SÚŤAŽ pre všetkých. Chcete zažiť pravú rodinnú dovolenku na Slovensku s animáciami?
Tri destinácie, tri hotely a zábava za každého počasia - to je heslo, ktorého sa držíme pri tvorbe programu v Trinity Hotels & Resorts. Zapojte sa do súťaže a vyhrajte letný pobyt v jednom z našich hotelov podľa vlastného výberu.
Hlavná cena je 3 dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby + 2 deti v ktoromkoľvek z našich hotelov počas pobytu Leto 2016.
Pobyt ďalej zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- wifi,
- bezplatné parkovisko,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne.
Súťažná otázka - Trinity Hotels & Resorts prešli v uplynulých rokoch viacerými rekonštrukciami, otvorili sa nové priestory, pribudli nový maskoti, nový bazénový vodný svet, suchý detský svet, herne, kulinárske štúdio a podobne. Čo Vás alebo Vaše deti zaujalo na našich hoteloch najviac?
Viac o hoteloch nájdete na našich hotelových stránkach www.trinityhotels.sk, www.hotelsenec.sk, www.hotelsitno.sk a www.atriumhotel.sk
Pozn. - do súťaže budú zaradené všetky odpoede v tomto súťažnom fóre zaslané do nedele 14.2.2016. Meno výhercu uverejníme v pondelok a bude kontaktovaný internou poštou.
Tešíme sa na Vaše názory v podobe súťažných príspevkov 🙂

moje deti vzdy zaujme voda, a mna zaujme to, ked su moje deti spokojne a stastne a mozu sa do sytosti vysantit.. cize vodny svet je to, co vyhladavame vzdy
Zaital sme u Vas neboli ale vasa ponuka mamilo prekvapila. Paci sa mi vybavenost hotelov, moznost opatrovania deti aby sme si na chvilu aj mz rodicia oddychli. Dcerke by sa urcite pacil vodny svet, detske ihrisko a animacny program. Vazne zvazujeme, ze buducu dovolenku stravime u Vas. 🙂
Kde som bola,že o tomto ešte neviem??? isto by sme vyskúšali s detmi vodný svet...sú to prezlečené za rybky...len voda a voda...to je ich radost a neskor večer detský kutik..velmi rady sa zoznamujú.....ked nevyhrám ....budeme to musiet vyskúšat 😀 ale výhra by potešila 😀 😀 😀
Páči sa nám vodný svet,pre deti rôzne atrakcie ,animačný program,deti s prídu na svoje a rodičia si oddýchnu ,super
S manželom sme boli u Vas už 2-krát,naše deti sme však so sebou nemali,keďže sme si Váš hotel Átrium v Tatrách vybrali z pracovných dôvodov. Keď sme u Vás boli naposledy, nový bazénový svet ešte nebol v prevádzke,ale v novozrekonštruovnej izbe sme sa cítili skvelo,celkovo sme boli so službami štandartne spokojní.Tentokrát by sme k Vám radi zavítali aj spolu s našimi deťmi,nielen z dôvodu vodných atrakcií,no predovšetkým pre animačný program,ktrorý je veľkým lákadlom.Tešíme sa na štedrú komplexnú ponuku pre dospelých aj pre deti.
Zatial sme este neboli v ziadnej vasej sieti hotelou ale urcite v blizkej buducnosti navstivime....paci sa mi ze je tam vselico pre deti....som rada ze nieco taketo je na Slovensku 🙂
Vyhne su super. Boli sme minuly rok s chceme ist znova. Vsetko prisposobene detom a ani raz v restike nedosli detske stolicky. Pri veceri bola aj ponuka bezlepkovych zakuskov.
Pred dvomi rokmi som bola s detmi (vtedy 1 a 5) v hoteli Atrium v Novom Smokovci; bolo to nam tam velmi prijemne, aj ked kratko. Deti si uzili hlavne velku hernu s dozorom, kym som pracovala, a potom sme boli spolocne v bazene. Velmi sa mi paci Hotel Sitno, uz som aj manzelovi posielala link. Ked to videli deti, hned ukazovali na sukromne kino, ze tam chcu ist!
Uprimne poviem necakala som, ze na Slovensku mame taketo perfektne vybavene hotely pre rodiny s detmi. Som milo prekvapena 🙂 . Rodiny s malymi detmi uz nemusia podnikat unavnu a drahu cestu do zahranicia. Trochu detom v dobrom zavidim, keby som bola mala, urcite by som snivala o takejto dovolenke 🙂 . Velmi sa nam paci, ako sa snazite vytvarat roznorody program a atrakcie, ze si naozaj kazdy moze prist na svoje, deti maju kopec zazitkov a rodicia si najdu viacej casu jeden na druheho, oddychnu si a zaroven mozu vidiet, ze o ich deti je vyborne postarane.
Hotel stvoreny pre deti : kde su spokojne deti tam su spokojni rodicia :D a radi sa tam budu vracat znova a znova... Lebo ten vodny svet musi stat za to 🙂
Konečne niečo pre celú rodinu bez ohľadu na vek detí. Krásne prostredie, výborná strava, super program a vybavenie pre veľkých aj malých. V našej rodine už roky platí "Najkrajšia dovolenka = dovolenka na Slovensku"
Zaujali nás animačné programy pre malých a veľkých,určite by sme sa nenudili....a hlavne sme rodina vodníkov,čo si dovolenku bez vody ani nevie predstaviť,takže by sme si pobyt u Vás určite užili...
Nás osobne láka nový bazénový vodný svet 😵 😵 😵
Zaujalo nas, ze si vsetci pridu na svoje.Deti aj dospeli. Moznost oddychnut si v krasnom prostredi a stravit spolocny cas cela rodina.
Každý rok trávime dovolenku na Slovensku. Stále je tu čo spoznávať. Tento rok sa chceme zamerať práve na miesta, ako sú Trinity Hotels & Resorts, kedže dcérka bude mať v lete 1.5r. a chceme, aby sa tam páčilo aj jej. Veľmi nás zaujal nový bazénový vodný svet, kedže všetci máme radi vodu 🙂 tiež aj suchý detský svet a herne. Skvelá súťaž 🍀
detsky kutit, maskoti a hlavne voda! atrium na jednicku! svah vedla hotela,vsetko na jednom mieste! perfektne..
My s manželom sme nestihli absolvovať ani medové týždne a už sme aj traja. Čiže med si možme dávať akurát tak do čaju ;)
Sme hrdý SLOVÁCI a preto sme nikdy nepokukovali po mori ale skor po krásach Slovenska.
Neviem či viete , ale jedna známa herečka vlastniaa DVOJIČKY rada bloguje o Oravskom dvore. Je to tam pecka hlavne pre nás , tých ktorý majú tie také divoké dvojnohé neskrotné proste detičky ;)
No a ja vravím mužovi nájdi niečo podobné tomu, vezmi ma tam a ja ti splním tvoje najtajnejšie túžby. Očervenel sadol na net a goooglil asi dva dni. Ako správny PUNTIČKÁR si spravil tabuľku vypísal plusy mínusy. Mala som neskutočné nervy keď na miesto ukladania detí letel k PC aby našiel to naj . A tak dojde ku mne a hovorí , no drahá a priprav sa , že ideš plniť moje sny ! a JUST! nechem auto ani nič podobné tak sa poriadne priprav! tak asi viete koľko bije ... a vo svojej tabuľke takto rozpísané recenzia na jedlo 10 b z 10. welnes 10 b z 10 , program pre deti 10 Bodov z 10 prostredie 10 bodov z desiatich :D ˇ(áno jedlo je v tej tabuľke prvé ) a áno bola to práva táto stránka http://www.trinityhotels.sk/ a tak mu vravím páči sa mi to , ale ak mám splniť tvoje najtajnešie túžby vybav ešte niekoho k malému :D a on sa začal rehotať ako diví a vraví mojím jediiným prianim bolo aby si bola aspon deň ticho! :D bez slova :D aby si mi nekecala že sme neboli na dovču,že ako a kde mám dať ponožky a že si mám dať podložku pod šálku ked ho dávam na stol :D no u m§a slza na krajíčku :D ale od smiechu skuril ma riadne :D
A však aj keď sme už boli zbalený a všetko dohodnuté ovčie kiahne si nevyberajú . Takže naša dovča sa konala presne 14 dní na obytnej ploche 60 m štvorcových zamknutý na dva zámky s jedným malým a v pohode pacientom a s jedným o 28 rokov starším z ktorého som sa šla zblázniť :D
Takže jedlo bolo 10 bodové lebo sa pri varrení striedali babky, welnes tiež 10 bodov ked som im menila obklady a kremikovala tekutým púdrom, a program pre deti bol 11 bodov z 10 ked sme na tých 60m stvorcových hrali schovku lebo ani jeden sa nchcel dať natrieť :D
vyborna dovolenka pre oddych ako rodicov tak aj deti
Ako mlada rodina s 2 malymi neposednymi detmi mame radi aktivnu dovolenku, kde si velki i mali najdu to svoje, je tam priestor vyblaznit sa, ale aj zrelaxovat, dobre sa najest, prejst sa v prirode... Trinity Hotels ponukaju vsetky tieto moznosti, decka by sa vyblaznili vo vodnom svete a ani na suchu by sa urcite nenudili 🙂
My sme mali možnosť a vyskúšali sme v lete pobyt vo Vyhniach...A odvtedy to kazdemu odporucam. Hlavne idealna dovolenka pre rodiny s detmi, nie vzdy treba cestovat do zahranicia. Vyborna kuchyna, perfektny detsky svet - novy, animatori stale pripravuju nejake sutaze a programy pre deti, ale aj nas dospelych. Najlepsia zabava pre deti je minigolf a vecerne programy ci uz diskoteky...Proste tip-top! Vsetko co potrebujete na dovolenke. A ked este v lete vyjde pocasie- naozaj perfektna dovolenka. Odporúcam kazdemu kto ma trosku nasetrene "korunky". Oplati sa.
Krásne prostredie pre relax detí i dospelých.
Konečne hotel, kde si prídu aj deti na svoje 🙂 Zábava pre veľkých aj malých. Páčia sa mi aj animačné programy pre deti počas dovolenky. Je to skvelé pre rodičov, trošku si oddýchnu. Pobytové balíky nás veľmi zaujali 😉
všetko, vodný svet, atrakcie pre deti
Dobrý večer
dôkladne som si pozrela a zaujalo ma všetko už len vyskúšať s rodinkou tú parádu 🙂
Mojim deťom sa páči úplne všetko. Boli sme v hoteli Senec a v Sitne a vždy bolo špičkovo. Deti milujú maskotov, boli sme aj na ich koncerte. Animátori sú tiež vždy super. Pri každom odchode môj Jurko narieka. Sú to skvelé dovolenky.
Paci sa mi neskutocne bohata ponuka aktivit pre deti a orientacia na rodiny s detmi. Personal a prostredie su uz len bonus 😊
Dobrý deň, najviac na Vašich hoteloch ma zaujalo to že je to luxusná a pritom rodinna atmosféra, a hlavne na Slovensku 😊 Konečne niekto kto mysli na pohodlie aj tu i nás, je tu naozaj co vidieť, co objavovať a vy prispievate veľmi vela k tomu aby sme chodili a navstevovali aj rezorty na Slovensku a nie len v zahraničí 😊 Raj na zemi u Vás. Veľké ďakujeme 😊
Velmi sa nam paci s akou pozornostou nacuvate svojim hostom a ako z roka na rok zlepsujete poskytovane sluzby. Nase deti sa tesia cely rok kedy sa opat budu moct stretnut so svojimi kamaratmi Kopkom a Svetluskou a vysantit sa v bazenoch.
Samozrejme, ze priatelsky pristup k detom. A deti najviac ihriska a herne v interieri a exterieri, animacie, bazen, trampolina, to vsetko miluju. A maminku moznosti relaxu, aj kutik pre mamicky, detske menu, ci opatrovatelska sluzba. Navyse v peknom prostredi. Ak by sme hladali pobyt pre nasu rodinu, tak presne toto vsetko by rozhodovalo 😉

páči sa mi, že myslíte na rodiny s deťmi 🙂 vodný svet vyzerá úžasne, zaujala ma ozaj bohatá ponuka pre deti, nielen ošumelý detský kútik s 50-ročnými hračkami v hoteloch, ktoré si tiež hovoria baby-friendly 😵 išli by sme hneď 😉