icon

SÚŤAŽ o tašku, knižku, CD a zápisník Kamarátov z Trinity

patricia_trinityhotels
Moderátor
18. feb 2020

KAMARÁTI z Trinity je šesť postavičiek - šesť veľkých plyšových kamarátov, ktorých môžete vidieť v našich hoteloch na spoločných vystúpeniach. Každý má svoj príbeh, pesničky a charakteristické črty. Pre deti sú veľkým vzorom a motiváciou. V hoteli ich vítajú pri príchode, nechýbajú na raňajkách či večeriach, skontrolujú či detičky všetko spapali. Cez deň spolu zažívajú spoločné aktivity a večer tancujú na minidiskotéke či dokonca celovečernom koncerte 😊

Pre všetkých aktuálnych ale aj budúcich fanúšikov sme pripravili súťaž – naši KAMARÁTI totiž majú množstvo praktických darčekov, ktoré sa vám určite zídu a detičkám spravia veľkú radosť.🐧🐘🐝

O ČO HRÁME – pripravili sme pre vás 2 balíčky – jeden s červenou taškou a jeden s modrou praktickou cestovnou taškou s motívom Kamarátov z Trinity. Balíček okrem tašky obsahuje CD, knižku o zvieratkách Kamarátov z Trinity a šikovný zápisník s omaľovánkami a úlohami.

AKO SÚŤAŽIŤ – keďže hlavný motív súťaže sú naši Kamaráti a chceme potešiť naozaj našich fanúšikov či budúcich fanúšikov, súťažnú úlohu budeme smerovať na detaily zo života Kamarátov z Trinity. 💻 Navštívte ich fan page https://www.facebook.com/trinitykamarati/ a napíšte nám, ktorý moment, príbeh či status sa vám najviac páčil, či vás najviac zaujal. Aj Kamaráti totiž uvítajú menšiu spätnú väzbu, čo by ich fanúšikovia najviac chceli vidieť na ich fan page prípadne, čo vám na fan page chýba.

Do súťaže zaradíme, všetky vaše príspevky a na konci Dni s Trinity 23.2.2020 vylosujeme dvoch z vás, ktorým pošleme tašku s motívom Kamarátov z Trinity a balíček s CD a knižkou. Mená výhercov uverejníme do 7 dní od skončenia súťaže, .t.j. do 1.3.2020.

SÚŤAŽ o tašku, knižku, CD a zápisník Kamarátov z TrinitySÚŤAŽ o tašku, knižku, CD a zápisník Kamarátov z TrinitySÚŤAŽ o tašku, knižku, CD a zápisník Kamarátov z Trinity
nitkatrinityhotels
Moderátor
19. feb 2020

@dadka_bb Ďakujeme za typ Dadka 🙂 Pridáme viac súťaží na Fanpage Kamarátov z Trinity, a vtipné videjká možno info zo zákulisia heh - tie su dosť zábavné :!

archivarka1
19. feb 2020

paci sa mi info a fotka o koncerte pred koncom roka

nitkatrinityhotels
Moderátor
19. feb 2020

@kalica Ahoooooooj, tvoj príbeh mňa a @patricia_trinityhotels veľmi zaujal ! Je moc emočný, autentický a uveriteľný ! Dni s Trinity nie sú len o online súťaži ale aj o príbehoch. Tento príbeh vyvolal vo mne neskutočnú emóciu ! ĎAKUJEM ! Chcela by som Ťa odmeniť aj mimo súťaže. Ozvenka má vo štvrtok a v piatok voľno, tak by sme sa mohli dohodnúť na malom prekvapku pre Tvoju dcérku... Prosím môžeš mi napísať správu ?
ĎAKUJEEEEEM 😍

erika159
19. feb 2020

Určite Skalko na lyžiach... tento rok by sa k nemu pridal aj nas 4r Petko.

hamaka
19. feb 2020

@patricia_trinityhotels mne sa pacil Skalko na Jakubkovej lúke 👍🏻

evaemka
19. feb 2020

Nam sa páči príspevok z minidiskoteky,kde deticky tancujú s maskotmi.

mlady_par
19. feb 2020

@patricia_trinityhotels nam sa paci najviac status z 19.11 o cestovani casom. Tie dobove kostimy museli byt pre deticky obrovskym zazitkom.

fidel987
19. feb 2020

Mne sa najviac páčil príbeh ako Kopko skočil do bazénu 🙂

katie233
19. feb 2020

Mna zaujal "Kopkov pribeh" z 25.11., kedy navstivil Hotel Senec, kde sa zucastnil skolenia novych animatorov 🙂. Tesime sa na "starych" aj "novych" animatorov 🙂. Nech sa dari ;)

katika232
19. feb 2020

nám sa páčilo keď bol na Sitne Lukáš Frlajs a Kopko prijal výzvu a skočil ako prvý s kamarátov s Trinity do bazéna.to bolo super 🙂

deli06
19. feb 2020

Zaujal ma status o 333. koncerte Trinity kamaratov 👍😉

zvedavec333
19. feb 2020

Mne sa páči príspevok keď sa prišla Ozvenka pozrieť na deti pri varení, v tých čiapkach sú parádni 🙂👍

lucipech
19. feb 2020

Za me urcite Kopkov vianocny pribeh

nitkatrinityhotels
Moderátor
19. feb 2020

@irenaliza ❤️❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏

nitkatrinityhotels
Moderátor
19. feb 2020

@katika232 ten skok bol skvelý pravdupovediac všetci sme čakali čo sa stane 🤣🤣🤣a on to daaal ;)

nitkatrinityhotels
Moderátor
19. feb 2020

@deli06 333 koncert Kamarátov z Trinity, koncert plny emocii a pekná story ;)

nitkatrinityhotels
Moderátor
19. feb 2020

@tezzka32 imaginárna káva je toooop ❤️ Pozdravujeme ;)

magneska
20. feb 2020

Dcérke a synovi sa najviac páčila Halloween party, asi preto, že sme tam vtedy boli a doteraz to doma pozeráme 🙂

elhome
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels Mne sa toho na stránke páčilo asi všetko ale tak môjmu synovi,čo bol až nešťastný ,že sa nestretol s youtuberom🤦jemu sa páčil príspevok práve s ním 😅

lennulik1
20. feb 2020

Ahoj Patka. Mna najviac doslova hreje na dusi, ked vidim status "Zazitkova, rodinna fotografia". Vysvetlim preco: nase deti sa velmi tesia na dovolenke na to,ze na koncerte uvidia vsetkych kamosov z Trinity. Uz 3 krat sme boli v lete u Skalka a Ozvenky a je im vzdy vzacne, ked vidia vsetkych maskotov spolu. A radi pozeraju potom tie spolocne foto,kde su spolu so vsetkymi vyfoteni. 🥰

erikaah
20. feb 2020

Mne sa najviac páči status z 9. decembra 2019 - Ako prišiel Trinityhotels navštíviť Sv. Mikuláš 🙂

gabika2618
20. feb 2020

Moje deti milujú Kopka a Svetlušku a samozrejme aj ostatné postavičky kamarátov z Trinity. Ste super a svoju prácu robíte naozaj veľmi dobre. Vaše tance a pesničky sú chytľavé a deťom sa páčia vaše videá 😉

tramtada31
21. feb 2020

Keďže naše dieťa Rado vari a mieša, najviac sa mi pacilo varenie s Kopkom😊

martina374
21. feb 2020

Zaujali nas Kopkove príbehy, vianočná pošta, Mikuláš v Atriu. Super 🙂

evelin71
21. feb 2020

Fun page pozeráme stále, naše deti radi pozerajú videá, čo robia ich kamaráti, keď sú tam neni, x-krát sme videli ako sa Kopko chystá skočiť do bazéna a na leto, tiež sa im páčilo ako sa Skalko sánkuje a ako Člupko s Vlhkou prišli do aquaparku ♥️

anickai
21. feb 2020

Skalko na lyziach🙂 Je perfektny

angielka
22. feb 2020

Mne sa najviac páčil status - Ozvenka v akcii, kde detičky varili 🙂))

smajlik99
22. feb 2020

Prispevok z 20.02 zazitkova rodinna fotografia. A vyhru by som podarovala mojim synovcom, ktori kazde leto travia dovolenku s vami 😍

purinkaa
22. feb 2020

Mna zaujala tato zaujimava brigada ❤...