icon

SÚŤAŽ o rodinný pobyt na Slovensku podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
17. feb 2020

Túžite na chvíľu „vypadnúť“? 😇 Niekde, kde nemusíte variť či vymýšľa program pre deti? Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku. Koncept babyfriendly u nás znamená komfort pre rodiny s deťmi v rámci vybavenia, ale aj ďalšie doplnkové služby a hlavne zážitkový program pre deti.👧👨👨‍🦱🤩

SÚŤAŽTE spolu s nami o relax a oddych, ktorý si určite zaslúžite. V hre máme pobyt v hodnote 399 Eur a využiť ho môžete podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov siete Trinity Hotels & Resorts.

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne). Jednoducho chceme vedieť, čo vás najviac na našich hoteloch láka. A ak ste už aj u nás boli, napíšte nám o tom a zapojte sa do súťaže tiež 😊 Vaše názory nás zaujímajú.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

HRÁME O POBYT v hodnote 399 Eur ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

sticker
l.enk.a
17. feb 2020

Boli sme v hotely Sitno. Nasim 4 detičkám sa tam veľmi pacilo- hlavne bazény,detske ihrisko a kino .Dúfam,že sa tam ešte niekedy vrátime.

lucy125
17. feb 2020

Isli by sme do hotela Senec,nikdy sme tam neboli ale videli sme fotky a videa odtial,
a mame to najblizsie a syncek by sa strasne tesil.❤😊

henuska7
17. feb 2020

Hotel Sitno. Krásna príroda. 🌲🌳🏞️ S mojimi 2 dcérami a s manželom by sme si to tam krásne užili. 💖

zuzana0310
17. feb 2020

Hotel Atrium v Novom Smokovci je pre nas najlakavejsia moznost oddychu...najviac nam vyhovuje jeho poloha a blizkost Tatier ❤

herodias
17. feb 2020

Hotel Atrium 😊 úžasná poloha, služby a po náročnom pôrode, chorobách a krutých začiatkoch s dojčením by sa mi to vážne šiklo 👌😀

veronika131993
17. feb 2020

Určite by sme skúsili Sitno 🙂 Átrium sme už niekoľko krát navštívili a perfektne sme si to užili pred týždňom sme sa vrátili a náš drobec bol v nemom úžase ❤️ ešte stále spomína Skalka a Ozvenku... A práve pre to by sme určite išli pozrieť aj Kopka a Svetlusku 😊 ty nám už jediný chýbajú aby sme poznali všetkých

hipuska
17. feb 2020

Hotel Sitno, pretože by sme radi navštívili Stiavnicke vrchy a hotel sa nám veľmi páči.

babyfrog
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels mne by sa páčila dovolenka v hoteli Atrium v Smokovci...určite hlavne kvôli dobrej polohe... A určite wellness

evka258
17. feb 2020

Na pobyt v hoteli Sitno poskytujeme už dlhšie, nakoľko oblasť Štiavnických vrchov ešte nemáme preskúmaní 🙂

papaya308
17. feb 2020

My by sme sa vybrali do Atria v Smokovci,velke moznosti turistickych tras, blizko k aquaparkom a najma cisty vzduch,ktory by detom prospel kv.dychacim problemom

blancheporte
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels S rodinou by sme urcite chceli vyskusat Atrium.Urcite kvoli polohe.Mame to blizko.A tiez si oddychnut a dopriat detom skvely pobyt plny vody a dobreho jedla.

majkacaska
17. feb 2020

Tak nám by sa určite páčilo v horách a to najlepšie v tých našich, tak hotel Átrium v Novom Smokovci by bol skvelý výlet pre našu rodinku, vidieť Tatry by bol krásny zážitok 🙂

nisa7
17. feb 2020

Pripájam sa mamičkám ktoré ešte nemali možnosť navštíviť ani jeden Váš hotel.Teraz keď sú detičky ,rozumnejšie, tak predstava je super 🙂 Animátor,bazeny,prechádzky

rybka2018
17. feb 2020

Tak to je ťažké rozhodovanie bud hotel Sitno hlavne kvôli dcére, ktorá miluje plávanie alebo hotel Átrium a zároveň by sme pobehali moje milované Tatry

bejik
17. feb 2020

Ktorýkoľvek, lebo všetky Vaše hotely vyzerajú úžasne a deti by si to tam určite užili. Ja by som vybrala Hotel Atrium v Smokovvci, lebo Tatry. Teda ak by ma moji chlapci neprehlasovali. 🙂

jamesinka
17. feb 2020

Keby som vyhrala, šla by som asi do hotela Sitno. Ja by som si zaplávala a dopriala masáž, deti (1r, 6r a 10r) by sa vyšantili vo vode a na bajkoch by sme si spravili výlet ku niektorému z tajchov. Bola by to paráda!

januliku
17. feb 2020

Vybrala by som pre svoju rodinu hotel Sitno. Citala som naň len same pozitivne recenzie, pocula len superlativa .... Je to jeden z TOP hotelov na Slovensku. Zial, pre nas je cenovo nedostupny.

hzkatka
17. feb 2020

Rada by som s mojou rodinou navštívila hotel Atrium, lebo nas lakaju Tatry

motylikxxx
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels Aj mňa by láka hotel Sitno Štiavnica je moja srdcová, synček by si užil strašne rad chodí do hotelov.

jarka34
17. feb 2020

Hotel Átrium v Tatrách. Počula som o ňom len to naj pre deti. Dcérka má malé detičky. Tak iste raz vyskúšajú.

lucia1805
17. feb 2020

Hotel Átrium v Novom Smokovci. My osobne sme ešte nemali tú česť ho navštíviť lebo popravde na to finančne nemáme, ale počula som na neho len samé chvály takže určite by sme ho raz chceli vyskúšať. A samozrejme kvôli jeho polohe - Tatry sú krásny slovenský celoročný klenot ❤️🥰

archivarka1
17. feb 2020

vyskusali by sme hotel sitno, lebo je v nasej oblubenej lokalite

zuzuxx
17. feb 2020

Radi by sme navstivili hotel Sitno, podla stranky vyzera super, zial este sme nemali prilezitost vyskusat si ho 😉

farenka
17. feb 2020

Určite by sme si vybrali hotel Sitno.uz dlho planujem že raz by som tam deti chcela zobrať. Vyzerá to tam ako úplný raj pre deti

victory7897
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels podľa fotiek hotel Atrium vyzerá úžasne a lákavo na výlet s deťmi... Zatiaľ sme vždy boli v Nízkych Tatrach ale určite by sme sa chceli tento rok pozrieť aj do Vysokých..❤️❤️❤️ Snáď sa nám podarí

mia2209
17. feb 2020

Hotel Sitno je náš favorit. Jedlo,bazény,kútik všetko je super.

onmaria
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels atrium,alebo Sitno..kvôli prirode 😉

snehulienka0905
17. feb 2020

Radi by sme navstivili hotel Senec. Dovolenka na Slovensku je pre nas vzdy zazitkom a Senec nam velmi vyhovuje vzdialenostou.

ciusinka
17. feb 2020

Zatiaľ sme boli 3- krát v Átriu a boli to vždy top dovolenky, nemôžeme sa vôbec na nič sťažovať, od ubytovania, cez stravu, bazény a wellnes, animátori, samozrejme Skalko a Ozvenka, všetko hodnotím na 1* 🙂 A nemôžem opomenúť perfektnú polohu hotela v našich milovaných Tatrách 🙂 Každopádne tentokrát veľmi túžim vyskúšať aj hotel Sitno, jednak som o ňom čítala iba samé pozitívne recenzie a hlavne ma láka jeho poloha, keďže túto oblasť Slovenska nemáme až tak prechodenú, tak by sme navštívili a spoznávali aj nové miesta 🙂

katie233
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels Kedze sa blizi leto, urcite by sme si vybrali hotel Sitno. Radi ho navstevujeme prave v lete. Deti to tam maju radi 🙂. A aj my, rodicia.