SÚŤAŽ pre všetkých. Chcete zažiť pravú rodinnú dovolenku na Slovensku s animáciami?
Tri destinácie, tri hotely a zábava za každého počasia - to je heslo, ktorého sa držíme pri tvorbe programu v Trinity Hotels & Resorts. Zapojte sa do súťaže a vyhrajte letný pobyt v jednom z našich hotelov podľa vlastného výberu.
Hlavná cena je 3 dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby + 2 deti v ktoromkoľvek z našich hotelov počas pobytu Leto 2016.
Pobyt ďalej zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- wifi,
- bezplatné parkovisko,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne.
Súťažná otázka - Trinity Hotels & Resorts prešli v uplynulých rokoch viacerými rekonštrukciami, otvorili sa nové priestory, pribudli nový maskoti, nový bazénový vodný svet, suchý detský svet, herne, kulinárske štúdio a podobne. Čo Vás alebo Vaše deti zaujalo na našich hoteloch najviac?
Viac o hoteloch nájdete na našich hotelových stránkach www.trinityhotels.sk, www.hotelsenec.sk, www.hotelsitno.sk a www.atriumhotel.sk
Pozn. - do súťaže budú zaradené všetky odpoede v tomto súťažnom fóre zaslané do nedele 14.2.2016. Meno výhercu uverejníme v pondelok a bude kontaktovaný internou poštou.
Tešíme sa na Vaše názory v podobe súťažných príspevkov 🙂

Dobrý večer. 😅
Áno chceme ísť na rodinnú dovolenku. 🙂 /ja si ju bez detí ani neviem predstaviť - nakoľko chodíme tak raz do roka /
Sieť vašich hotelov sme ešte nenavštívili. Takže neviem posúdiť zmeny-nezmeny. Do Tatier sa občas vyberieme samo že aj s deťmi. Hory , lanovky, či zubačku môžeme, 🙂 vodu tiež tobogány a šmykľavky nesmú chýbať - tento rok už aj našej mladšej dcére. 🙂 Takže keď sme v tých končinách aquaparky musia byť.
Kedy - kam - kde - a s kým tento rok ešte netuším. Uvidíme. 😉
Všetkým tohtoročným dovolenkárom prajem pekné zážitky, rodinnú pohodičku a žiadne starosti. 😀
Keď sa pozerám na vaše ponuky, aj mi dojde ľuto že sme nikde ako rodinka ešte spolu neboli. Stale je kopu starosti a problémov, choroby , že si az takto uvedomim že práve taketo veci utužujú rodinku a prehlbujú vzťahy medzi nimi. Dúfam, že aj nám raz podarí navštíviť Vás a užiť si všetko všetucko plným dúškom 🙂 prajeme vela vela spokojných zakazníkov 🙂
MiniMe kluby sú zaujímavé, ale ako sa hovorí...."Lepšie raz vidieť ako stokrát počuť." V tomto prípade by som to upravila: "Lepšie raz navštíviť ako stokrát vidieť na obrázku."
Určite detská herňa. Máme ročnú dcérku, takže dovolenky budeme riešiť už iba také, aby sa ona cítila čo najlepšie a aby sme jej vedeli ponúknuť bohatý program 😉 A všetci traja milujeme vodu, takže aj vodný svet 🙂 Vaše hotely sme ešte nenavštívili, ale ste babyfriendly, takže ste TOP 🙂
My pozname len hotel Atrium, ale zato dokladne. Chodime tam tak 3xrocne. Pochodili sme toho v tatrach uz dost, ale tento hotel je pre nas top. Uplne uzasny pre deti. Tie boli uchvatene z loziacej steny, herne s animatormi, z diskotek, game zone. Neskor sme vyskusali aj Foodie. Strava je super, aj pristup personalu. Kedze chodievame hlavne v zime, velke plus je blizky lyziarsky svah, vhodny pre zaciatocnikov a s detmi tam lyzujeme. Pi lyzovacke paradny wellness 🙂 chybal ozaj len ten bazen, smykacky a uz sme mali moznost vyskusat si aj novy vodny svet. Prostredie krasne, akurat voda by mohla byt o take 2 stupne teplejsia. a na deti sa mysli ozaj vo vsetkych smeroch a okrem mna si detsku masaz uzila aj dcera 🙂 urcite sa este vratime.
Do hotela Atrium chodime už cca 6 rokov, musim uznať, že vždy nas milo prekvapite, avšak najviac nas potešil novy vodny svet v NAŠOM milovanom Atriume, a keďže mame Drobca tak aj rozširene animácie, bolo by mi veľkou cťou navštiviť opät Atrium hotel pripadne iny hotel zo siete Trinity!
Nas drobec dostal na narodky trinity Cd, najprv nezajem. A po poobedi stravenom v monsteri v petrzalke spolu s vasimi maskotmi, zere Cd a je mi luto ze su tam len tri pesnicky 😀 davala riadne aj s maskotmi. Inac nemame ziadnu inu skusenost takze neviem p
Zaujalo ma, ze ako jedno z mala zariadeni je uzasne prisposobene detom a ich potrebam - aj ked sme nikdy neboli, nemame teraz financie na dovolenku, mala zboznuje vodu, takze vodny svet je uplne top 🙂 ponukate uzasne miesto pre rodinnu dovolenku bez premyslania, ci sa nebudu deti nudit a ake aktivity im vymysliet...
Urcite herna pre maleho☺a vodny svet pre vsetkych😀...no uz len vyhrat a bolo by super😉
Užasny novy vodny svet v hoteli Atrium 😉
Do Hotela Sitno vo Vyhniach, chodíme pravidelne. Veľmi som prekvapená s novými farebnými stenami na chodbách a celkovým novým "lookom". Veľmi ma potešila premena PROMENADE reštaurácie a samozrejme Wine, Coffee & Tea Lounge. Milo ma prekvapilo všetko, čo ste stvorili pre deti. Malé bazéniky, s hríbikom, s mini šmyklavkou do vody, dva tobogany... Užasné !!! A neskutočné sú tie ratanové lehátka 🙂🙂 Samozrejme nemôžem zabudnúť, že personál F&B ako menovite Danielka /čašníčka/ bola veľmi príjemná a je to neskutočné , pretože aj títo ľudia mi spríjemnili pobyt a prekvapili ..to si veľmi cenním.. Samozrejme som bola prekvapená, že pri bazénoch je vždy plavčík a RESCUE man /veľmi milý chlapik / 🙂 Veľmi som bola prekvapená a príjemne som si pochutila na jedlách s nového MENU , je to oživené a presné chute a vone pripomínajúce práve hotel Sitno . No a čo ma asi najviac ohúrilo, bola vynovená vstupná recepcia. To bolo to najvačšie "huh" aké som mohla zažiť. Aj s tým krbom 🙂 Veríme, že najbližšie vyskúšame aj Foodie a ostatné novinky 🙂 Tak dokúpania sa 🙂
Mate skvele vybavenie pre deti a tie moznosti aktivit. Je to raj pre rodinku s detmi!
Super vodny svet - pred deti aj dospelych. Odtial odidu spokojni vsetci.
Síce som ešte nemala možnosť navštíviť TRINITY hotely ,takže ked sa raz bude dať určite ma najviac laka hotel Sitno .Veľmi sa mi páči že hotely sú vhodné pre rodiny s deťmi ,majú krásne prostredie , parádny vodný svet ,dobré jedlo ,detský kútik ....
Veľmi ma zaujalo FOODIE - kulinárske štúdio ktoré by sme určite vyskúšali ,detske tvorive dielne su tiež super ... príroda a okolie nádherné takže sa dá ísť aj na turistiku 🙂
Na dovolenke sa tam deti vynikajúco zabavia a rodičia môžu aspoň využiť wellness .
Každý člen rodiny si tam príde na svoje .
My sme ako rodina s tromi detmi (9,6,5) este nezazili spolocnu dovolenku, takze pre nas by to bolo uzasne v akomkolvek hoteli kde je moznost kupania. Tobogany zatial obdivujeme iba na obrazkoch, no vidno na detoch aky je to pre nich zatial nesplneny sen. Slnko.voda.oddych
my sa k Vam chystame, ci uz pobyt vyhrame alebo nie 🙂 synovi pred rokom operovali uska (davali mu tam take stipulky - drenazne rurky) a musíme davat velky pozor, aby sa mu do nich nedostala voda, takze sa nesmie ani kupat.
o 2 tyzdne mu ich idu vyberat a slubili sme mu, ze sa pôjdeme potom vsetci styria vyblaznit do bazenov. vybrali sme si Vyhne, tak v marci-april sa velmi tesime na pobyt u vas 🙂
No my sme este nezazili rodinnu dovolenku.. Ale ked bude moznost tak nebudeme vahat a vyuzijeme tu moznost maly ma rok anpol a miluje vodu bol by velmi moc stastny a my tiez lebo by mal krasny usmev na tvari 🙂
Ja Trinity hotels osobne odporucam. V Sitne sme mali svadbu, vsetko sa vydarilo na jednotku. Pochodili sme toho uz dost, no v tychto hoteloch sa detom fakt venuju. Az rozmyslam z kade beru na to tolko energie 😀 Mali synovci vobec nechceli ist domov, len by plavali a santili na toboganoch. Svagrina si velmi psychicky oddychla. Kazdopadne, neprehanam a ani sa nesnazim nic zvelicovat. Hotely sa snazia byt kreativne a to sa mi paci. 😵
MiniMe aqua fun vodný svet pre deti v hoteli Sitno, na základe podarenej reklamy v Spievankovo 5 urcite navstivime, starsia dcera sa uz nevie dockat.
Nerada chodím s "kožou na trh", no teraz urobím výnimku - sme úplne obyčajná rodina, máme troch synov a vyhrať takýto pobyt by bolo pre nás splneným snom... Zatiaľ nie je v našich možnostiach takýto pobyt dopriať našim deťom, nakoľko rodinný rozpočet zaťažuje zdravotné znevýhodnenie jedného z našich synov (DMO, autizmus)...
No o to viac by si ostatní dvaja užili vodu, herňu, či animácie 🙂
Nakoľko sme u vás ešte neboli, ale ideme o týžden k Vam , tak napíšem prečo sme si vybrali Váš hotel, sme 5členna rodina a museli sme nájsť hotel na lyžovačku , kde bude menší kopec, nakoľko dvaja mladší sa idu len učiť lyžovať a hotel je oproti zjazdovke, ďalej nás zaujal veľký detsky kútik a naj pre deti wellness aj s tobogánom , veľmi sa tešíme a dúfam že budeme spokojní
Boli sme uz trikrat v Sitne a teraz sa chystame do Atria. Jednoducho sa nam u Vas paci 🙂 skvele jedlo, zabava pre deti a oddych pre rodicov.
Mna zaujali hlavne aktivity zamerane pre deti, teda detska herna a vodny svet. Skoda, ze je to herna pre deti od 3 rokov - mame 2-rocneho drobca a v takejto herni by sa zabavil... Pre nas dospelych je dolezite kvalitne wellness, skvela je moznost babysittingu 🙂 Tiez sa mi paci, ze su hotely v peknych lokalitach - Tatry a Vyhne, Senec hlavne v lete.
Mojho syna najviac zaujal vodny svet on zbožnuje vodu a tobogany.
Moje deti zaujali hlavne maskoty a vodaaaa.... 🙂 Mna uzasne prostredie a konecne sanca na relax pre celu rodinu 🙂.
V hoteli Sitno sa nam velmi paci detsky vodny svet a detska herna 😉
Úžasná kombinácia pekného prostredia, vodných radovánok a kreatívneho personálu nám tiež dala chrobáka do hlavy ako vyplniť čas letnej dovolenky, svoje si tu nájde dospelý aj deti. Dcéra je tiež namotaná zo Spievankova. Už sa tešíme na leto!!!
Naše deti zbožňujú skákať na trampolíne, takže určite trampolína 😀 Určite by sa však vyšantili aj vo vodnom svete.
Tak ja to zhrniem do tejto básničky:
Kam na dovolenku tento rok?
Vybrali sme si TRINITY HOTELS RESORTS.
Majú tam skvelé hotely,
teta, strýko poďte aj vy!
Pri raňajkách plánujeme,
čo dnes všetko zažijeme.
Tenis, bowling pred obedom,
potom wellness aj s bazénom.
Detský kútik, ihriská,
naše dieťa už výska.
Po ťažkom dni už len spánok,
v super luxusných apartmánoch. 🙂

My najradšej lyžujeme, to však cez leto nie je možné a dovolenky v zime nám nejako nevychádzajú pre choroby.......ale veľmi radi by sme nejaký váš hotel navštívili, počuli sme len pozitívne hodnotenia, hlavne nech majú deti čo robiť a maminka nemusí variť 😉