SÚŤAŽ o rodinný pobyt na Slovensku podľa vlastného výberu
Túžite na chvíľu „vypadnúť“? 😇 Niekde, kde nemusíte variť či vymýšľa program pre deti? Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku. Koncept babyfriendly u nás znamená komfort pre rodiny s deťmi v rámci vybavenia, ale aj ďalšie doplnkové služby a hlavne zážitkový program pre deti.👧👨👨🦱🤩
SÚŤAŽTE spolu s nami o relax a oddych, ktorý si určite zaslúžite. V hre máme pobyt v hodnote 399 Eur a využiť ho môžete podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov siete Trinity Hotels & Resorts.
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne). Jednoducho chceme vedieť, čo vás najviac na našich hoteloch láka. A ak ste už aj u nás boli, napíšte nám o tom a zapojte sa do súťaže tiež 😊 Vaše názory nás zaujímajú.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.
HRÁME O POBYT v hodnote 399 Eur ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Hotel Sitno, do ktoreho sa v lete chystame. V oktobri sa nam narodil syncek a konecne sa aj my s manzelom mozeme pridat k sestram a spolu si vyrazit na pobyt do hotelov trinity a radi by sme stravili leto v Sitne 😍
Keďže v hoteli atrium sme už boli radi by sme vyskúšali aj iný hotel.. A nás favorit je hotel Sitno kde sme ešte neboli a radi by sme vyskúšali jeho služby
Navštívili by sme hotel Atrium v Novom Smokovci ešte sme tam neboli radi by sme vyskúšali
Aj my by sme si radi uzili pobyt v hoteli Atrium v Starom Smokovci...ako dieta som do smokovca chodievala a chcela by som ho ukazat aj detom, tiez je tam uzasne prostredie a vzduch a spojit to so santenim sa deti...uplne top straveny volny cas
S rodinkou by sme radi navstivili hotel Sitno. V stiavnickych vrchoch sme este neboli. V Sitne to podla fotiek vyzera byt raj pre deticky. Radi by sme sa o tom presvedcili aj osobne 🙂
@patricia_trinityhotels
My by sme si vybrali hotel Atrium v Novom Smokovci. Dcere sme slubili Tatry po operacii, ale este sme sa tam nemali moznost dostat. Bolo by to úžasné ❤
@patricia_trinityhotels urcite hotel Sitno, uz sme tam boli ale este sme nemali maleho a teraz uz vidim akoby si to uzil. Miluje vodu a prechadzky ako aj my ❤️
Nám by sa páčil hotel Sitno, nostalgia, vrátili by sme sa do kraja, kde sme na začiatku s manželom randili.
Radi by sme navštívili hotel Sitno. Keďže naše deti nie sú veľký cestovatelia radi by sme pobehali tento rok Slovensko a Vás hotel vyzerá fantastický. Mate animátorov, ktoré by iste moje deti radi využili keďže sú veľmi spoločenské a radi sa zabávajú a my by sme si oddýchli aspoň na chvilku
S rodinou by sme radi navštívili Tatry hotel Atrium v Starom Smokovci má pestrú ponuku pre rodiny s deťmi aj v prípade nepriaznivého počasia.
Radi by sme im dopriali pekný výlet, šantenie v prirode , prechádzky na tie môžme ísť s deťmi každého veku. Výhra by veľmi potešila 👶🏼🧒🏼🧑🏼🧔🏼👩🏼💗 Tatry naše deti ešte nevideli ⛰️🚡
Hotel Sitno by sme radi navstivili, odporúčali nam ho známy, minulý tok tam boli na dovolenke,ze je tam super a krásne...
@patricia_trinityhotels S manzelom sme stravili uzasny vikend v hoteli Atrium - skvela poloha, vynikajuca strava aj wellness. Detom by som vsak rada dopriala pobyt v hoteli Sitno, ktory je pre deti ako stvoreny.
Mila Patka,pozname aj hotel.Sitno aj hotel Atrium.A vies co? Su to uzasne hoteli,lebo su priatelske k detom aj dospelym.Hoteli Trinity maju kopu hviezdiciek z oblohy.Hotel Sitno ukryva sa v krasnych horach v dedinke Vyhne.Cesta je tam klukata,ale potom nas oddych a pohodicka v hoteli caka.Do Atria zase cestujeme a nase prekrasne Tatry si uzijeme.V oboch hoteloch nas vitaju s radostou a smelo.Na recepcii vsetko povedia,naramky od izieb nam na par dni udelia.Deti nase su vesele,lebo vedia,ze ich cakaju krasne a zabavne dni.Ubytovanie je cistucke a strava je v oboch hoteloch bajecna.A velkou Topkou su bazeny a tobogan,kde vysantime sa mali aj velki.Deti si animatorov uziju a my zase si oddychneme pri kavicke Trinity.Radi sa my do sutaze zapajame a krasny pobyt v Sitne alebo Atriu vyhrat tuzime.Caro Stiavnickych vrchov by sme si opat radi vychutnali,v lete do bazenov by sme poskakali.K tomu oddych paradny,deti nase si uziju programy.A potom si spolu zaplavame,na tobogane sa pospustame.Vecer sa uz tesime na dobrotky,ktore nam pojdu do bruska.A ked pride tmava noc,pojdeme si oddychnut do pripravenych postielok.A rano nas opat cakaju vyborne ranajky a potom cely den plny zabavy.Este sa my rodinka poprechadzame spolu po cesticke v krasnej prirode.Vyhra by nas potesila,radost velku by nam.urobila.Sutazim pre svoju milovanu rodinku o krasny pobyt v Sitne alebo Atriu,lebo hoteli Trinity su skvele na dovolenky.Dakujem❤
Hovorí sa, že prvý dojem dvakrát neurobíš a je to pravda. Dva roky dozadu sme boli v Átriu a na recepcii bol p. kuchár a smažil palacinky! Chvíľu som si nebola istá, či môžeme s deťmi ochutnať, ale uistil nás, že určite môžeme. A tento moment nás veľmi príjemne naladil na celý pobyt u vás. Minulé leto to finančne nevydalo, ale tak stále môžeme vyhrať. 🙂
Vybrali by sme si hotel Atrium v Novom Smokovci. Tatry milujeme, ale v tejto lokalite sme ešte neboli nikdy ubytovaní. Krásne okolie, príroda, ale aj hotely, radi by sme si užili pobyt v týchto nádherných končinách našich krásnych Tatier.
My sme milovnici hor, ale Tatry, hoci su pre nas nadherne, su preplnene turistami. Z tohto dovodu by sme radsej navstivili Stiavnicke vrchy s ubytovanim v hoteli Sitno.
Asi by to bol hotel Sitno, poculi sme nan chvaly, tak by sme radi vyskusali
Svoju výhru by som využila v hoteli na Senci ..😍❤️ Nakoľko to máme blízko a už od detstva sme tam chodievali na dovolenky či stanovat alebo v apartmánoch ubytovaní , teraz už mám dve krásne malé deti s ktorými sa chystáme aj tento rok navštíviť Slnečné jazera a radi by sme navštívili tento hotel nakoľko sme v ňom ešte neboli 😍
@patricia_trinityhotels hotel atrium, detom by sa velmi pacil, prave prekonali kiahne, tak sme mali o nicom prazdniny a aspon by si to vynahradili 😁
@patricia_trinityhotels Hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou - ten sa viaže k našim najkrajším zážitkom z prázdnin 😍😊💕 = naše detičky krásne vyblaznené, my s manželom krásne oddýchnutí 👌... No proste úžasná dovolenka na Slovensku 🏖️... Skvelý personál, príjemné prostredie a chutné jedlo 🍵🥗🌮🍕🍗🍟... Júj, tak radi by sme si ju zopakovali v ktoromkoľvek z VAŠICH hotelov&resortov...... 🙏
Keby som mala možnosť navštívili by sme hotel Atrium v Novom Smokovci, boli sme tam tento rok a radi sa tam vratime, detom sa tam velmi pačilo.
Hotel Sitno. Študovala som v Banskej Štiavnici, okolie mám poprechadzané a bolo by to taká krásna nostalgia ísť do týchto končín...a tentoraz s manželom a deťmi a poukazovať im tam okolie mojimi očami a s mojimi zážitkami
Hotel Permon, super wellness, krasny detsky kutik a nadherne prostredie
Brali by sme sme hoc ktory hotel kedze tento rok sa na dofcu nechystame urcite kedze cakame prirastok ale tak z ponuky vyberam hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov. 🙂♥️
Na pobyte v hoteli Atrium sme boli uz 2krat a to prave vdaka Modremu konikovi. Pred dvomi rokmi, som hladala nieco vhodne na pobyt s malym dietatom a predstavte si po tom ako som oslovila cez prispevok tunajsie mamicky, bol mi odporucany prave tento hotel. A skutocne boli sme velmi spokojni. Super hotel, sluzby, jedlo, program pre deti. Tento rok hotel planujeme v lete taktiez navstivit, tak snad to vyjde.
Ja by som určite chcela vyskúšať Senec. Keďže sme z východu, túto časť Slovenska veľmi pochodenu nemáme...
@patricia_trinityhotels Dobrý deň, ja by som veľmi chcela vyhrať pobyt v hoteli Sitno. Bola som už vo všetkých hoteloch, v jednom na vianočnom večierku, v druhom na pobyte, v treťom sa okúpať. Každý z hotelov má svoje prednosti, ale i veci, ktoré sa mi menej páčili. Pobyt v hoteli Sitno by som si chcela zopakovať preto, lebo podľa mňa je najlepší a bohužiaľ, keď sme tam boli, dcérka dostala horúčky a hnačky, pobyt sa už však nedal zrušiť, tak keď už som to zaplatila, tak sme zostali, ale nemohli sme si plne užiť taký úžasný hotel. Chcela som tam ísť aj na ďalší rok, ale zvýšili ste cenu a už si to nemôžem dovoliť. Dcérka na Váš hotel spomína ako na "dokakaný" hotel. Prepáčte za výraz, ale spomínala naň v dobrom a chcela tam ísť 🙂 Keďže by to bol naozaj dlhý komentár, musím končiť, ďalšie recenzie si nechám pre seba, poviem Vám ich telefonicky, alebo radšej osobne pri prebratí výhry 🙂 (srandujem, samozrejme, pokora je na prvom mieste). Môžem Vám ešte ponúknuť potom recenziu na mojej FB stránke "S drobčekom na výletoch", má však málo followerov, je to skôr taký môj verejný spomienkový album, kde som s dcérkou všade bola. Pár ľudí sa z toho teší, a veď ako sa hovorí, stačí, keď jednému pomôžeme... 🙂 (aj tak to bol dlhý komentár 😉 )
@patricia_trinityhotels prave dnes som videla na fb krasne ohlasy od znamej na hotel Sitno, podla jej slov taj pre rodinu s detmi tak ma velmi knspirovala a rada by som sa tam sla s rodinkou tiez pozriet a zazit 🙂
@patricia_trinityhotels
Bola som kamarátkou pozvaná s troma deťmi do hotela Sitno. Mali sme doma veľmi ťažké psychické obdobie, ktoré veľmi zle znášali aj deti (strata dieťaťa, strata blízkej osoby a ťažké zdravotné problémy detí). Bol to pre nás veľký reset a pre deti znovuzrodenie. Teraz čakáme štvrté dieťatko, tak neviem či sa pri rodičovskom príspevku k Vám v blízkej dobe dostaneme. Veľmi by deti potešila výhra a radi zažiť toľko zábavy, relaxu a dobrej nálady ako váš hotel ponúka.

Radi chodíme po Slovensku s deti, takze ktorýkoľvek z hotelov by bol super. Ak si mám ale vybrať, osobne inklinujem najviac k tým Tatrám. Tento rok, napriek tomu, že sme sa chystali, nám to akosi nevyšlo. Takze pobyt v hotely Atrium v Novom Smokovci by potešil 🙂