Nakupujeme potraviny na sviatky!
Aké sú najkvalitnejšie suroviny do pečenia? Na čom ušetriť a za čo sa oplatí priplatiť? Dávate prednosť slovenským výrobkom?

@stardust vies co ,niekedy je zltok tak skoro do oranzova.Su to vyborne vajcia,pozname sliepky,vieme co zeru ako byvaju...vsetko bio.Chutovo su 100x lepsie ako vajcia z obchodu.Aj tie z vajcomatu maju bio plaketu s su tiez vyborne.
@stellamaris hm, ja tie vajcia porovnavam s tymi nasimi z domu. Ale ked mi tie vajcia nosia exsvokrovci zdarma, tak sa nestazujem 😀
@stardust vidis ti moji nedonesu ani nepridu.Po vajciach by di zasluzili😄😄😄
@stellamaris zjavne vedia, ze mate na okoli vajcomaty 😉
@stardust ale kdeze😜maju zo mna strach😄😄😄
@stellamaris tak ich nestras 😀
@timea7 nechce sa mi dotahovat na takej somarine, ale ja to naozaj rozoznam, ver mi. Asi preto, ze som odchovana na maslovych. Starka vynikajuco piekla, margariny nepouzivala nikdy, len maslo. Mama detto. Uz to mam tak zazite, tu chut, a ani Hera maslova nie je identicka.
Ved nech si kazdy pecie s cim chce, ked mu tak chuti.
baby co sa tyka slovenskych vyrobkov, uplne ma sklamali balicky, ktore dostali deti v skole a v skolke, ze vyrobene - v turecku, vyrobene - v polsku, v cesku.. akoze co nemame aj tu nejakych vyrobcov?????
Potraviny na sviatky nakupujem ako na bežný deň 🙂 Nič zvláštne ani veľké množstvá. Na pečenie používam maslo (ale ja nepečiem pre čatu výhybkárov a iba suché), potravinám dávam prednosť slovenským (čím ale netvrdím, že sú jednoznačne kvalitnejšie)
Dnes som v súvislosti s potravinami na sviatky zachytila takúto informáciu. Dobre vedieť 😉
http://www.ta3.com/clanok/1095800/vianocne-potr...
ja uprednsostnujem slovenske vyrobky,kedze byvam na horehroni mam aj moznost kupi vyrobkov ,,z dvora"urcite sa oplati aj priplatit za kvalitne produkty 🙂

@stellamaris aj su pekne zlte vnutri? Mne nosievaju exsvokrovci vajcia z nejakej biofarmy, ale nebadam medzi nimi a vajciami z aldi z velkochovu ziaden rozdiel...asi ich krmia nejakou biozmeskou 😀