icon

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
8. jún 2020

SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).

HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
chicky09
13. jún 2020

@patricia_trinityhotels ďakujem pekne😊.. Mate super myšlienku, ktorú realizujete a presne ako matka to viete vychytat co na deti, aby boli všetci spokojní. Nie je nič krajšie ako si užívať dovolenku s dieťaťom rôzneho veku bez obáv, starosti a hlavne vidieť tu radosť u nich 😍.. Prajem ešte veľmi veľa spokojných zákazníkov a usmiatych detičiek 😊

dada125
13. jún 2020

Atrium by bol super pre našu letnú dovolenku. Synček mal teraz 11.6. dva roky, tak by sme to tam krásne oslávili len my traja a naša dovolenka 🙂

carmen238
13. jún 2020

Ahoj 🙂 potešil by nás pobyt v Hoteli Sitno, Atrium už poznáme a veľmi sa nám páčilo tak by sme radi spoznali ďalšie úžasné miesto nielen pre nás, ale hlavne pre naše deti. Využili by sme pobyt kedykoľvek aj bez tématického pobytu, hlavne nech sú deti spokojné tak ako boli v Hoteli Atrium 🙂 Na Skalka a Ozvenku stále spomínajú 🙂

lenca13
13. jún 2020

Asi hotel Sitno v tomto kraji sme este na dovolenke neboli.Vyhra by nas potesila s manzelom oslavujeme tento rok 20.vyrocie sobasa.

borka2007
13. jún 2020

Pre našu rodinku by som vybrala hotel Sitno.. aj keď už majú chlapci 12 rokov, myslím ze by si tam určite našli kopu zaujímavostí a boli by mega spokojní.. A my s manželom oddýchnuti

miroskorb
13. jún 2020

urcite hotel senec a pobyt so spievankovom 🙂

julinka2406
13. jún 2020

Keby sa na nas usmialo stastie tak by sme si vybrali letnu dovolenku,skusili by sme pobyt so Spievankovom v hoteli Sitno😉

jaya47
13. jún 2020

My by sme si vybrali pobyt Spievankovo v hoteli Sitno, obe deti maju spievankovo velmi radi a Stiavnicke kopce su tak akurat pre male deti (akoze zacinajucich turistov) 🙂

fialkadanka
13. jún 2020

@patricia_trinityhotels využili by sme na klasicky letný pobyt v hoteli Atrium,aby sme mohli pochodit naše krásne hory ♥️😊

85hucka
13. jún 2020

@patricia_trinityhotels Našej rodinke by sa pačil Retro pobyt v ktoromkolvek hoteli. Poculi sme len super recenzie 😀 Budeme radi, ak budeme moct zazit krasny pobyt u Vas v hoteli.

mato9376svk
13. jún 2020

My by sme si vybrali hotel sitno kedze je v nom.vela zabavy podla vasich recenzii

ankare
13. jún 2020

Hotel Atrium, letny pobyt

cilkau
13. jún 2020

Hotel Atrium v prírode 🌜🙂😍🍀

anelehka
13. jún 2020

@patricia_trinityhotels velmi radi by sme sa pozreli do hotela Sitno, pekne cela rodina. Pacilo by sa nam v lete 2020😉

moma80
13. jún 2020

Veľmi by sa potešili naše 3 deti pobytu v hoteli Sitno 😊 a užili by sme si spoločne trávený čas 🍀

lucipech
13. jún 2020

Ahoj urcite hotel Sitno, uz dlouho po nem pokukujeme, ale s tremi detmi je to komplikovane, tak treba to vyjde. A urcite letni odpocinkovou dovolenku.

shilou
13. jún 2020

Ahoj🙂
Najviac by sa mi pacilo vo vsetkych hotelov. Ale ak by som si musela predsa len vybrat ten jeden, bolo by to v Atrium. Nadherne izby, vyhlad, detsky kutik, bazeny, strava. Vsetko je na vysokej urovni a konecne by som splnila sen mojim detom. Odkedy videli videoklip o Dorotke z Fidorkova, ako isla do Vasho hotela s tym kufrikom a spadla pred dverami na zadok..ucaroval im. A to varenie v kuchyni..resp. pecenie palaciniek, ktore pristavaju na hlavke..top🙂 Deti okomentovali, ze ak by tam boli, urcite by ich nepostrehla "ta novodoba choroba" . Mobil a aj tablet by ostal doma. Tam nuda veru nehrozi.
Moje deti este stale su vo veku, ked sa chcu hrat a zabavat a taktiez nieco vidiet a zazit. Splnate aj tie najnarocnejsie kriteria, tam uz niet co viac vylepsovat. Spoznat Skalka a Ozvenku a podat im ruku. /sen mladsej dcerky/ Vybrali by sme si letny pobyt, ale ak by bolo v tom case plno, tak kludne aj jesenny alebo zimny. Byt tam a zazit to. Mat zazitok na cely zivot nielen pre deti, ale aj pre nas dospelych. Este sme neboli na takomto pobyte.
A ani pri mori.

monikver
13. jún 2020

My by sme si vybrali hotel Sitno. Halloween by bol určite super. Dcérka by sa veľmi potešila.

beckie
13. jún 2020

Vybrala by som sa na letný pobyt v hoteli Sitno, ktorý by určite potešil môjho 4r syna a určite by si prišli na svoje aj naše 1r dvojičky ❤️❤️💙

marry184
14. jún 2020

Potešila by výhra určite celú rodinku, hotel Sitno alebo Senec,,, deti milujú Spievankovo 😊😊

ksochanova
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels hotel Sitno ako welnes pre dvoch. Keď boli moje deti malé takéto možnosti ako stretnúť spievankovo, zahrajka sme nemali. Museli sme si vystačiť s vlastným spievanim a hrami. Ale bolo to krásne a deti majú na čo spomínať. Pekný slnečný deň

farbickacarbicka
14. jún 2020

Velmi rada by som si uzila pobyt v Hoteli Sitno spolu s mojou rodinou. Vybrala by som preto pobyt Leto 2020. 🙂

michalkam
14. jún 2020

Určite letná dovolenka - Leto 2020, Hotel Sitno, tento kút nášho krásneho Slovenska máme ešte neobjavený, veľmi by nás výhra potešila 🍀 🍀 🍀

xenicka13
14. jún 2020

Išli by sme do smokovca v lete, jooj to by bola dovča 😀

mary159
14. jún 2020

Vybrala by som hotel Sitno na letnú dovolenku pre moju rodinku.

drobcek76
14. jún 2020

Vybrala by som si hotel Sitno ako letnú dovolenku

liginka
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels Ahoj, určite by sme si vybrali Hotel Sitno a bola by to buď letná dovolenka alebo pobyt so Spievankovom pre moje dievčatá .

karina1313
14. jún 2020

Blizia sa moje okruhle narodeniny a tak by som ich rada oslavila netradicne viem si prrdstavit wellnes s muzom a detmi v Sitne 🙂

22janka1993
14. jún 2020

Určite by nás potešil pobyt v sitne a stretnúť sa so Spievankou a Zahrajkom by bolo pre našu 2 ročnú slečnu úplne super

jaja34581
14. jún 2020

Potesila by ma dovolenka v v hoteli Sitno, kedze tato oblast ma velmi laka a vobec tam nechodime.