icon

SÚŤAŽ o balíček prírodnej kozmetiky 4 Elements Day Spa

patricia_trinityhotels
Moderátor
10. jún 2020

V našich hoteloch vzniklo vďaka výnimočným ľuďom množstvo naozaj jedinečných projektov. Jeden z nich je aj koncept masáží a kozmetiky vlastnej značky 4 ELEMENTS DAY SPA. Nechceli sme „len“ ponúkať hosťom masáže. A už vôbec nie v obyčajnej neútulnej miestnosti pripomínajúcu ambulanciu.
Masáž je v našich hoteloch cestou rituálu, relaxu, pohody, sprevádzaná priestorom, vôňami, hudbou a v poslednom rade uvoľňujúcim a liečivým dotykom. Preto kvalitná prírodná kozmetika jednoducho musela byť.

A keďže nie vždy sa človek dostane do hotelov a niekedy ani na tu masáž, tak sme sa rozhodli venovať vám kúsok starostlivosť aspoň takto na diaľku vo forme balíčka prírodnej kozmetiky našej výnimočnej značky 4 ELEMENTS. Balíček obsahuje:
1. Luxury telové mlieko Omamný sen
2. Luxury natur balzam Omamný sen
3. 4Elements Sprchový gél Mäta
4. 4Elements natur balzam Harmanček
5. Sypaný čaj 4 Elements Omamný sen
...................................................................
Balík v hodnote 49,50€

AKO SÚŤAŽIŤ: jednoducho nám napíšte komentár, tu v tomto fóre... a čo nám máte napísať? Asi, prečo práve Vy chcete vyhrať :D. Súťaže vždy losujem, takže naozaj sa nemusíte báť, že váš súťažný komentár nebude dosť „cool“. Jednoducho chceme niekomu spraviť radosť a tak nám napíšte, aby sme vás mohli zaradiť do losovania.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

SÚŤAŽ o balíček prírodnej kozmetiky 4 Elements Day Spa
janka0020
10. jún 2020

@patricia_trinityhotels Tiež by som rada vyhrala tento úžasný voňavý balíček. Myslím, že si zaslúžim trošku sa rozmaznávať touto skvelou kozmetikou. Ako aj ostatné maminky na Modrom koníku. Tak nám vşetkým držím palce.🍀

nancy666
10. jún 2020

Prečo ja? No lebo už len tá fotka toho spa u vás mi práve navodila dovolenku 🙂) ako to ja milujeeeeeeem keď sedím v tej cakarnicke a vypisujem dotazník, hudba zen.. aaaaa to okrem nejakej fajnovej procedúry znamená aj absolútny pokoj bez mobilu a deti.. s balíčkom by prišiel kus dovci aj ku nám domov

labkosuch
10. jún 2020
robinka84
10. jún 2020

preco prave ja? a preco nie? 😉

barbara24
10. jún 2020

Rada by som vyhrala, aby som si spravila radosť... Sa troška rozmaznala... 😛

domkad
10. jún 2020

Veľmi príjemná ponuka produktov k výhre a ešte keď je to tzv.2v1 (kozmetika a príroda)...Určite by výhra potešila ☺

maruskaw
10. jún 2020

@patricia_trinityhotels Ahoj.☺ Ako kazda zienka v tejto sutazi, tak aj ja skusim stastie a zapajam sa komentarom. Vyhra by ma potesila, dokazem sa tesit z malickosti a nie este z takehoto wau balicka.☺

elzusa
10. jún 2020

wau, tak túto voňavú výhru by som si veru vychutnala 😍

vall1319
10. jún 2020

Spravili by ste mi radosť 😍💖😍.... a tiež by som rada vyskúšala Vašu prírodnú kozmetiku.... 👍

luchab
10. jún 2020

Chcela by som vyhrat,pretoze som uz davno nic nevyhrala a cena vyzera skvele. Ale ak nevyhram,budem sa tesit,ze vyhral niekto iny a ma radost,aku by som mala aj ja,ak by som vyhrala 😉.

lienka19881
10. jún 2020

Ja by som chcela vyhrat, lebo som este nikdy nic nevyhrala 😄

lennulik1
10. jún 2020

Ahoj Patka, v pripade vyhry by som velmi rada tento balicek venovala mojej mame. Za to, ze ju mam, ma uz svoj vek a tiez si zasluzi troska sa "rozmaznat" 🥰

domculik
10. jún 2020

@patricia_trinityhotels Krasa, aj ja chcem vyhrat ! 😍 Lebo mi to naozaj spravi radost !

martuliak
10. jún 2020

Vždy po masáži v Sitne som uvoľnená a vyvoňaná. Tak by som rada vyhrala túto kozmetiku, aby mi svojou vôňou pripomínala relax, ktorý zažívam každoročne vo Vyhniach 💝

bubiky
10. jún 2020

Výhra vždy potesi 😜. Hlavne chcem vyskúšať,ci mi sadne. Po pôrode sa mi zmenila pleť a súčasná kozmetika jej už nevyhovuje.

jartemis
11. jún 2020

chcem vyhrať, pretože som ešte nič nekúpila mame k narodeninám, ktoré bude mať,,, a mama by sa určite tešila z takéhoto darčeka, a ja by som nemusela utekať po obchodoch 😀

tanya65
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels rada skusam prirodnu kozmetiku a urcite by som sa podelila aj maminou 🙂 .

86488648
11. jún 2020

Vyhra potesi a zvlast,ked ide o prakticke veci,ktore mozem vyuzit nilelen ja ,ale aj ini z rodiny a nielen raz 😀....

klinanka
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels
Zbožňujem voňavé 😊, no sama sebe si takú radosť nedoprajem

bea57
11. jún 2020

Mám rada vôňu mäty a potrebujem zmierniť stres🤷‍♀️

comika
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels mam rada kozmetiku, rada skusam nove znacky a relax potrebujem viac ako sol, po izolacii s 3 detmi v byte 🤷🏻‍♀️

lupini
11. jún 2020

hlaska môjho syna: ale ja chcem

bublinkai
11. jún 2020

Miluj sám seba 🙂 🙂 ... a pri výchove detí a každodennom strese by som si " prázdny priestor" spríjemnila práve v tejto kvalitnej spoločnosti. 🙂 Takže k 4-om elementom oheň, zem, vzduch a voda pridám Akašáááááááááááááááááááááá🙂 A samozrejme nezabudnem na blížneho svojho🙂

dinka82
11. jún 2020

Výhra poteší 😃

dracikdrahosko
11. jún 2020

Mňa by výhra kozmetiky od vás veľmi potešila a to z viacerých dôvodov. Tu na Modrom koníkovi, hoci súťažím skutočne dosť často, som zatiaľ nemala to šťastie, niečo vyhrať.Takže prvý dôvod je tento. A ten druhý? Keďže veľmi rada obdarovávam svojich blízkych a rodinu, vždy, keď sa na mňa usmeje šťastie a náhodou niečo vyhrám, rozdelím svoju výhru medzi svojich najbližších - teda darujem z toho niečo svojej sestre, mamine. A tak je radosť z výhry viacnásobná🙂 Som človek, ktorý má radosť, keď majú radosť ľudia okolo mňa. Tomu pocitu sa nič nevyrovná.

ivkasamko
11. jún 2020

Ešte som o tejto značke nepočula a rada by som vyskušala.Dakujem

ikabu
11. jún 2020

Mňa by výhra taktiež potešia, asi ako každú z maminiek, ktorá sa zapojila 🙂 Vyskúšali by sme doma asi všetci, hlavne deti, lebo tie keď niečo nové vidia musia okamžite vyskúšať a potom to tak aj vyzerá 🙂 🙂

victoria021
11. jún 2020

Asi preto ze každá žena miluje kozmetiku a ja nie som ina❤️, a vyskúšala by som niečo nové

laraska
11. jún 2020

juuuj,tak ja som kozmeticky maniak🙂...milujem kozmetiku,skusanie,testovanie.Moc by ma potesila kozmetika novej znacky❤

sperka
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels jednoducho aj matka potrebuje oddych s wellnesom si oddýchne, telo i duša. Momentálne náročné obdobie, preto z regenerovať treba! 👍