icon

Ktorý radler od Zlatého Bažanta máte najradšej?

matus_bazant
26. apr 2016

Naše radlery si vďaka ich 100%-nej prírodnosti a príchutiam inšpirovanými receptami našich babičiek obľúbilo celé Slovensko.

Ja mám najradšej osviežujúcu kombináciu citrónov, sladkej bazy a chladivej mäty. Máte aj vy príchuť, na ktorú nedáte dopustiť? Podeľte sa s nami o váš najobľúbenejší radler a tri z vás odmeníme balíčkom plným osvieženia (podľa vášho výberu). 😉

Ktorý radler od Zlatého Bažanta máte najradšej?
syberia
26. apr 2016

Zboznujem chut levandule a velmi sa tesim ked sa dostane aj k nam na Oravu ale zatial ju nikede nemozem najst....v obchodoch si aai pevadi ze naco este objednavat aj tak je tu este zima😉....zatial vyhrava u mna mata😋

zuzana32
26. apr 2016

citrón je top, ale pochutím si aj na baza a mäta 😵 😵 😵

bianca
26. apr 2016

Vsetky.Mometalne najviac baza,citron,mata,vychladene aj nevychladene a koli fantastickej voni levandula ,cierna ribezla.Nic ine mi tak bajecne neuhasi smad a neuspokoji jazycek ako chut 0,0% na jazyku

zuzin78
26. apr 2016

🙂 baza a citron je super. 😉 😉 😉 😉

monika74
26. apr 2016

levandula a cierna ribezla 🙂

tinicta
26. apr 2016

doteraz bol mojim favoritom Radler citron mata, no oddnes sa to menííííí............... chuť levanduľa s čiernou ríbezľou je neprekonateľnáááááááááááá.Tak teda na zdravie!!!

sestricka52
26. apr 2016

U nás fičí baza citrón. Ja ho vypijem na posedenie. Niekedy si pripadám alkac nealko

liewik
26. apr 2016

Nie je O čom, najlepšie chuti citrón baza a mäta, , ma lahodnú osviežujúcu chuť, ani celkom sladkú ani celkom kyslú, osvieži A chuti aj mojim detom keď mi Z neho uchlipnu 🙂 skúšala som aj ostatné, aj novinku ríbezle S levandulou, nie zle ale mojim favoritom ostáva citrón báza mäta kombinacia

ajka9898
26. apr 2016

Moje naj prichute 😉 kedze u nas alkohol nejde toto je u nas topka u vsetkych clenoch ☺

nela6
26. apr 2016

ja zbožnujem klasiku, citron 🙂 a 0,0 je top...ochutnala som "obyčajný" po tehotenstve, ale na 0,0 nemá 😎

mia265
26. apr 2016

Môžem sa spýtať,ako to je vlastne s tým alkoholom,keď je to 0,0 ,ale v etikete je napísané max. 0,5 % . Nechápem tomu 😕

ivec16
26. apr 2016

aaaaa citroooon tak by som si dala... do francuzska ich dovazajte, aspon pre mna :D

magdicka111
26. apr 2016

Naša rodinka to má podelené takto ja mama mám rada bazu a citrón, ocko má rad citrón mäta a naši malí radi namočia prstiky do oboch. Levandulu sme však ešte neskúsili 🙂

20viki13
26. apr 2016

milujem citron baza a mata ale rada by som skusila aj prichuť levanduľa s čiernou ríbezľou

monicka821
26. apr 2016

všetky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a najviac novinku levandula u nás letí

jarnicka
26. apr 2016

NO ASI SA BUDEM OPAKOVAť PÍŠE TO TU SKORO KAŽDÝ NO TOPKA U NÁS JE CITRÓN BÁZA A MäTA 🙂

janetinka
26. apr 2016

levandula, cierna ribezla- najlepsia kombinacia... uz viem, co si nabalim v lete na dovolenku 🙂

darina1952
26. apr 2016

klasika - citrón vedie 😀

sonaja
26. apr 2016

jednoznačne citron, žial levandulu - ribizel som ešte neochutnala

mata884
26. apr 2016

U mna je vitaz klasika a to citron. Nedam na neho dopustit. 🙂 . super pri nom zrelaxujem.asi tak, ako niekto pri cigaretke. 🙂

tobiaslubko
26. apr 2016

citron 😉

oriesok
26. apr 2016

mäta a citroooon . mňňňaaam 🙂

anastazia1
26. apr 2016

mám rada citron baza mata a už sa teším,až dcéra bude fit a konečne ochutnám vašu novinku 🙂

kepassa
26. apr 2016

a najma odkedy som tehotnaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 kazdy den musiiiii byt! citron mata baza

bublinam
26. apr 2016

citrón baza mäta u mňa zatiaľ vedie, ale ako čítam, sú aj príchute ,ktoré som nechutnala a musím ochutnať

zabka1124
26. apr 2016

Všetky, uz sa tesim naspäť na Slovensko, ojoooo vychutnam si staré známe radlery a ochutnam novinky🙂🙂! Uuz nech sa ide na dovcuu🙂🙂! Skoda, ze nie su aj v Írsku, to by boli nakupy:výživy pre deti a pre nas radlery🙂! Ojoooo

hlaura
26. apr 2016

priznam sa, ze radlery vobec nemam rada, avsak velmi ma zaujala nova prichut s levandulou a tesim sa, kedy ho konecne ochutnam. levandula a ribezle su totiz moje oblubene a som rada, ze sa objavili v kombinacii 🙂

eta
26. apr 2016

u nas vedie citron ale uz sa tesim aj na novu prichut levandula- cierna ribezla 😉

forestsisi
26. apr 2016

levandula a cierne ribezle, mnamka 🙂

mazura
26. apr 2016

citrón, baza, mäta. šľľľ. aj o 12 na obed 🙂 ako správna matka 🙂 🙂