SÚŤAŽ o rodinný pobyt na Slovensku podľa vlastného výberu
Túžite na chvíľu „vypadnúť“? 😇 Niekde, kde nemusíte variť či vymýšľa program pre deti? Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku. Koncept babyfriendly u nás znamená komfort pre rodiny s deťmi v rámci vybavenia, ale aj ďalšie doplnkové služby a hlavne zážitkový program pre deti.👧👨👨🦱🤩
SÚŤAŽTE spolu s nami o relax a oddych, ktorý si určite zaslúžite. V hre máme pobyt v hodnote 399 Eur a využiť ho môžete podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov siete Trinity Hotels & Resorts.
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne). Jednoducho chceme vedieť, čo vás najviac na našich hoteloch láka. A ak ste už aj u nás boli, napíšte nám o tom a zapojte sa do súťaže tiež 😊 Vaše názory nás zaujímajú.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.
HRÁME O POBYT v hodnote 399 Eur ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Boli sme zatiaľ len v Átriu v Smokovci a veľmi sa nám páčilo,či už poloha,animátori, program,bazén..najviac ma v milom šokoval prístup personálu,všetci veľmi milí, k deťom ústretoví, ochotní, usmievaví..staršej dcére sa veľmi páčili maskoti a minidisco, staršia sa ich veľmi bála😉
V prípade výhry by sme buď opäť navštívili Atrium, poprípade by sme v teplom počasí skúsili Senec👍
Joooj vyhrať dovču, to by bolo niečo 🙂 my milujeme Tatry a babyfirendly hotel musí byť. U nás jednoznačne vyhráva hotel Atrium v novom Smokovci. Boli sme v hoteli Hills v Starom Smokovci a krásne prostredie, krásny hotel, všetko super. Koľkokrát sme sa pri hoteli Atrium boli prechádzať. Samozrejme, pozreli by sme sa aj niekde, kde sme ešte neboli, či už Senec, alebo Sitno... Užiť si dovolenku s manželom a malým by bola topka 🙂))
@patricia_trinityhotels my by sme chceli skusit atrium,lebo do senca,aj do sitna chodievame 🍀🙂
Tak keby sme náhodou vyhrali, vybrali by sme si buď hotel Senec alebo Sitno. Senec kvôli jazerám a pláži a Sitno kvôli nádhernému prostrediu 😉
@patricia_trinityhotels Hotel Atrium v Novom Smokovci......s priateľom milujeme hory a chceli by som tam raz vziať aj syna. Bude mať 7 rokov ale ešte nám to žiaľ ani raz nevyšlo :(
Hotel Atrium máme už dlhšie vyhliadnutý a to aj z dôvodu, že hotel ponúka detskú zónu a herňu, je ľahko dostupný a ponúka skvelé služby aspoň podľa hodnotení.
Takže výhra by nás nesmierne potešila 🙂
Ahoj, tak naša rodinka je z Trinity veľmi spokojná, bývame pod Tatrami, dvakrát sme už boli v Atriu a tieto jarné prázdniny ideme znova. Minulé leto sme boli v Sitne a toto leto už máme naplánovaný Senec. Máme 13 r. a 3 r. dcéry a nevedia si to vynachváliť. Každý večer prelistujeme malú brožúru z CD Trinity a mladšia už má nachystané tričko Kamáratov z Trinity a pesničky pozná všetky. Za nás rodičov výborná strava, vynikajúci personál, perfektní animátori a oddych aj pre rodičov. Vrelo všetkým rodinám s deťmi odporúčam.
@patricia_trinityhotels pre nas bol top Hotel Atrium N.Smokovec, krásne prostredie a vynikajuci animátori, vedeli sa postarat o deti a vymysliet perfektný rogram. A samozrejme perfektní kuchári,vzdy nam chutilo a velmi
My sme sa práve pred dvoma dňami vrátili z hotela Sitno. Veľmi sme si to užili, teda najmä staršie dievčatá by boli v aqua fun zóne úplne v pohode od rána do večera. A možno aj v noci 🙂 Tatino mal nejaké pracovné veci, ale užil si doobeda plávanie v prázdnom bazéne a ja som si oddýchla od hľadania odpovede na otázku "čo dnes variť tak, aby sa všetci najedli?", pretože toto za mňa vyriešila výborná a pestrá kuchyňa vášho hotela. Takže celkom radi by sme sa vrátili práve sem. Máme to z BB na skok 🙂
@ciusinka ĎAKUJEM veľmi pekne za spätnú väzbu, Atrium je najobľúbenejší hotel mojej dcérky. Zbožňuje Ozvenku a hlavne keď tam ideme v zime. Keď padne prvý sneh, malá zakričí, pôjdeme do hotela! :D
Sitno je v nenápadných Vyhniach, ale Štiavnické vrchy majú naozaj čo ponúknuť. Držím palce v hre ;)
@patricia_trinityhotels juj keď by tak hotel Sitno práve kvôli vzduchu v Tatrách malému na jeho stále choré priedušky by to padlo úplne že vhod. Keď že nejako človek na to nevie nájsť korunky. Toto by bolo leto pre nás ako rodinu
My by sme sa radi vybrali do hotela Atrium v N. Smokovci, keďže to máme najbližšie a radi by sme navštívili Tatry s našou malou Paulínkou 🙂
Hotel Atrium. Máme radi Tatry a naše deti už tiež, pretože chceme, aby spoznávali krásnu krajinu, v ktorej sa narodili.
Keďže sme na dovolenke ešte vôbec neboli, potešila by vás akákoľvek.
Hotel Senec by bol ako stvorený pre našu rodinku 😊Užili by sme si hlavne aqua park ☘️🏖️
Hotel Átrium v Novom smokovci.. veľmi by e chceli ísť tento rok do Tatier, toto by bol veľký bonus.
@patricia_trinityhotels dobry den, ja uz vyse roka obzeram na internete hotel Sitno pre nasu 4 clennu rodinku 🙂 ( deti 6 rokov, skoro 2 rocny). Pre nas je tento hotel polohou najvyhodnejsi, kedze je od nas najblizsie (syn nevydrzi velmi dlho v autosedacke a 1,5 hodiny od nas je idealne). Odkedy mame deti,tak pozeram len babyfriendly hoteli. Podla fotiek,videi a recenzii vyzera hotel uzasne. Pre deti je tam raj. Ten detsky kutik, wellness, krasna priroda a hlavne ten vonkajsi bazen v lete je bomba 🙂 Minule leto sme si dali urobit cenovu ponuku, ze pleskneme sa po vrecku 🙂 ale zial, hotel bol plny. Teraz znovu po nom pozeram, ale pre priemernu rodinu s mamou na rodicovskom su tie ceny dost vysoke :/ preto by nas vyhra velmi potesila. Drziiim nam palce :D :D
@patricia_trinityhotels isli by sme do sitna, boli sme aj vlani a velmi sa nam pacilo. Velmi nam vyhovuje aj polohs hotela, nakolko dcerka nerada cestuje a vyhne msme len hodinku cesty
Radi by sme navštívili hotel Sitno, aj napriek tomu, že sme boli v hoteli Atrium v Tatrách a deťom sa tam veľmi páčilo. Kvalitne a plnohodnotne vyplnený čas s rodinou aj vďaka animátorom. Je nás o jedného viac, tak by sme radi využili túto možnosť na oddych.
My by sme radi navštívili hotel atrium v novom Smokovci. Vo vysokých tatrách sme ešte neboli
@patricia_trinityhotels Navštívili by sme s rodinkou Hotel Atrium, kvôli vzdialenosti, kedže sme z Košíc. Ale i preto, že Tatier nikdy nie je dosť, stále je čo vidieť :D
Keby sme mali možnosť, navštívili by sme hotel Atrium v Novom Smokovci. Tatry väčšinou vidíme iba z auta, keď ideme po diaľnici. Radi by sme ich spoznali bližšie a deti by sa určite vybláznili. Veľmi by nám to padlo vhod. 🙂
@patricia_trinityhotels urcite by som chcela navstivit Hotel Sitno.
Vo Vyhniach som bola raz pracovne,ale priroda a okolie hotela ma ocarila.
Priamo v hoteli Sitno som este nebola,ale iba vyborne recenzie citam o nom.
Velmi by nas vyhra potesila prave v tomto hoteli, kde moji chlapci urcite by sa nenudili.👌
Určite by sme išli do hotela Atrium v Smokovci, lebo milujem Tatry a hory vôbec. Veľmi by nás to potešilo.
Ahoj, vyhru by som vyuzila v hotely Atrium v Novom Smokovci - počúvam na vás samé dobré referencie, vraj super hotel, keď máš deti, už len to, že sa nachádza v Tatrách a Tatry sú Tatry,
@patricia_trinityhotels My máme najradšej Sitno, ale všetky Vaše hotely sú najlepšie Babyfriendly hotely na Slovensku. Ak mám byť úprimná, konkuruje Vám Permon, ale stále držíte Topku.
Určite top by bol pobyt v hoteli Átrium v Novom Smokovci. Konečne by som šla na dovolenku po 11 rokoch. Stále sa u nás všetko odkladali kvôli prerabke a deťom. Teraz by to bolo super.
Ahojte, keďže sme z Tatier, zo siete Trinity chodievame na pobyty do Senca a Sitna. Našou srdcovkou je Sitno, keďže je parádne vsetko pod jednou strechou a služby sú ideálne skombinované, využívame väčšinu z nich. Doobedia trávime väčšinou v MiniMe alebo na kreatívnych kurzoch ArtClub resp Foodie, poobedia zvykneme tráviť pri bazéne a večer ešte zaklincujeme na bowlingu. My rodičia oceňujeme, že je o naše deti postarané na 100% a oddýchneme si aj my - môžeme si vychutnať wellness zatiaľ čo naše deti sú bezpečné pod krídlami animátorov.
@patricia_trinityhotels určite hotel Atrium, a to predovšekým pre jeho polohu, milujeme Vysoké Tatry a samozrejme preto lebo je babyfriendly, čo dnes nie je ľahké nájsť a to sa odráža aj na prístupe personálu a vybavení 👍🙂
@patricia_trinityhotels ak by sme sli iba s manzelom, tak urcite Senec, lebo sme tam nikdy neboli. Ak by sme mali deti, ktore rady cestuju, tak urcite Stiavnicke vrchy, lebo je tam nadherne. Ale kedze mame 2 deti (4.5r a 16mes), ktore zvladnu asi tak 10min trasu, najviac by nam vyhovoval Atrium Novy Smokovec, kedze je to "iba" 145km od nas.

@patricia_trinityhotels my by sme si zrejme vybrali Sitno. V Tatrách sme často a ak keď sú krásne, už by to chcelo zmenu.. Senec je zatiaľ pre nás ďaleko.