SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).
HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

Vybrala by som si Sitno https://www.hotelsitno.sk/ nakolko som na neho pocula same chvaly a okolie Stiavnice je pre nas este nepreskumane.
Dobrý deň, ja by som išla do hotela Atrium v Novom Smokovci, bývame na nížine a detskám by to bolo určite super ísť do Tatier, bola by dovolenka na plnom prúde s výletmi do hôr, do prírody. Syn aj dcéra zbožňujú prírodu, určite by sme si užili.
@laraska pozdravujeme 🙂
@eeffka ooo to nás moc teší 🙂 Veľa štastia prajeme 🙂
@anet25 Ahoj Anetka, držíme palce 🙂 Sme veľmi radi, že máte krásne spomienky na Kopko a Svetlušku 🙂 Celú rodinku srdečne pozdravujeme 🙂 PS. 16.06 - krásny dátum narodenia 🙂
@rossin Ahoooooooooooj 🙂 Srdečne Ťa pozdravuje team Trinityhotels 🙂 Tvoj komentár má veľmi potešil a prajem veľa štastia v súťaži, aby si mohla spolu s rodinkou vyskúšať hotel Atrium, Nový Smokovec. Pekný dník prajeme a verím, že sa vidíme v Trinityhotels 🙂
@mama55 ❤❤Držim palce ! 🙂

@silvinka1919 Ahoj Silvinka, držíme palce v súťaži a pozdravujeme známych 🙂
Mam 3,5rocneho synčeka potešil by spievanko a fiha a samozrejme mu vyplniť deň aktivitami
@martinkaha Ahoj Martinka 🙂 Čítame aj Tvoj príspevok, neboj sa 🙂 Pozdravujeme celú rodinku a prajeme veľa štastia v súťaži ! ❤
určite hotel Sitno, hotelový bazén s tobogánom je niekoľkoročný sen staršej dcéry 🙂
Pekny den prajem, boli sme v hoteli Atrium a deti boli so starymi rodicmi v Sitne, v oboch si to velmi uzili 🙂 ak by sa nam podarilo vyhrat , vybrali by sme si jeden z tychto 2 hotelov cez jesenne prazdiny / Halloween 🙂
@bebe30 Ahoooooooooooj BEBE ❤ moc sa teším ! moooooc, že balzám pomohol na exem 🙂 Ja s ním mám tiež dobré skúsenosti tak ako s kozmetikou DAYSPA v Trinityhotels. Bebeeee ja verííííííím, že sa vidime !!!! Ďakujeme krásne za zloženú básničku ... Prajem Ti veľa šťastíčka a pozdravuj rodinku 😍❤😘
@patricia_trinityhotels Ahoj, priznám sa, že momentálne sa neviem rozhodnúť iba pre jeden z vašich hotelov. Mame radi vodu, ale aj hory. Asi by u nás zasadala ,,rodinná rada ,, v prípade výhry, aby sme sa spolu dohodili, kam by sme išli dovolenkovať. Nás 3 ročný by určite hlasoval za Sitno, lebo teraz ,,fici,, na pesničke, ktorú spievajú Spievanka a Zahrajko vramci upútavky na hotel 😉
https://www.youtube.com/watch?v=1c7UcqwkFao
❤️#atrium ❤️#sitno ❤️#senec
@denism13 Neboj sa 🙂 Raz to musí vyjsť 🙂 Prajem vela stasticka v sutazi 🙂 Pozdrav dcérku 🙂
@fialka99 Ahoj Halloween je skvela voľba 🙂
Hotel Átrium letná dovolenka s deťmi
Určite Hotel Sitno s priateľom a našimi detičkami,letná dovolenka ako stvorena,keďže druhé bábo sa nám na narodiť už o týždeň
Nase deti by sa asi zbláznili od radosti, keby zbadali Spievanku a Zahrajka 😍 takze presne takyto pobyt by nas potesil a vybrali by sme si Sitno, kedze je v tejto oblasti vraj nadherne ❤️
u mňa víťazí hotel senec, pobyt na pár nocí
Juuuj supeer sutaž, potesila by dovolenka v akomkolvek hoteli 😍 ale kedze sme troska obmedzeni s cestovanim vyberame si tu najblizsiu knam a teda senecke jazera. 😍
@patricia_trinityhotels.
Ahojte, dovolenku by sme určite využili v ❤️Slovenska v hoteli Átrium, odkiaľ by sme mohli s mojou dcérou vidieť nádherné Tatry, dýchať zdravý vzduch a vytesovat sa Tatranskou prirodou❤️ a hlavne osláviť jej narodeniny😍
Vybrala by som si hotel Sitno 🙂🙂
Ja by som si vybrala letnú dovolenku v hoteli Sitno.. deti by sa urcite potešili 🙂 ale možno by som pouvazovala aj o tematických
@patricia_trinityhotels kedze nam to minuly rok nevyslo, neskoro sme sa spamatali a v hoteli Sitno uz nebol pre nas vhodny volny termin, chceli by sme vyskusat tento rok.. a Fiha alebo Spievanka by nasu malu veeelmi potesili 🙂
Ja by som išla s mojou rodinkou na letnú dovolenku do Hotela Sitno ☀️😍
@patricia_trinityhotels Jednoznačne Hotel Sitno 😍 letná dovolenka ☀️
@patricia_trinityhotels tu tu tu a este raz tu, potrebujem/ME si oddychnut ako sol a milujem Stiavnicu, vzdialenost je z BA tak akurat, a mozno by sa tam aj nasa 18 m dcerka chvilku prehrala sama(s animatormi)? :D :D :D

Rada by som skusila hotel Sitno, je tam nadherne prostredie a verim, ze aj sluzby by boli super. Stacil by nam aj letny pobyt, ktory by sme vyuzili na turistiku.