icon

SÚŤAŽ o tašku, knižku, CD a zápisník Kamarátov z Trinity

patricia_trinityhotels
Moderátor
18. feb 2020

KAMARÁTI z Trinity je šesť postavičiek - šesť veľkých plyšových kamarátov, ktorých môžete vidieť v našich hoteloch na spoločných vystúpeniach. Každý má svoj príbeh, pesničky a charakteristické črty. Pre deti sú veľkým vzorom a motiváciou. V hoteli ich vítajú pri príchode, nechýbajú na raňajkách či večeriach, skontrolujú či detičky všetko spapali. Cez deň spolu zažívajú spoločné aktivity a večer tancujú na minidiskotéke či dokonca celovečernom koncerte 😊

Pre všetkých aktuálnych ale aj budúcich fanúšikov sme pripravili súťaž – naši KAMARÁTI totiž majú množstvo praktických darčekov, ktoré sa vám určite zídu a detičkám spravia veľkú radosť.🐧🐘🐝

O ČO HRÁME – pripravili sme pre vás 2 balíčky – jeden s červenou taškou a jeden s modrou praktickou cestovnou taškou s motívom Kamarátov z Trinity. Balíček okrem tašky obsahuje CD, knižku o zvieratkách Kamarátov z Trinity a šikovný zápisník s omaľovánkami a úlohami.

AKO SÚŤAŽIŤ – keďže hlavný motív súťaže sú naši Kamaráti a chceme potešiť naozaj našich fanúšikov či budúcich fanúšikov, súťažnú úlohu budeme smerovať na detaily zo života Kamarátov z Trinity. 💻 Navštívte ich fan page https://www.facebook.com/trinitykamarati/ a napíšte nám, ktorý moment, príbeh či status sa vám najviac páčil, či vás najviac zaujal. Aj Kamaráti totiž uvítajú menšiu spätnú väzbu, čo by ich fanúšikovia najviac chceli vidieť na ich fan page prípadne, čo vám na fan page chýba.

Do súťaže zaradíme, všetky vaše príspevky a na konci Dni s Trinity 23.2.2020 vylosujeme dvoch z vás, ktorým pošleme tašku s motívom Kamarátov z Trinity a balíček s CD a knižkou. Mená výhercov uverejníme do 7 dní od skončenia súťaže, .t.j. do 1.3.2020.

SÚŤAŽ o tašku, knižku, CD a zápisník Kamarátov z TrinitySÚŤAŽ o tašku, knižku, CD a zápisník Kamarátov z TrinitySÚŤAŽ o tašku, knižku, CD a zápisník Kamarátov z Trinity
ema83
18. feb 2020

nas s dcerkou zaujal najviac status Ozvenka v akcii,kedze velmi rada pomaha v kuchyni😁❤️

catherine_and_pete
18. feb 2020

@patricia_trinityhotels nam sa paci ze profavate videa a zazitky s detmi, dcerky si to rady pozeraju a ucia sa aj vvase pesnicky ;) I ked sa nam este nepodarilo vyhrat tesia nas aj obcasne sutaze, kludne ich mozete pridavat aj castejsie my sa radi zapojime 🙂

veronika3006
18. feb 2020

Veľmi milé sú KOPKOVE PRÍBEHY, ako napríklad príde do jedálne a začne kŕmiť deti. Na tých videách vidieť že tie deti sú z neho unesené. Pre nich je to fakt veľký živý plyšák a nie preoblečený človek.

patricia_trinityhotels
autorModerátor
18. feb 2020

@catherine_and_pete SUPER podnet. A vďaka za spätnú väzbu. Aj o tomto to je. Práve fan page Kamarátov z Trinity sa chceme začať venovať intenzívnejšie ako aj dostupnosti obsahu a ich pesničiek aby neboli dostupní len v hoteloch ale aj trošku na diaľku a online 🙂

catherine_and_pete
18. feb 2020

@patricia_trinityhotels veru a deticky ked pridu vedia sa krasne zapojit a tesia sa ze to poznaju 🙂 a takisto neda sa byt vycestovani cely rok ale radi mame kusok z vasej atmosfery aj doma 🙂

patricia_trinityhotels
autorModerátor
18. feb 2020

@petrarac veľmi dobrý motív, maskoti deti určite zaujmú a dokážu vtiahnúť do deja a zadávať im na diaľku aj nejaké malé úlohy či námety na hry. Zapisujem si ako inšpirujúci podnet 🙂

patricia_trinityhotels
autorModerátor
18. feb 2020

@robin17 ten skok do bazéna som natáčala. Historický prvý skok do bazéna a predtým veľká "hecovačka" ...bolo to SUPER 🙂 deti to nečakali a v tú chvíľu Kopko zaujal aj dospelákov 😀

nitkatrinityhotels
Moderátor
18. feb 2020

@petrarac skvelý nápad 🙂 Ďakujeme

nitkatrinityhotels
Moderátor
18. feb 2020

@veronika3006 presne tak ako píšeš Veronika. Akurát som prišla z koncertu Kamarátov z Trinity v hoteli Sitno **** a opäť to bola topka. Emocia ! A keď som prišla do rešťaurácie Promenade tak Kopko bol deťom zapriať dobrú chuť a počula som asi sto krát slovo kopko :D

jakubella
18. feb 2020

Ťažko vybrat jeden NAJ z toľkých krásnych príspevkov😏 Pomohla som si iskrickami v očiach mojich chlapcov👀👀 Tie žiaria vždy, ale zdalo sa mi, že malinko viac pri videu Člupka a Vlnky💙💙💙 Tancovanie s nimi a k tomu v bazéne, vyzerá byť ozaj splnený sen💦💦💦 ...na suchom gauči to už mame nacvičené 🕺🕺💃😂

lulumumu
19. feb 2020

Mne sa paci fotka, ako skalko s ozvenkou cakaju na deti na carodejnicky pobyt, nakolko tento pobyt je aj moj "sen", kedze som maniak na Harryho Pottera a vlastne aj dcerka a manzel. Snad sa nam niekedy postasti aj tematicky HP pobyt

ivuliacik
19. feb 2020

Mne sa páčil status : ***PRÍBEHY NAŠÍCH ANIMÁTOROV***

zuzana0310
19. feb 2020

Nam sa paci "Skalkov pribeh" nakolko realizujete tematicke tyzdne aj pocas roka. Syncek zazil svoj prvy Halloween v skolke a velmi sa mu pacilo 😊

tatianaslavkova
19. feb 2020

top je Ozvenka varenie s nou je zabava nielen pre deti ❤

millenia
19. feb 2020

najviac nás zaujal príspevok Hotel Senec Vlnka a Čľupko tancovanie pri bazéne, dovolenka s nimi by bola super darčekom pre mojich špuntov, určite by si to užili len ako ich potom dostať späť domov?😀

livinka1111
19. feb 2020

Nam sa najviac paci Ozvenka v akcii ako sa prišla pozrieť na detičky, ktoré varia... Možno sa aj nám raz pošťastí zažiť s detičkami takýto úžasný program...

tezzka32
19. feb 2020

Doteraz som kamaratov z trinity nepoznala, resp len zbezne ale sudiac z vasej FB stranky vidno, ze ich deti zboznuju. Z fotiek, na ktorych sa deticky usmievaju od ucha k uchu ide pozitivna energia a tiez by som dcerke dopriala zazitok vidiet ich😊 ked som si pozerala Fb, dcerka sa zacala smiat na tomto konkretnom videjku (tiez akurat vrarila - imaginarnu kavu🤣🤣)

miriskaz
19. feb 2020

Mne sa pacil prispevok zo 4.11.2019,tematicky vecer na temu kuziel.Napriek tomu,ze moje decka este az tak HP nepoznaju.Aleee(😁)z pokusov by boli hotove.👍

kalica
19. feb 2020

@patricia_trinityhotels našej láske sa najviac paci diskotéka všetkých postavičiek, ani nedýchala keď sme boli 1x na nej, už je to pol roka odvtedy a stále na to spomína, pozná všetky postavičky (najobľúbenejšia je samozrejme Ozvenka❤️) čo sa mne ako mame páčilo že odkedy sme boli v hoteli Atrium, zlepšilo sa jej jedenie, veľmi nám pomohlo že Skalko s Ozvenkou chodili za nami na raňajky a večere a mala keď ich zbadala hneď začala papat sama od seba( chcela sa ukazat), čo dovtedy nula bodov, takze aj takýto vplyv majú vaši maskoty na našu princeznú 👌🏻, mala je od pobytu veľký fanúšik, pozná všetky pesničky, aj babku sme ich museli naučiť🙈, vymalovanky prechádzame stále dokola a už vidím tie jej očká rozziarene keby jej Skalko s Ozvenkou niečo poslali🥰

kikuska555
19. feb 2020

Mna osobne velmi zaujal Halloween v Trinity 😱😱 muselo to byt super. Na 100% vezmem rodinu dalsi helloween k vam 🙏😊

jahodka30
19. feb 2020

Nám sa páčil status "Ozvenka v akcii" - kde deťúrence varili😉

poleva
19. feb 2020

Dobrý den mne sa páči tento status, lebo v každom dobrom hoteli má byť animačný tím, ktorí zabaví detí, takže super , prekopírovala som z FB 🙂

Kamaráti z Trinity
11. februára o 15:08 ·
***Čľupko a Vlnka***

▶️ Veríme, že isto všetci poznáte domčeky Kamarátov z Trinity ☝️🥰
▶️ Každý domček je s niečim špecifický, či už sú to jazerá, lesy alebo hory 🌊🌲🌳🧗‍♀️🏔
▶️ Domček Čľupka a Vlnky - hotel Senec ****
Okrem nás Kamarátov z Trinity, tu nájdete profesionálny animačný team Trinityhotels, krásne slnečné jazera a samozrejme neobmedzený vstup do aquaparku Senec ❤️

#robimetoprevas #hotelsenec #aquaparksenec #profesionalnyanimacnyteam #clupko #vlnka #kamaratiztrinity #trinityhotels

taaanka
19. feb 2020

Myslim ze vsade kde sa zjavia vasi maskoti hned vycaria usmev detom.Mne sa paci to,ze nemaju problem ist kamkolvek a robit cokolvek len aby potesili deticky.Maju moj obdiv za to ze im nerobi problem ani teplo /ist na peechadzku ked je vonku horuco/ ci v zime sa s detickami sankovat na kopceku pri Atriu.

purinkaa
19. feb 2020

Mna zaujal Skalko na lyziach 😉.

nitkatrinityhotels
Moderátor
19. feb 2020

@lujzamisko skvely výber 🙂

nitkatrinityhotels
Moderátor
19. feb 2020

@purinkaa víkend v Tatrách 🙂 Skalko lyžuje aj sa sankuje :D Je vzorom pre naších malých kamarátov 🙂

nitkatrinityhotels
Moderátor
19. feb 2020

@taaanka

nitkatrinityhotels
Moderátor
19. feb 2020

@kikuska555 Áno Kikuš Halloween patrí medzi obľúbené tematické pobyty. Snažíme sa príbehovo zaobaliť každý pobyt v Trinityhotels. Počas Hallowenu nesmie chýbať strašidelná výzdoba, Koncert Kamarátov z Trinity - to je taká klasika 🙂 a obľúbený Strašidelný pochod, taktiež museli uvariť vo Foodie lekvár s ježibabou Agnes na oslobodenie Svetlušky atd atd atd :D.... Halloween je topka ! Za mňa rozhodne ano 🙂

dadka_bb
19. feb 2020

Stranku mam lajknutu uz druhy rok,odkedy sme prvy krat natrafili na trinity na koniku. Sledujem ju obcas, nie je to daily routine 😊 ale uvítala by som urcite viac sutazi na stranke, pripadne mi tam chybaju aj zvieratka , mozno nejake vtipne momenty maskotov a zvierat ,myslim ze musia dost vtipne reagovat na take oberpostavy 😄
Vtipna foto z funpage fb je adams family ❤❤

nitkatrinityhotels
Moderátor
19. feb 2020

@kalica Ďakujeme, moc ma zaujal Váš príspevok. Áno máme deti ktoré sa chcú v dobrom slova zmysle ukázať pred Kamarátmi z Trinity. Zrazu papajú ovocie a zeleninu - aj keď u náš najdete aj kopec sladkého /palacinky, zákusky atď / 🙂 Veľmi skvelo reagujú na Kamarátov z Trinity... Ako to nazvala jedna mamička že do siaha až do Trinitivizmu :D :D Teší nás, že sme mohli pomôcť :* Tešíme sa kedy Vás uvidíme znovu. S láskou Nitka