icon

Oplatí sa investovať do drahších slnečných okuliarov?

Dnes o 05:25

Zdravím, pozerám Ray-Ban a Polaroid. Oplatí sa priplatiť za drahšiu značku?

anonym_59a4dd
Dnes o 05:27

Ja kupujem len polaroid, lebo potrebujem polarizačné.

biba_18
Dnes o 05:48

samozrejme

bluea
Dnes o 06:00

Urcite ano, zrak treba chranit. Polaroidy kupis v zlavach kludne aj za 25€

copyy
Dnes o 06:02

"Ja kupujem len polaroid, lebo potrebujem polarizačné." 😅😅😅

anonym_8df057
Dnes o 06:03

No ak sa bavime cisto o UV ochrane, tak nie, neoplati sa kupovat znackove/drahe. Lebo podla EU musia slnecne okuliare splnat dostatocnu UV ochranu, cize minimalne 380nm. A tiez vsetky musia mat oznacenie CE, co znamena ze splnaju bezpecnostne, zdravotne a environmentalne poziadavky platne v EU

bg92
Dnes o 06:24

U mna nie. Som neporiadna a nedavam ich do obalu ale len tak hadzem do kabele, poskriabem a stracam ich. Ked som stratila uz druhe raybany povedala som si ze si uz nikdy ziadne nad 30€ nekupim😂
Ohladom filtra sa nebojim neznackovych, u nas musia splnat co tam maju napisane. Ale teda nenakupujem na temu a pod., normalne u nas v obchode

kati1414
Dnes o 06:35

Ja kupujem len Polaroidy, často bývajú zľavové kupóny a vôbec nie sú nejaké drahé 🙂

zuzacka16
Dnes o 07:39
@copyy

"Ja kupujem len polaroid, lebo potrebujem polarizačné." 😅😅😅

@copyy tiež som sa na tom smiala 😂 ale v pohode no..

simca06022011
Dnes o 07:44

Tiez sa pridam k tym, co nie.. mala som 500EUR okuliare pred cca 10rokmi a skoncili dokatovane, doskriabane, dieta mi ich hned prve leto svaclo z hlavy a leteli do tramtarie = cize nie. Primerane. V provom rade si vyberam podla toho aby mi sedeli, od otho ake maju prevedenie= material, aky mam z toho pocit. RB mne vyhovovali ale pretoze maju dobre ramy a hodi sa mi od nich kopa okuliarov.
Slnecne okuliare tak do 100EUR by som kupila, ak by som riesila viac kusov, tak ok.. nejake drahsie by som si kupila, co by som nosila prilezitostne. Ale mam zlozvyk to hocikde hodit, nepouzivam obaly.. no.. :D