SÚŤAŽ o rodinný pobyt na Slovensku podľa vlastného výberu
Túžite na chvíľu „vypadnúť“? 😇 Niekde, kde nemusíte variť či vymýšľa program pre deti? Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku. Koncept babyfriendly u nás znamená komfort pre rodiny s deťmi v rámci vybavenia, ale aj ďalšie doplnkové služby a hlavne zážitkový program pre deti.👧👨👨🦱🤩
SÚŤAŽTE spolu s nami o relax a oddych, ktorý si určite zaslúžite. V hre máme pobyt v hodnote 399 Eur a využiť ho môžete podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov siete Trinity Hotels & Resorts.
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne). Jednoducho chceme vedieť, čo vás najviac na našich hoteloch láka. A ak ste už aj u nás boli, napíšte nám o tom a zapojte sa do súťaže tiež 😊 Vaše názory nás zaujímajú.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.
HRÁME O POBYT v hodnote 399 Eur ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

My by sme chceli navštíviť hotel Átrium v Novom Smokovci. Tatry máme veľmi radi a vždy sa tam radi vraciame. Máme malého synčeka s ktorým by sme si u vás radi oddychli a vybláznili sa ❤❤
Nás by potešil pobyt v hoteli Sitno...deti ho poznajú z klipu Spievankova a stále rozprávajú o bazéne a toboganoch...máme radi lesy a okolie je krásne na prechádzky...a naši kamaráti tam už boli niekoľkokrát a idú aj toto leto a vždy sú plný zážitkov a skvelých spomienok...🤩
Jednoznačne hotel Átrium. Poloha vyhráva, keďže nás malý ešte v Tatrách nebol. Hotel má okrem polohy aj výborne vybavenie pre deti. Veľmi by sme sa potešili výhre.
Hotel Átrium by sme radi navštívili, pretože vyzerá pre našu rodinu ako stvorený 🙂
Navštívili sme už hotel Atrium ,veľmi sa nám páčilo a hlavne deti doteraz spomínajú na skalka a ozvenku. Veľmi radi by ešte navštívili hotel Sitno, toto okolie vôbec nepoznáme a veľmi radi by sme sa tam pozreli.
Hotel Diplomat ,Rajecké Teplice. Vyzerá nádherne a máme to len kúsok do ,,raja,, veľmi by nám to dobre padlo 😍
@patricia_trinityhotels ❤️
H odinka a už sme v raji,
O ddýchneme si tam vari,
T ancovať a spievať budeme,
E šte aj Spievanku tam nájdeme.
L en,či sa domov vrátiť chcieť budeme🤣
S polu nám je tu skvelo,
I tato si tu píska veselo!
T obogány,wellnes & SPA,
N aše telá si lebedia.
O dporúčam Hotel Sitno priatelia!!!
Básnička obsahuje všetko,prečo by sme si vybrali Hotel Sitno...blízka lokalita,babyfrienfly,zábava,wellnes,bazény...fantázia!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
@patricia_trinityhotels Rada by som sa pozrela do hotela Sitno. Doteraz som tam nebola, kedze vzdy ked sme tam chceli ist, bolo obsadene ☹ Laka ma krasne priroda v okoli, bazeny a animacny program. V Atrium a Senci sme uz boli, syn ocenil skvely animacny program a ja som si mohla trochu oddychnut...
Veeľmi by sme chceli navštíviť hotel Átrium v Novom Smokovci, Tatry sú srdcovka ale sú od nás veľmi ďaleko tak by bolo úžasné navštíviť ich práve vďaka takémuto pobytu a spojiť s trochou turistiky ❣️
určite by sme si vybrali hotel Sitno, máme veľa pozitívnych referencií od známych, ktorí u vás strávili dovolenku 🙂
Hotel Átrium v Novom Smokovci. Tatry sú láska, ideálna dovolenka pre rodinu s deťmi! ♥️
Nám sa páčia všetky vaše hotely. Hlavne, keď je zábava pre deti. Vtedy sú spokojní aj rodičia 😉. Ale najviac by sme si užili hotel Sitno. 🥰
Dobry den presne takto pred 4r.som sa o vasej trinity sieti tu na MK dozvedela a musim sa priznat ze odvtedy sme na ziadnej inej dovlenke na SK a dokonca ani v zahranici neboli.Hned v maji sme navstivili hotel Atrium a ostali sme tak milo prekvapeni ze sme hned v juli boli v Sitne a v auguste v Senci.Pripadala som si uplne ako posadnuta vasimi hotelmi ale to preto ze prvy krat sme si s muzom u vas ozaj oddychli.Svojho syna vtedy 4r.Lukaska sme nespoznavavali on co je bojko a nikde sam nepojde zrazu ostaval s vasim animacnym timom uplne sam.A ozaj som si vtedy povedala co budeme chodit k moru a neviem kade tade ked toto je to co nas syn potrebuje a tiez aj my lebo sme si konecne oddychli.Chodime k vam pravidelne najcastejsie do Tatier hotela Atrim lebo to mame najblizsie.No najviac sa nam paci v Sitne tam je to uplne ze TOP boli sme 2x cez leto raz sme mali krasne slnecne pocasie tak nam nechybalo vobec nic no a minuly rok sme mali skarede pocasie ale aj tak sme mali super dovolenku a dokonca nam to aj vyhovovalo take pocasie kedze sme mali vtedy male babo tak aspon sa dalo fungovat lebo na izbe dost chyba klima ked je vonku velmi horuco.Najmanej nas oslovil hotel Senec uprimne tam sme boli iba raz a viac nas to tam netahalo.Je to skor pre vacsie deti a dost vela tam bolo cechov comu aj chapem lebo asi ludia zo zapadu nepojdu do senca a ludia z vychodu si to velmi dovolit nemozu.Vedela by som toho pisat velmi vela ale asi pravidelna otazka mojho uz teraz 8r.syna hovori za vsetko "Mamka kedy pojdeme do Trinity hotela" No a ja sa len pousmejem a poviem pojdeme len sa to teraz tak asto neda kedze mame maly prirastok a mamka je na rodicovskom.Ale urcite vas este navstivime velmi radi s nami chodi aj sestra s rodinou a ta uz ma 13r.dceru ale stale sa jej u vas paci no a tiez sa k nam prida uz aj dalsia sestra kedze tiez maju male babatko.Ozaj este musim spomenut,ze mojho syna ani po 4r.nepreslo to aby mi kazde ranajky a vecere pripomenul ze jest sa ide v tom case kedy chodia zdravit deti Kopko,Svetluska,Skalko,Ozvenka,Vlnka,Cluplko podla toho v ktorom hoteli sme.
Atrium v Novom Smokovci jednak kvôli blízkosti, ale aj Tatram aby sme si spravili pekný výlet.
Zamilovala som si Banskú Štiavnicu a jej okolie a už dlhšie si pozerám pobyty v hoteli Sitno 😉 Veľmi má to tam láka a určite sa tam chcem ísť s mojimi chlapmi pozrieť 😍 Animátori sú veľké plus - lebo keď sa decká zabávajú a sú v pohode celý pobyt je potom veľmi oddychový aj pre rodičov 🤣
Hotel Senec, boli sme a aj tento rok plánujeme...v lete je najväčší predpoklad dobrého počasia....prístup k jazerám...
Hotel Sitno, kvôli prírode... Sitno, tajchy, Pocúvadlo....
@patricia_trinityhotels už dávno máme vyhliadnutý hotel Sitno. v Štiavnickych vrchoch . Na Slovensku mám obľúbené menšie, menej "masovejšie" lokality, kt. majú genius loci, čaro miesta a Banská Štiavnica a okolie je jednou z nich. Vyhne som ešte nenavštívila, asi v. r. 2006 som túto lokalitu zaregistrovala, pretože jeden turista napísal-Vyhne sa volajú Vyhne,lebo sa im každý radšej vyhne. Neskôr sa zrekonštruoval práve hotel Sitno a mal samé pozitívne recenzie, predovšetkým od rodín s deťmi. Súťažím o tento pobyt už pár rokov všade,kde ho vidím🙂 no bez problémov by som využila aj vaše hotely🙂
Hotel Sitno .... má všetko čo máme radi 😍 krásne prostredie- čista príroda, wellnes; golf ....no oddych ušitý pre nás 🍀
hotel Sitno, krásna príroda a kúpanie
@patricia_trinityhotels Tatry su top a ak by sme nahodou u Vas vyhrali tento pobyt v uzasnom, krasnom hotely Atrium v Smokovci boli by sme velmi radi. Absolvovali sme u Vas jeden pobyt a chceli by sme znovu a znovu len rozpocet nas nepusti. Preto by som rada aspon touto cestou rozziarila ocka dcerke a potesila manzela, aby sme si mohli uzit vsetko to dobre co hotel ponuka. Je krasny v krasnom prostredi tatier,mily personal a mnoho moznosti pre zabavu. Tesime sa na Vas. Dakujeme
Dobrý deň, radi dovolenkujeme na Slovensku a dávnejšie sme neboli v Tatrách. Pobyt v Hoteli Atrium v Novom Smokovci by sme si užili celá rodina: manžel, 8r a 1,5r synovia a ja s nimi 😉
👋
V hoteli sitno alebo atrium. Boli sme v oboch a nase decka spominaju aj po roku na kopka svetlusku skalka a ozvenku. Pesnicky nam hraju v aute stale a decka ich poznaju naspamat. Ktory z hotelov by sme sa rozhodli podla terminu ale je to jedno v oboch bolo uuuzasne a zistili sme co naozaj znamena babyfriendly hotel. ☺
@patricia_trinityhotels jednoznacne hotel atrium v tatrach. Boli sme na pobyt pred vianocami bolo to perfektne bola som absolutne spokojna s lokalitou, stravou, izbou, bazenami. Je fakt krasne a super takze by sme si to velmi radi zopakovali. Boli sme s malym vtedy 16 mesacnym synom. Rada si hocikedy na to spomeniem. 😊😊😊 aj teraz vycarilo usmev na tvari
Hotel Sitno, počula som naň veľa chvály. A ešte sme takto s deťmi na dovolenke neboli, veľmi by sa tešili.
Hotel Atrium v Novom Smokovci ,ešte sme neboli vo Vysokých Tatrách .
Takáto výhra by sa mi veru zišla.😲 Ešte nikdy sme s detmi nikde spolu neboli, lebo aj ked bola starsia dcera uz trosku väcsia tak zas ta mladsia bola na taketo vylety este mala, takze sme boli len doma. A vybrali by sme hotel Atrium v Novom Smokovci keďže to máme najbližšie. 🙂
@patricia_trinityhotels Ja by som chcela navštíviť hotel Sitno, malý by sa tam určite vybláznil v detskom svete aj bazéne a to nádherné okolie 😍
@patricia_trinityhotels Boli sme u Váš len 1x a bola to naša prvá rodinná dovolenka. Paradoxne z Nízkych Tatier sme išli k Vám do Vysokých. Bol to pre nás a hlavne pre deti skvelý zážitok. Recepcia bola úžasná a po náročnej ceste nám dobre padlo občerstvenie a kým sme vybavili formality, deti sa zabavili a posilnili. Pobyt sa niesol v duchu dobrej nálady, dobrého jedla (Vaši kuchári boli špičkový, pozdravujeme ;) ) našim deťom sa páčilo už z toho dôvodu, že na raňajky bola nutela a v bazéne mohli byť od rána do večera. Využili sme aj herňu, preliezky aj kino. V Tatrách sme si urobili túru, ktorú sme zakončili vo výrivke a pri dobrom jedle. Musím pochváliť zamestnancov, ktorí sa starali o pohodu, čistotu, naše brušká, naše deti. Veľmi sme si to užili a bol to pre nás zážitok. Nakoľko to bola naša prvá dovolenka, deti si ju nejdu vynachváliť a veľmi radi by ešte prišli. Za rodičov môžem povedať, že sme si oddýchli a načerpali sily. Radi by sme navštívili aj Vaše ďalšie hotely. Ďakujeme ❤

My by sme privítali dovolenku s vnúčatami v Sitne.