SÚŤAŽ o tašku, knižku, CD a zápisník Kamarátov z Trinity
KAMARÁTI z Trinity je šesť postavičiek - šesť veľkých plyšových kamarátov, ktorých môžete vidieť v našich hoteloch na spoločných vystúpeniach. Každý má svoj príbeh, pesničky a charakteristické črty. Pre deti sú veľkým vzorom a motiváciou. V hoteli ich vítajú pri príchode, nechýbajú na raňajkách či večeriach, skontrolujú či detičky všetko spapali. Cez deň spolu zažívajú spoločné aktivity a večer tancujú na minidiskotéke či dokonca celovečernom koncerte 😊
Pre všetkých aktuálnych ale aj budúcich fanúšikov sme pripravili súťaž – naši KAMARÁTI totiž majú množstvo praktických darčekov, ktoré sa vám určite zídu a detičkám spravia veľkú radosť.🐧🐘🐝
O ČO HRÁME – pripravili sme pre vás 2 balíčky – jeden s červenou taškou a jeden s modrou praktickou cestovnou taškou s motívom Kamarátov z Trinity. Balíček okrem tašky obsahuje CD, knižku o zvieratkách Kamarátov z Trinity a šikovný zápisník s omaľovánkami a úlohami.
AKO SÚŤAŽIŤ – keďže hlavný motív súťaže sú naši Kamaráti a chceme potešiť naozaj našich fanúšikov či budúcich fanúšikov, súťažnú úlohu budeme smerovať na detaily zo života Kamarátov z Trinity. 💻 Navštívte ich fan page https://www.facebook.com/trinitykamarati/ a napíšte nám, ktorý moment, príbeh či status sa vám najviac páčil, či vás najviac zaujal. Aj Kamaráti totiž uvítajú menšiu spätnú väzbu, čo by ich fanúšikovia najviac chceli vidieť na ich fan page prípadne, čo vám na fan page chýba.
Do súťaže zaradíme, všetky vaše príspevky a na konci Dni s Trinity 23.2.2020 vylosujeme dvoch z vás, ktorým pošleme tašku s motívom Kamarátov z Trinity a balíček s CD a knižkou. Mená výhercov uverejníme do 7 dní od skončenia súťaže, .t.j. do 1.3.2020.

paci sa mi info a fotka o koncerte pred koncom roka
@kalica Ahoooooooj, tvoj príbeh mňa a @patricia_trinityhotels veľmi zaujal ! Je moc emočný, autentický a uveriteľný ! Dni s Trinity nie sú len o online súťaži ale aj o príbehoch. Tento príbeh vyvolal vo mne neskutočnú emóciu ! ĎAKUJEM ! Chcela by som Ťa odmeniť aj mimo súťaže. Ozvenka má vo štvrtok a v piatok voľno, tak by sme sa mohli dohodnúť na malom prekvapku pre Tvoju dcérku... Prosím môžeš mi napísať správu ?
ĎAKUJEEEEEM 😍
Určite Skalko na lyžiach... tento rok by sa k nemu pridal aj nas 4r Petko.
@patricia_trinityhotels mne sa pacil Skalko na Jakubkovej lúke 👍🏻
Nam sa páči príspevok z minidiskoteky,kde deticky tancujú s maskotmi.
@patricia_trinityhotels nam sa paci najviac status z 19.11 o cestovani casom. Tie dobove kostimy museli byt pre deticky obrovskym zazitkom.
Mne sa najviac páčil príbeh ako Kopko skočil do bazénu 🙂
Mna zaujal "Kopkov pribeh" z 25.11., kedy navstivil Hotel Senec, kde sa zucastnil skolenia novych animatorov 🙂. Tesime sa na "starych" aj "novych" animatorov 🙂. Nech sa dari ;)
nám sa páčilo keď bol na Sitne Lukáš Frlajs a Kopko prijal výzvu a skočil ako prvý s kamarátov s Trinity do bazéna.to bolo super 🙂
Zaujal ma status o 333. koncerte Trinity kamaratov 👍😉
Za me urcite Kopkov vianocny pribeh
@irenaliza ❤️❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏
@katika232 ten skok bol skvelý pravdupovediac všetci sme čakali čo sa stane 🤣🤣🤣a on to daaal ;)
@deli06 333 koncert Kamarátov z Trinity, koncert plny emocii a pekná story ;)
@tezzka32 imaginárna káva je toooop ❤️ Pozdravujeme ;)
Dcérke a synovi sa najviac páčila Halloween party, asi preto, že sme tam vtedy boli a doteraz to doma pozeráme 🙂
@patricia_trinityhotels Mne sa toho na stránke páčilo asi všetko ale tak môjmu synovi,čo bol až nešťastný ,že sa nestretol s youtuberom🤦jemu sa páčil príspevok práve s ním 😅
Ahoj Patka. Mna najviac doslova hreje na dusi, ked vidim status "Zazitkova, rodinna fotografia". Vysvetlim preco: nase deti sa velmi tesia na dovolenke na to,ze na koncerte uvidia vsetkych kamosov z Trinity. Uz 3 krat sme boli v lete u Skalka a Ozvenky a je im vzdy vzacne, ked vidia vsetkych maskotov spolu. A radi pozeraju potom tie spolocne foto,kde su spolu so vsetkymi vyfoteni. 🥰
Mne sa najviac páči status z 9. decembra 2019 - Ako prišiel Trinityhotels navštíviť Sv. Mikuláš 🙂
Moje deti milujú Kopka a Svetlušku a samozrejme aj ostatné postavičky kamarátov z Trinity. Ste super a svoju prácu robíte naozaj veľmi dobre. Vaše tance a pesničky sú chytľavé a deťom sa páčia vaše videá 😉
Keďže naše dieťa Rado vari a mieša, najviac sa mi pacilo varenie s Kopkom😊
Zaujali nas Kopkove príbehy, vianočná pošta, Mikuláš v Atriu. Super 🙂
Fun page pozeráme stále, naše deti radi pozerajú videá, čo robia ich kamaráti, keď sú tam neni, x-krát sme videli ako sa Kopko chystá skočiť do bazéna a na leto, tiež sa im páčilo ako sa Skalko sánkuje a ako Člupko s Vlhkou prišli do aquaparku ♥️
Skalko na lyziach🙂 Je perfektny
Mne sa najviac páčil status - Ozvenka v akcii, kde detičky varili 🙂))
Prispevok z 20.02 zazitkova rodinna fotografia. A vyhru by som podarovala mojim synovcom, ktori kazde leto travia dovolenku s vami 😍

@dadka_bb Ďakujeme za typ Dadka 🙂 Pridáme viac súťaží na Fanpage Kamarátov z Trinity, a vtipné videjká možno info zo zákulisia heh - tie su dosť zábavné :!