SÚŤAŽ o rodinný pobyt na Slovensku podľa vlastného výberu
Túžite na chvíľu „vypadnúť“? 😇 Niekde, kde nemusíte variť či vymýšľa program pre deti? Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku. Koncept babyfriendly u nás znamená komfort pre rodiny s deťmi v rámci vybavenia, ale aj ďalšie doplnkové služby a hlavne zážitkový program pre deti.👧👨👨🦱🤩
SÚŤAŽTE spolu s nami o relax a oddych, ktorý si určite zaslúžite. V hre máme pobyt v hodnote 399 Eur a využiť ho môžete podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov siete Trinity Hotels & Resorts.
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne). Jednoducho chceme vedieť, čo vás najviac na našich hoteloch láka. A ak ste už aj u nás boli, napíšte nám o tom a zapojte sa do súťaže tiež 😊 Vaše názory nás zaujímajú.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.
HRÁME O POBYT v hodnote 399 Eur ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Nám je to úplne jedno kde, detičky by sa tešili hociakému výletu keďže sme s nimi ešte takto neboli ci bazény alebo nejaká dovolenka ci len vykedovy pobyt viem ze by sa tomu veľmi potesili a mali by zážitok ako ešte nikdy..
Urcite by nas potesil hotel v Atrium v Smokovci 🙂
Jednat to mame najblizsie, potom my Tatry milujeme, a kedze mame k tomu vsetkemu aj aktualne 10 mesacne baby tak takyto babyfriendly hotel by sme extremne ocenili. Plus nasa uz takmer 7 rocna Karin by sa extremne potesila ❤️
V podstate, ja som nikdy nevyhladava tieto holety. Vobec som netusila ze su aaj nejake babyfriendly, a od kedy o tom viem tak sa tam chystame. Ale este sme nedosli :D vzdy nieco do toho pride.
@patricia_trinityhotels chceli by sme ísť do hotela Sitno. Raz sme šli okolo a veľmi nás zaujal. Známy tam tiež boli, nakoľko sa nás pytali, či nevieme niečo odporučiť, ja som povedala Sitno, ale teda, že nemáme skúsenosť, len sa nám páči a aj podľa recenzií. Chválili si veľmi, tak by sme šli veru aj my radi 🤗
@marci77 do tretice Tatry, super. Držím palce v súťaži ;)
Určite hotel Atrium v Smokovci, pretože v tomto hotely sme ešte neboli a pretože v Tatrách je vyžitie celý rok. A je to ideálne prostredie či by sme išli iba ako pár alebo aj s 2 puberťáčkami. 😀
@luciab19 aký úsmev na tvári, keď si čítam tvoj príspevok 🙂) odporúčania aj keď ste u nás ešte neboli .... DAKUJEMEEEE! Bude viac súťaží o pobyt v našich hoteloch. Stačí sledovať môj blog či fórum Dni s Trinity ;)
Vybrali by sme si hotel Sitno nakolko sa nám tam páči vsetko : od komfortnych izieb, výborne jedlo, perfektne detské bazény, dokonalý detský kútik a zamestnanci hotela pripravení splniť vzdy kazdu požiadavku 😍
Nam by najviac vyhovoval hotel Senec, nakolko to mame najblizsie, a aby sme si mohli trochu oddychnut v krasnom prostredi s malilinkym babenkom a malym synom 🙂 🍀 👶 👦 🏖
nas by potesilo Sitno, a o to viac kebyze zoberiem mamu, kedze nam zomrel otec nedavno, tak aspon trocha jej urobit radost. este sme tam nikdy neboli.
Vyhru by sme vyuzili v hoteli Atrium v Novom Smokovci kedze Tatry milujeme a su k nam najblizsie.
Bude to znieť neuveriteľne, ale mi sme ešte neboli na dovolenke v žiadnom hoteli, takže nás by potešil ktorýkoľvek pobyt. Ale keďže sme z hôr, ja osobne by som uvítala Senec ☺️. Deťom to bude podstatne jedno, hlavne, že bude spolu relaxovať 🥰🥰🥰
Pekný deň všetkým ☀️
Najradsej by sme navstivili hotel Atrium v Novom Smokovci. V Tatrach som prezila svoje detstvo a chcela by som aby aj dcerka mala moznost tam ist😉
Tak nam sa strasne pacilo v hoteli Atrium vyborna poloha hned pri svahu a fakt je to top hotel pre deti ,boli sme strasne spokojni.
najradsej by sme navstivili hotel Atrium, pretoze Tatry su pre nas naj🙂
V Hoteli Sitno - Forest Resort 😍, do Štiavnickych vrchov sa chystáme už dlho 🙂 určite by sme využili aj wellness služby ❤️ a termálny bazén topka, ja určite túžim aj po ProSpa Sothys Concept, uvidíme co manžel povie 🤭😏
@patricia_trinityhotels Keby sme mali šťastie v súťaži, vybrali by sme si hotel Atrium, keďže naše Tatry milujeme ❤️...je tam stále čo objavovať a milujeme ten pocit, keď si po celodennej túre, môžeme dopriať aj wellness 😍😊
Urcite by sme vyuzili v hoteli Sitno, lebo sa nam velmi pacia bazeny a vodne atrakcie najviac zo vsetkych vasich hotelov prave tam. Minuly rok sme obehli vsetky tri 👌 a tento rok uz mame zakupeny letny pobyt v nasom milovanom Atriu, po stvrtykrat
Výhru by sme využili v hoteli atrium v tatrách pretože Tatry sú naša srdcovka a keďže už máme malú dcérku ktorá začína vnímať okolitý svet, išli by sme jej ukázať tie naše krásne veľhory, aby vedela odmalička, akú krásu mame tu na tomto našom malom Slovensku ❤️
Vybrala by som Senec, boli sme tam 2x a bolo super🙂
Keby som mala to šťastie a mohla si dokonca aj vybrať, bez váhania by som pre rodinku zvolila hotel Átrium ❤️ už len prostredie v ktorom sa nachádza je lákavé, Tatry sú krásne, máme ich ďaleko ale aspoň raz ročne sa snažíme zavítať do týchto nádherných končín a bolo by úžasné mať možnosť stráviť nejaký čas práve v tomto hoteli pretože naň čítam len samé pozitívne recenzie ❣️
Výhru by som rada využila v hoteli Sitno ☺️ Minuly rok sme boli v Tatrách v hoteli Atrium,a doslova to bol raj pre našu princeznu, nechcela ísť ani domov. Tento rok nás bude o jedného člena viac takže z tohoto dovodu by som volila hotel ktorý je k nám bližšie a to je práve Sitno nakoľko je od nás vzdialené len hodinku. A ten vodný svet vonku nás tiež láka ❤️❤️❤️
vyskusali by sme Atrium, milujem Tatry a Atrium ma skvelu polohu aj na turistiku s mensimi detmi. Urcite by ich zaujala aj lanovka a na Rainerku by to dali peso.Na tieto miesta je to z Atria na skok, netreba riesit presuny autom.Detske ihrisko a wellness su bonusom,ktory potesi ked nahodou pocasie nevyjde.
este sme s Trinity nikde neboli 🙂 asi by sme vyskusali Sitno, je to blizsie, tento kraj dobre pozname a je nam vsetkym srdcu blizky 🙂
@patricia_trinityhotels Veľká vďaka za súťaž v tomto čase, kedy je v Tatrách snehu ešte dostatok ❄️❄️❄️ Dopriatu výhru by sme využili v hoteli Atrium v Novom Smokovci, kde je blízko k lyžiarskym svahom a do sýtosti by sme sa vylyžovali🎿 a dcérka sa akurát zoznamuje s lyžovaním, aj zimná turistika a sánkovanie padne vhod 🛷. V ponuke by ma potešil rodinný pobyt vrátane skipasov 😉🙂 Ak som ho prehliadla, prepáčte 🙂
Vybrali by sme sa do Hotela Sitno, s deťmi by sme si do sýta užili vodný svet, ktorý vyzerá fantasticky a deti ohromil. Tiež prostredie je lákavé a atraktívne.
Určite Atrium v Novom Smokovci. Tatry milujem a taktiež vediem aj malého, aby k nim a vôbec horám mal pozitívny vzťah. O pár týždňov ma tri a bol by to super darček k narodeninám 😜 a pre mamu odmena za tri roky neustálej starostlivosti a lásky. Taky malý oneskorený Valentín iba pre nás dvoch ❤️(keďže otecko sa na nás vykašlal).
Moja volba by bola hotel Senec lebo ho mame najblizsie a ako vysokoskolacka som chodila casto do Senca a rada by som sa tam vratila ako teraz uz trojnasobna mama 😊
@patricia_trinityhotels ...urcite hotel Sitno,tam som este nebola....
Netusim, ktory hotel je vas 🙂 sledujem prispevk, kde sa mamicky bavia o hoteloch pre deti a chceli by sme nejaky vyskusat. Este sme s malym nikde neboli, ale kedze nas caka paru predzenych vikendov, tak nieco si vyberieme. Bud Tatry alebo Liptv alebo okolie Brezna. Mame tam rodinu, tak by sme to spojili, vylet aj navsteva

@patricia_trinityhotels
Dobry den.Po tri roky sme boli v hoteli Atrium v Novom Smokovci, synovi sa tam velmi pacilo a ja Tatry milujem.Keby si mam vybrat tak by som skusila ist pizriet do hotela Sitno ma velmi dobre recenzie v okoli.dakujeme