icon

SÚŤAŽ o balíček prírodnej kozmetiky 4 Elements Day Spa

patricia_trinityhotels
Moderátor
10. jún 2020

V našich hoteloch vzniklo vďaka výnimočným ľuďom množstvo naozaj jedinečných projektov. Jeden z nich je aj koncept masáží a kozmetiky vlastnej značky 4 ELEMENTS DAY SPA. Nechceli sme „len“ ponúkať hosťom masáže. A už vôbec nie v obyčajnej neútulnej miestnosti pripomínajúcu ambulanciu.
Masáž je v našich hoteloch cestou rituálu, relaxu, pohody, sprevádzaná priestorom, vôňami, hudbou a v poslednom rade uvoľňujúcim a liečivým dotykom. Preto kvalitná prírodná kozmetika jednoducho musela byť.

A keďže nie vždy sa človek dostane do hotelov a niekedy ani na tu masáž, tak sme sa rozhodli venovať vám kúsok starostlivosť aspoň takto na diaľku vo forme balíčka prírodnej kozmetiky našej výnimočnej značky 4 ELEMENTS. Balíček obsahuje:
1. Luxury telové mlieko Omamný sen
2. Luxury natur balzam Omamný sen
3. 4Elements Sprchový gél Mäta
4. 4Elements natur balzam Harmanček
5. Sypaný čaj 4 Elements Omamný sen
...................................................................
Balík v hodnote 49,50€

AKO SÚŤAŽIŤ: jednoducho nám napíšte komentár, tu v tomto fóre... a čo nám máte napísať? Asi, prečo práve Vy chcete vyhrať :D. Súťaže vždy losujem, takže naozaj sa nemusíte báť, že váš súťažný komentár nebude dosť „cool“. Jednoducho chceme niekomu spraviť radosť a tak nám napíšte, aby sme vás mohli zaradiť do losovania.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

SÚŤAŽ o balíček prírodnej kozmetiky 4 Elements Day Spa
fidel987
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels
Som mamkou takmer 6 rocnej dcérky. Zapajame sa do sútaže vdy, nevyhrali sme zatiaľ nikdy.... Verím, že šťastie si už konečne aj na mňa sadne a budem môcť komentovať lajkovat a všetkým odporucat sútaže na MK a tiež aktívne využívať veľmi zaujímavú výhru v balíčku. Krásny den❤️

renala
11. jún 2020

Rada sútažím aj ked sa mi nedarí vyhrať skôr mam šťastie v láske a rodine ale kto nehrá, nevyhrá 😊 kozmetika by ma veľmi potešila

tanula222
11. jún 2020

Veľmi rada by som konečne niečo aj ja vyhrala, zapájam sa všade a nikdy nič. Tak snad sa usmeje šťastie aj na mňa v podobe takéhoto krásneho voňavého balíčka

lucik194
11. jún 2020

preco by som mala vyhrat? lebo tento rok som sa do ziadnej sutaze este nezapojila a opat by som sa potesila vyhre..... v zivote som v sutaziach uz naozaj vela vyhrala..... tak by som sa potesila opat 🙂 a s mojimi babami by sme si doma spravili "babsku spa jazdu"

komada
11. jún 2020

Preco by som chcela vyhrat? Lebo je tam 5 produktov a my sme doma piati, takze by sme sa pekne podelili 🙂 Manzel pije caj 365 dni v roku, takze ten by bol jednoznacne pre neho, najmladsia dcera si stale robi penu zo sprchoveho gelu, takze toho nemame nikdy dost, balzamy by sli pre nase pubertacky a telovym mliekom by som si skraslila den ja 🙂

saadve
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels Chcem hrať, aby som vyhrala. 😉

miracko
11. jún 2020

Jednoducho a sebecky napíšem - chcem ho vyhrať 🙂

jajamalka
11. jún 2020

rada skúšam novú kozmetiku & čaje môžem tiež. Tak preto. 🙂

alexk12
11. jún 2020

Vyhrať by som chcela preto lebo som nikdy ešte nič nevyhrala a taktiež preto lebo rada skúšam novú kozmetiku

iwanka63
11. jún 2020

Dobrý deň! Prečo práve ja?! Preto lebo výhra by ma veľmi potešila a dopriala by som si trošku relaxu so super učinnými prírodnými produktmi. 🙂
Pekný deň 🙂

mapa
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels milujem wellness a bylinky. Preto je pre mna tento balicek dokonala kombinacia 🌱🌼♨️🛀

ivusik29
11. jún 2020

tento set vyzera luxusne a urcite by stal za hriech to vyskusat, takze preto by som to chcela vyhrat 🙂

attenna
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels aj ja chcem vyhrat 🙂 ako kazda mama, aj ja uprednostnujem zaujmy deti pred svojimi a ked idem nieco kupit pre seba, aj tak to skonci tak, ze kupit pre dievcata...ale tento balicek by bol iba moj 🙂 a podelila by som sa s kamoskou, cerstvou mamou

popoluskaxy
11. jún 2020

Ja chcem vyhrať.... no lebo ma okakal vtáčik, skočila som do psieho exkrementu a zatiaľ som len na žrebe vyhrala fantastických 10 eur! 😀 Za moju obetu očakávam vyššiu odmenu :D

bobsent
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels pretože som vyhrala ešte v marci vstupenky na jednu výstavu, a o týždeň prišla korona a mala som po výhre🙂

macik45
11. jún 2020

Rada by som vyhrala , lebo chcela by som vyskúšať aj túto kozmetiku a samozrejme že každá výhra poteší🙂

drdrdr
11. jún 2020

Ktoru zenu nepoteší kvalitna kozmetika?? Určite kazdu jednu a ja určite nie som vynimka 😉 preto by mi takato vonava vyhra vylepsila moju naladu a cely den a vycarila usmev na tvari 😍🍀

kristina253
11. jún 2020

ja by som výherný balíček darovala ❤

vsetko_je_uz_obsadene
11. jún 2020

len tak, spraviť si radosť

ali_z
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels Rada by som si spravila radosť, mala chvíľku len a len pre seba s kvalitnou prírodnou kozmetikou značky 4 ELEMENTS DAY SPA.

janduska
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels Vonavy balíček vždy poteší, každá žena a aj ja sa rada rozmaznavam 😊 A kozmetiky nikdy nie je dosť 😉

buducamama
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels ja by som rada vyhrala, lebo by som tieto super vyrobky rada darovala mojej mamine😊

nene1133
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels Ja by som chcela vyhrat, lebo budem prvykrat po 2rokoch 2 dni sama bez dcerky,takz epol dna stravim v kupelni...nerusene😀

petawoman
11. jún 2020

Tak, ked uz som nevyhrala tych 30000 vo Funku,tak nech sa aspon zrelaxujem🙈😊😊😊

nikka2889
11. jún 2020

Potešilo by raz niečo vyhrať a keď by to bola taká skvelé kozmetika ako toto o to viac 🍀🍀🍀

nitkatrinityhotels
Moderátor
11. jún 2020

@petawoman ooooooooo :( To nám je ľúto, ale nevadí, Bude šťastie niekde inde 🙂

sili82
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels Chcela by som vyhrať, pretože sa rada rozmaznávam kozmetikou.

cleona
11. jún 2020

Vyhra vzdy potesi. A preco tento balicek? Jednoduxho aj my maminky sa mozeme obvas rozmaznavat ;)

zuzincek
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels balíček by som určite využila, masáže milujem a už veľmi dlho som nebola, tak by ma pomasíroval môj drahý 😊 kozmetiku veľmi rada vyskúšam

livizi
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels Takúto starostlivosť v podobe výnimočnej značky 4 ELEMENTS by som si veru rada dopriala aj hneď, padlo by to veľmi dobre, produkty vyzerajú veľmi lákavo 🙂