icon

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
8. jún 2020

SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).

HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
verka710
14. jún 2020

Náš by veľmi potešil víkend s rodinou v hoteli Sitno. Veľmi by sa tam páčilo hlavne našim deťom v bazéne a kútiku.

zlatulienocka
14. jún 2020

Vybrala by som si hotel Sitno a nejaký letný pobyt aj s detičkami, aj pobyt so Spievankou a Zahrajkom vyzerá zaujímavo 🙂

miriama77
14. jún 2020

Pre svoju rodinu by som vybrala hotel Sitno. Vybrali by sme si letnú dovolenku v nádhernom prostredí. Hotel Atrium už poznáme, strávili sme tam úžasnú dovolenku, tak by sme radi skúsili niečo nové. 🍀🍀🍀

kate0903
14. jún 2020

Jednoznačne letnú dovolenku v hoteli Atrium, nakoľko milujeme Tatry

leonie28
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels vybrala by som hotel Sitno pre moju rodinu máme 3 deti a veru zaslúžili by si aj dovolenku po tejto corone čo sme doma zatvorení 😍, najlepšie v lete .... 💖

zoruska
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels Keďže Tatry sú naša srdcová záležitosť - tak jednoznačne Hotel Atrium v Smokovci a keďže máme školopovinnú staršiu ratolesť - tak letný pobyt.

mojama
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels huraaa,huraaa,sutaz nas tu caka.Mamku,ocka nahanajme ,do auticka rychlo nastupujme a na dovolenku do Sitna utekajme.Vyhra je veru velmi lakava,zapojime sa s radostou aj my.To by bola radost velka,keby sme vyhrali vylet do Trinity hotela.Velmi by sa nam pacilo vyhrat krasny pobyt do hotela Sitno v nadhernych Stiavnickych horach.Nas maly syncek by sz tak tesil keby sme vyhrali a mohli by sme prist na paradne Spievankovo,miluje ich pesnicky. a rad si pri nich tancuje,ale urcite by sa nam pacil okrem super pobytu Spievankovo,aj pobyt pre rodinku v zime,kedze sme lyziari,isli by sme si zalyzovat na Salamandru,ale hlavne by sme si oddychli,uzili si pokoj v krasnej prirode,uzili perfektne akcie,ktore ponukate,kazdy den by sme sa posilnili dobrotkami,ktore s radostou a laskou Vasi super kuchari chystaju,potom by sme sa presli a urcite si uzili paradny wellness,manzel by si oddychol v bazene a saunach a deticky na tobogane a v bazene.Potom by sme zasli s mensim do detskeho.kutika,vecer si isli na rozpravku,kazdy den by nas urcite cakali perfekrne aktivity,dobrotky,oddych a teda teraz po tomto velmi narocnom obdobi pre nas vsetkych by to bolo uzasne rozptylenie a relax.Preto sutazime rodinka.Je to.krasna cena a samozrejme drzim.vsetkym.palceky.A nech mate vela spokojnych klientov,ktori s radostou tento rok vymenia zahranicne more za takuto nadheru aku ponuka Trinity rezort na nasom krasnom Slovensku a urcite mozete vysoko konkurovat perfektnymi hotelmi a sluzbami,ktore ponukate zahraniciu.Takze mili Slovaci,vymente letenky a necestujte do zahranicia,ale si uzite krasy Slovenska a vyberte si pobyt v Trinity rezorte🍀😍

danielka_danielka
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels Mila Patricia,vyhra je uplne perfektna,verim,ze by sme sa vsetci sutaziaci velmi potesili takejto uzasnej vyhre akou je dovolenja v Trinity rezorte.Veru z takej super ponuky,je aj tazko vybrat,lebo vsetky hoteli Trinity su super.Nasa rodinka,ak by sme vyhrali,by sme si vybrali letny pobyt v Sitne,lebo leto je super a vy ponukate krasnu prirodu a perfektne sluzby,kazdy den by sme sa kupali v bazene,uzivali si wellness,prechadza

pavcova
14. jún 2020

hotel Atrium v Novom Smokovci pre nás topka

slavusa1
14. jún 2020

Radi by sme s rodinkou isli pozriet Spievanku a Zahrajka 😍

luciavargova721
14. jún 2020

Ja by som si veľmi priala letný pobyt pre moju rodinku v Smokovci. Od kedy som na materskej si poriadnu dovolenku nemôžeme dovoliť verím ze by sme si všetci dobre oddýchli 🙂

anka555
14. jún 2020

Určite by sme využili ponuku hotela Sitno, manžel so 4 ročným synom sa určite veľmi potešia a verim, ze by nam oddych od tohto stresového obdobia pomohol aby pribudol ďalší člen do nasej rodinky 💝 využili by sme tuto výhru na letnú dovolenku ❤️

kucierka1234
14. jún 2020

Jeej, este to stiiham, velmi by nas s muzom potesila vyhra, som zdravotnik a v tom pandemickom obdobi som vobec nevydychla, ako mnohi, stale v praci,s muzom sme sa ani nevydeli, kedze aj on bol pracovne vytazeny az az, velmi by nas vyhra potesila a pobyt by sme si aj predlzili a vyuzili na kraasnu dovolenku v hoteli Sitno 🙂 aj ked som nikdy nic nevyhrala, myslim materialne, budem duuufat 🍀🙂 a velmi sa tesit 🙂 (moja najvacia vyhra je moja polovicka, praca , ktora ma naplna a to, ze sme zdravi)

misinka20tv
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels nám by sa páčila dovolenka v Novom Smokovci, mame veľmi radi jesenné Tatry 😍a detickam určite prospeje zdravý Tatranský vzduch

motylikova
14. jún 2020

Letná dovolenka v Senci by bola pre nás odmena za všetko smutné v minulý rok ❤️

kittir
14. jún 2020

Nás s manželom a dcérkou by veľmi potešil letný pobyt v hoteli Atrium v Tatrách...🙂🙂

mawisch
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels rada by som vyhrala pobyt do hotela Sitno pre mna s manzelom a dvoma detmi. Boli sme vo februari,ale len na dve noci. Chceli by sme ist znovu,lebo deckam bolo super, my sme mali tiez trochu zmenu. Idealna by bola letna dovolenka,aby sme mohli vyuzit aj vonkajsi bazen. Drzim nam palce :D

lenuska18
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels Ahoj, vybrali by sme si hotel Sitno a naše deti majú radi Spievankovo aj Fihu☺️🌞

marge2011
14. jún 2020

Vyhru by som vyuzila v hoteli Atrium a za mna by to mohla byt letna dovolenka, deti by si urcite vybrali tematicky pobyt Mikulas alebo pobyt so Spievankovom a manzelovi by sa pacil Retro pobyt 😁

monca1977
14. jún 2020

Mna s detmi by potesil letny pobyt v Senci,kedze sme museli zrusit letnu dovolenku v zahranici.

tomilu711
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels Keby sme si mohli vybrat, tak by to bol pobyt v hoteli Sitno 😊. A kedy? Kedykolvek 😁 leto, jesen, zima. Syn by bol stasny ako blska 😍 miluje hotely s bazenmi, kutikmi pre deti. A my rodicia samozrejme tiez 😍

evka51285
14. jún 2020

Mojim dvom chalanom by sa určite páčil pobyt so Spievankovom lebo naživo sme ich zatiaľ vždy prepásli ale inak by sme v rámci Trinity išli kdekoľvek. Všetko je super!!!

lalinka323
15. jún 2020

Aj naše detičky by veľmi potešila návšteva hotela Sitno, chystali sme sa tam už viackrát vždy to ale pre niečo nevyšlo. Máme troch malých zvedavcov a zabaviť ich na dovolenke je celkom náročné, preto by sme veľmi uvítali tieto krásne detské animačné hotelíky a trocha si oddýchli.😊😍💞🙏

medium10
15. jún 2020

hotel senec

babls5
15. jún 2020

@lalinka323 dnes sa už neda zapojiť do sútaže
@medium10

anickai
15. jún 2020

Velmi by sme chceli vidiet Atrium v novom sate🙂

vilki
16. jún 2020

A už niekto vyhral ?

tancul1
16. jún 2020

@vilki tiež by som rada vedela mena vitazov🙏😍

patricia_trinityhotels
autorModerátor
17. jún 2020

Krásne ránko prajem,
ĎAKUJEM všetkým za príspevky v tejto súťaži, pre nás v Trinity bola táto súťaž zároveň malým prieskumom, aký typ pobytu vás láka najviac. Aj keď víťaz mohol byť len jeden, všetky vaše správy nám boli počas týchto DNI S TRINITY prínosné. 👍

Poďme k vyhodnoteniu, víťaza sme losovali a šťastie sa včera usmialo na @etela_1
SRDEČNE GRATUĽUJEME 👏
Pozn. náhodne som odmenila zopár z vás praktický darčekom – balzam našej prírodnej kozmetiky 4 ELEMENTS, tie, ktoré mali šťastie si odo mňa nájdu správu 😉

animim
17. jún 2020

@patricia_trinityhotels Srdečne blahoželám víťazke, určite si to u vás užije ♥