icon

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
8. jún 2020

SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).

HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
terike_91
14. jún 2020

My by sme využili "Čas pre rodinu" 😍

aduska1611
14. jún 2020

Nás by potešil hotel Sitno pretože sa čochvíľa sťahujeme do nového domčeku takže čas venujeme všetok tam ♡♡♡

lucka.ano
14. jún 2020

Tento rok mame v plane ukazat dcere nase milovane Stiavnicke vrchy. Chodievali sme sem kedysi casto,ale odkedy sme traja, neboli sme. Pobyt v hoteli Sitno by bol pre nas idealny.

ishkaa
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels ahoj, nam sa zapacilo Sitno, pravdu povediac sme o tomto hoteli este nepoculi 🙂 sli by sme v ramci letnej dovolenky 🙂

isabellaa
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels
Určite by sme šli na pobyt do hotela Sitno

mona333
14. jún 2020

Veľmi by ma potešila výhra v jednom z vašich hotelov. Najviac by sa deti potešili hotelu Sitno a keby tam bola v Tom čase spievanka a Zahrajko, mali by splnenú sen. No potešíme sa akejkoľvek výhre,lebo je takmer nadľudské nájsť na Slovensku hotel,kde môžme byť všetci spolu ubytovaní.

laki
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels my by sme sa potešili pobytu v Hoteli Atrium, nakoľko dcéra ešte v Tatrách nebola, bol by to nádherný darček k jej 17, ktorú bude mať o týždeň😏

veronnika0
14. jún 2020

Asi by som si nevedela vybrať, všetky hoteli sa mi páčia. 😅🙈 ale vyskúšala by som letnú dovolenku v Hoteli Sitno😊☺

sara85
14. jún 2020

Ahoj..Určite by nas potešil pobyt v lete ,v hoteli Sitno..😀

natalka18
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels my sa uz strasne dlho odhodlavame ist na dovolenku do hotela Sitno, chceli sme ist minuly rok ale drobec bol este maly a neuzili by sme si to tak, ako sme planovali. Presunuli sme to na velku noc a potom na leto. Tak pevne dufam a verim, ze nam to uz vyjde. Hotel Sitno je pre nas velke lakadlo, strasne tam chceme vziat synceka a uzit si trosku rodinnej pohody ❤

markomonika
14. jún 2020

Potešil by pobyt s Fihou alebo spievankovom,hlavne dvojrocnu dcerku

monourah
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels ja by som veľmi rada isla do hotela Atrium. Veľmi rada mám túry a Nový Smokovec je krásny

lune
14. jún 2020

Stiavnica je moja srdcovka (studovala som tam) a v hoteli Sitno sme neboli tak isto ani v Atrium v Tatrach. Nahodna vyhra by potesila najviac 7r. dcerku a na dlzke pobytu ani teme by nezalezalo. Ci uz Fiha, ci Spievankovo, ci relaxacny s wellnessom, ci uz len (ne)obycajny pobyt na 2 noci by spravil velku radost. Zaujemcov je vela, no za pokus to stoji 👍. Pekny den vsetkym.

mata1001
14. jún 2020

Rada by som vyhrala dovolenku v hoteli Sitno, kedze som oslavila 9.6. okruhlych 40 rokov a urcite by sme išli spolu s manželom a synom, ktory v júli oslavi tiez okruhliny 10rokov 🙂 Výhra by nas velmi potešila...

petronelaproki
14. jún 2020

Pre nasu rodinu s 2 dievcatami 5 a takmer 2, by sme si vybrali hotel Sitno, letny pobyt,este sme neboli spolu na dovolenke mimo domu 😎😎😎😎

bambula799
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels Ahoj, určite by potešila letná dovolenka v hoteli Atrium

frankie1212
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels nám by sa páčil pobyt so Spievankovom v hoteli Sitno

loginexistuje
14. jún 2020

Retro pobyt a hotel Sitno

dadulkaf
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels vybrala by som si pobyt v Trinity Sitno. Prázdniny v detstve sme pravidelne si sestrami trávili u starých rodičov v Banskej Štiavnici. Táto oblasť mi prirástla k srdcu. A keďže starí rodičia sa potom presťahovali, nebol dôvod tam chodiť. Takto by som si oživila tie pekné spomienky a pri pobyte v Sitno by som navštívila aj miesta ktoré z detstva poznám.🌷☀️🌷☀️🌷☀️🌷

arrram
14. jún 2020

Ahojte, rada by som si užila pobyt s mojou rodinkou, dcérkou a synom, pobyt v hoteli Atrium. Aj keď som zo zdravotných dôvodov na vozíku, Tatry mame veľmi radi a snažíme sa ich navštíviť každý rok. Aj keď je to z roka na rok ťažšie, dúfam, že sa nám to podarí, aj vďaka Vám, aj tento rok.

lenucha121
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels urcite by sme isli do Atrium hotela, boli sme tam s manzelom na svadobnej ceste a teraz by sme sa vratili s 2 detickami. Pobyt by sme zvolili https://www.atriumhotel.sk/rekreacny-pobyt-cas-... aby sme si vsetci oddychli

ivka_makovica
14. jún 2020

Potesila by nas obycajna letna dovolenka v hoteli Sitno. Maly by bol nadseny uz len z vody a keby tam este bolo Spievankovo,tak super 😊👍

matula872
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels rada by som isla do hotela Sitno, pocuvam nam same chvaly a ideal by bol letny pobyt.

olafienko
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels ja by som si vybrala letnu dovolenku v hoteli Senec🥰

moni1010
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels Pekný deň, ja by som si vybrala hotel Sitno je tam krásne , mam 2 baby a určite by sa im tam páčilo. Stačilo by nám tam ísť na víkend a bol by to pre ne zážitok.

veronikabell
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels Urcite Hotel Sitno ...boli sme tam v decembri cela rodinka a bolo skvelé...hlavne deti boli nadšene....išli by sme na letnú dovolenku alebo pobyt so Spievankovom 😊

malaruza
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels ahoj letnú dovolenku by sme si vedeli predstaviť ako rodinka a veľmi dobre užiť v Hotel Sitno .....samozrejme ze lákave ponuky sú aj v ďalších dvoch😉❤

b_veronika
14. jún 2020

Vybrali by sme opät Hotel Sitno, v ktorom sa nám veľmi páči, užili by sme si tam krásnu letnú dovolenku ;)

ivanka219
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels ahoj, vybrala by som pre moje deti letny pobyt v hoteli Sitno.

miroslavan
14. jún 2020

Ahojte 💞 keď som bola prvý krát v Štiavnici-zamilovala som si to prostredie, takže môj sen je ísť s rodinou do hotela Sitno v Štiavnických vrchoch 👨‍👩‍👦‍👦. A pokojne nám stačí pobyt aj vo všedných prázdninových dňoch - nepotrebujeme tématický víkend, naše deti by si to určite užili naplno 🥰🍀🌄