SÚŤAŽ pre všetkých. Chcete zažiť pravú rodinnú dovolenku na Slovensku s animáciami?
Tri destinácie, tri hotely a zábava za každého počasia - to je heslo, ktorého sa držíme pri tvorbe programu v Trinity Hotels & Resorts. Zapojte sa do súťaže a vyhrajte letný pobyt v jednom z našich hotelov podľa vlastného výberu.
Hlavná cena je 3 dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby + 2 deti v ktoromkoľvek z našich hotelov počas pobytu Leto 2016.
Pobyt ďalej zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- wifi,
- bezplatné parkovisko,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne.
Súťažná otázka - Trinity Hotels & Resorts prešli v uplynulých rokoch viacerými rekonštrukciami, otvorili sa nové priestory, pribudli nový maskoti, nový bazénový vodný svet, suchý detský svet, herne, kulinárske štúdio a podobne. Čo Vás alebo Vaše deti zaujalo na našich hoteloch najviac?
Viac o hoteloch nájdete na našich hotelových stránkach www.trinityhotels.sk, www.hotelsenec.sk, www.hotelsitno.sk a www.atriumhotel.sk
Pozn. - do súťaže budú zaradené všetky odpoede v tomto súťažnom fóre zaslané do nedele 14.2.2016. Meno výhercu uverejníme v pondelok a bude kontaktovaný internou poštou.
Tešíme sa na Vaše názory v podobe súťažných príspevkov 🙂

Všetko, ale najviac vodný svet...obe deti máme takých "vodníkov" 😀 , je problém ich dostať von z vody, určite by sa zabavili ...
Ťažko vybrať čo nás zaujalo najviac, lebo super je všetko, ale u nás vedie asi najviac vodný svet 🙂
mna oslovil vodny svet prisposobeny aj pre male deti, rovnako pocit, ze personal nebude zazerat na rodicov, ked ich deti neposluchaju, ako by si rodicia priali a vedia to pochopit, nakolko su hotely orientovane pre rodiny s detmi a maju aj priestory usposobene podla toho. 🙂
Super ze myslite na rodiny s detmi 🙂
Ešte sme s dcérkou v takomto type hotelov neboli, ale vyzerá to úžasne. Z fotiek cítiť príjemnú atmosféru a pre deti je to určite raj, kde zažijú kopu zábavy🙂 Prístup k zákazníkom, aj k tým najmenším a krásne prostredie je predsa to podstatné pri výbere dovolenky. Radi vás určite v budúcnosti navštívime a ešte radšej by sme boli keby sme vyhrali takýto parádny pobyt <3
Bolo by nám veľkou cťou vyhrať takýto nádherný pobyt a vychutnať si všetko, čo som videla na fotografiách. Tieto hotely by mali byť inšpiráciou pre všetkých, ktorí chcú ubytovať rodinky s malými deťmi. Takéto zariadenia sú konečne veľkou konkurenciou dovolenkám pri mori.
mna bohužial nič...a prečo???pretože som tam ešte nebola....ale verím, že sa tam čoskoro dostanem...žeby práve vďaka tejto súťaže? :D
Sutazim a zdielam tuto super sutaz.Nasa cela rodinka pozna hotel Sitno uz dlhe roky,my sme boli dokonca este ked to nebolo poprerabane v Sitne na tyzdennej dovolenke uz teraz s mojim muzikom a mam krasne spomienky,lebo tam ma moj Janik poziadal o ruku,cize mali sme to ako zasnubny tyzden a chodili sme a aj chodime do Sitna uz dlhe roky aj s nasimi rodicmi,syncekom,sestrami,aj so znamymi sme boli a vzdy si to krasne uzijeme aj ked kedze sa to tak krasne zrekonstruovalo,prerobil sa wellness svet,pribudol aj novy detsky wellness,no y detsky kutik,herna,foodie,kino aj golf vonku a cele sa to okrasnilo,tak samozrejme aj cena je uz pomerne vyssia,ale snazime sa nasetrit a ist v lete aspon na par dni.A paci sa nam vsetko vsetkym,uzivame si bazeny,vybornu stravu,bowling a nas syn Matko a krstniatko si velmi uzivaju detsky kutik,wellness,dobre jedlo a super program a perfektnych animatorov,proste je tam super dovolenka.Velmi chcem sutazit pre nasu sestru Matku,ktora dnes 8.2.porodila dve kradne a zdrave dievcatka a bol by to pre nich cize Matku,jej muzika a ich krasne dvojciatka prenadherny darcek k narodeniu ich babatiek,lebo financne je to uz pre nich aj teraz dost narocne kedze sa km narodili dvojciatka a uzasne by si oddychli a nabrali sily a aj babatkam ktore budu mat v lete pol rocka aj tie by si to uz trosku uzili,ale hlavne ich rodicia.Takze sutazim a sutazim pre nasu Matku a jej rodinku,velmi by ma potesila tato vyhra pre nu,dakujem,ze ste dali sancu vyhrat niekomu takyto krasny pobyt ,takze este raz sutazim🙂☺☺☺
Vzdy skvela dovolenka. Vodny svet a super animacie pre malych aj velkych. Samozrejme netreba zabudnut na maskotov, ktorych deti miluju. Urcite sa zase radi vratime. 🙂
Minuly rok sme si chceli rezervovat hotel - letny pobyt s koncertom spievankova,ale vsetko bolo vypredane,tak sme sa tam nedostali. Isli sme na predlzeny vikend do Vasej siete hotelov a super sluzby,najsamko je nonstop otvorena detska kuchynka s detskym vybavenim a animatori!Odporucam☺ tesime sa na dalsie poznavanie vasich hotelov.
Pre nas je najdolezitejsie, odokedy mame syna, hladat miesto kde sa bude citit super aj on. Ma dva roky a je naozaj malo destinacii, ci uz na Slovensku alebo v zahranici, kde sa da ist s malymi detmi a zaroven sa nebat, ze z toho to dieta nic mat nebude. Ma sice len 2 roky, ale vsade kde ideme si odnesie obrovsky zazitok.. A pri nastudovani vasich hoteloch som velmi milo prekvapena ake bohate moznosti mame. Takze moja adopoved je: najviac ma zaujalo a nas Radko by bol totalne hotovy z maskotov alebo animatorov. Miluje šou a bol by uneseny 🙂 .. Nemala som este moznost navstivit ani jeden, ale dufame, ze vdaka tejto sutazi sa nam to podari 🙂
Velmi ma zaujali programy pre deti v roznych vekovych kategoriach.Je to sen pre malych aj velkych.Kazdy si tam najde to svoje.
Trinitihotels to je krasa,
tam vsetci tesime sa zasa.
Smykalka,welnes,vodicka
to bude ale pohodicka.
Na smykalku si sadneme,
spolu velku zabavu si uzijeme.
Pre malych aj velkych je to vodny raj
uz sa velmi tesime ajajaj.
Len aby sa na nas to male stastie usmialo
a v lete nam krasnu dovolenku s Trinitihotels doprialo. 😊
mna zaujalo Foodie kulinárske štúdio, kde sa da napriklad upiect narodeninova torta pre deticky, alebo zucastnit sa roznych kurzov varenie pre malych aj velkych, doteraz som sa s takym programom v hoteloch nestretla
V hoteli sme ešte neboli, ale na výstave v Bratislave som sa zastavila vo vašom stánku a zaujali ste ma najmä varením pre detičky a krásnym welnessom 🙂
Vsetko 🙂 prostredie, program, sluzby.
Mná zaujalo varenie pre malé detičky a vodný svet.
Ako kazda mamina ocenujem ze vasa siet hotelov mysli na rodinky s detmi a ze kazdy clen rodiny si u vas moze prist na svoje.zelam vela spokojnych klientov,nech sa vam dari stale zlepsovat a napredovat, nech ste skratka najlepsi☺
Moje deti boli nadsene reklamou na Vase hotely, ktoru videli na zaciatku Spievankova 5. Vzdy ked to pustame sa najma stasria dcerka vypytuje, kde su tie hotely, kedy tam pojdeme,...Mne sa na nich paci to ako su orientovane pro rodinne a najma na deti. A co z toho najviac - herna, maskoty, ...
Zatial sme nenavstivili vasu siet hotelov, ale pocuvam len same chvaly. Keby sme mali moznost ist na dovolenku, urcite si vyberieme TRINITY hotels. Dufam, ze vyhrame a uzijeme si s detmi super zabavu 😉
Pre nas je naj vodny svet a hlavne wellness 🙂 tak si clovek poriadne oddychne a este si aj uzije romantiku 🙂
Celá rodina milujeme hotel SITNO kde sme už boli 3krat v priebehu roka 🙂 Teraz na Veľkú noc ideme vyskúšat Átrium tak sa už tešíme 🙂 Pre nás ste TOP a deti sa vždy tešia na Kopka a Svetlušku,animátorov a program,na super Foodie a Art club,na kino a na bazény a my s manželom na skvelú stravu a úžastny personál 🙂
Skveý personál, výborná strava dobrá cena, boulingová dráha páči sa nám kúpaie vo vonkajšom bazéne, prostredie , tenisový kurt, animácie ... zatiaľ sme opakovane navštívii en SITNO milujeme to tam Atrium ešte nepoznáme
Zatiaľ poznáme vás hotel Atrium. Deti milujú maskotov Skalka a Ozvenku. A už sa tešíme na jarné prázdniny , deti sa už tešia na školu varenia 😵 😵 😵
My s manželom sa tešíme na wellness a super stravu. 😵
Budem vediet ohodnotiť co ma zaujalo až ked vyskúšam ☺️ Pekny den
Výborné prostredie,úžasný personál a urcite drobca aj.vodny svet takže radi by sme si to zopakovali 🙂 🙂 🙂
zasnivala som sa ako kedysi isli reklamy s tycinkou margot 😀 Skvela dovolenka pre celu rodinu, kazdy si najde svoje a oddychnu si aj rodicia vdaka animatorom - starsi su uz vo veku, kedy by sa odo mna aj odlepili a uzili si samostatny vyjazd a najmladsej staci byt pri mame a tatovi. Atrakcie aj pri nepriaznivom pocasi, krasne prostredie - oslovilo ma vsetko, ani si neviem vybrat, co najviac, ci komfortne ubytovanie, bazeny, program pre deti... 🙂
Máme dva a pol ročné trojičky - aj to je dôvod, prečo potrebujeme často zresetovať. Ani počet detí nás neodrádza od častých návštev hotelov a akvaparkov. Trinity Hotels & Resorts spĺňajú naše špecifické požiadavky na dokonalý relax. Krásne prostredie, vybavenie hotelov, ktoré je smerované k deťom - veeeľký detský kútik, detské bazény, trpezlivý a chápavý personál a priestranné izby. Navyše bazény a nádherné okolie. A ešte niečo - ja neuveriteľne rada varím a kulinársky kurz je podľa môjho názoru niečo, čo by som si rozhodne nenechala ujsť.
Zatial sme nevyskusali siet hotelov TRINITY, priznam sa, ze som ani netusila, ze vyzeraju takto uzasne. Prezreli sme si pozorne fotogaleriu tychto hotelov a isto si nieco na leto vyberieme, aj keby nevyhrame. Ocaril nas hotel Atrium aj Sitno, hlavne detske kutiky aj bazeny, wellness... o maskotoch nehovoriac. A ja uz teraz viem, ze nase drahe dieta si veru pri odchode z hotela aj poplace 😵 😵 😵
Mala som možnosť s rodinou navštíviť Váš hotel vo Vyhniach a boli sme nadmieru spokojní 😵 so všetkým.Personál si zaslúži veľkú pochvalu 😀

Mne sa paci tiez to, ze sa jedna o babyfriendly hotely. Lebo ako tu uz bolo spominane, rodicia s detmi sa poriadne ani nemaju kam vybrat, ked si chcu vychutnat aj deti ale aj pohodu. A hlavne to, ze sa k nam a predovsetkym k nasim malym detom od zaciatku do konca spravali ako ku chcenym klientom a nikto nepretacal oci, ked dieta robilo trochu krik alebo v restike prevrhlo pohar a podobne. Uz s malym batolatom ale nemali problem s ubytovanim a stravou, kuchynka pre maminky..ohrievac na flase a prebalovacie pulty...no proste uzasne. Vzdy sa k vam radi vraciame. Teraz sme uz stvorclenna rodina a ked sme boli v inych hoteloch, tak to bolo vzdy o hubu a stres...u vas pohoda a relax!!!