Sitno sa nam velmi paci, pre nasu najstarsiu dceru je to dovolenka snov, o nicom inom nesniva len v lete o dovolenke v Sitne. Takze keby vyhrame jednoznacne ideme tam 🙂
My by sme chceli ísť do Sitno, lebo to mame blízko a naše baby milujú detske animačné programy ;) Uz sa tešíme na veľkonočný pobyt u vás ;)
Hotel Sitno.Krásne prostredie, super hotel a služby, super oddych 🙂
Určite by sme sa radi pozreli do hotela Atrium v Novom Smokovci, pretože Tatry milujeme 😍❤️🏞️
Vyhru by sme vyuzili v Hoteli Atrium v Novom Smokovci. Radi by sme isli do Tatier zrelaxovat a spojit to aj s turami. 🙂
@patricia_trinityhotels urcite Hotel.Sitno. Bola som tam na skoleni 2x a ten vyhlad z bazena je uuuzasnyyy😀🌼. Chcela by som tu krasu dopriat aj detom a manzelovi. Zaroven som pocula, ze je to jeden z naj hotelov pre deti co sa tyka animacneho programu. Dobre realne skusenosti rada posuvam dalej). Budem dufat a tesit sa, ze Sitno vyskusame😍🤩🌷🍀
Hotel sitno
My sme neboli v ani jednom z tychto hotelov no vybrala by som pre nas:Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier....
uz naozaj potrebujem urgent oddych a relax ...minuly rok sme neabsolvovali ani dovolenku. vkuse som v praci, priatel taktiez a nasich chalanom by som to dopriala lebo su to uzasne decka ktore si to zasluzia ❤
@patricia_trinityhotels nás by potešila výhra v hoteli Sitno, ešte sme tam neboli ale vyzerá to tam super. (Laka nás aj okolie, užasna príroda a samotna Štiavnica) Kamosov Kopka a Svetlusku poznáme z diskotéky z hotela Atrium, kde sme boli minuly rok v lete a veľmi sa nám tam páčilo 👉🏻Vsetkooooo! Od privítania, ktoré bolo veľmi milé a pôsobivé na deti, cez izbu, stravu (lepšiu sme asi nemali), bazény a hlavne animácie. Nasa mala princezná nám začala od pobytu úžasne jedavat, neustále spomína na Skalka s Ozvenkou, na disko, kino ( dokonca si musime robiť aj kino doma pri večerných rozprávkach, Pukance sú MUST HAVE🤷♀️) bazény, naučila sa cez pobyt vliezť aj do veľkého s rukavikmi, dovtedy sa z malého bazéna ani nepohla, súťaže vo vode a taktiez pyzamova party (taktiez v nej pokračujeme aj doma) my ako rodičia ale aj starí rodičia, ktorí boli na pobyte s nami a najmä deti si pobyt NESKUTOČNE užili a pozitívne ohlasy ktoré v nás pobyt zanechal sirime aj v našom okoli, veľké 👏🏻 pred tímom ľudí čo stojí za tým vsetkym, ste SUPER!✊🏻

Vybrali by sme si hotel Átrium, v Tatrách sme ešte neboli.🙂