SÚŤAŽ: Výber zvlhčovača - pre nás baby je to celá veda!
Nie je zvlhčovač ako zvlhčovač. Treba si vedieť naozaj správne vybrať, keďže tento pomocník bude doma pracovať každý deň aj noc! Aká vlastnosť/funkcia zvlhčovača je podľa vás najdôležitejšia? Napíšte nám aspoň jednu a vyhrajte zvlhčovač Anton v hodnote 99€! Z vašich príspevkov vyžrebujeme zajtra ráno jedného z vás.

Nízka hlučnosť, nízka spotreba, jednoduché ovládanie, jednoduché čistenie. A možnosť pridať kvapku éterického oleja 😉
@denisa_stadlerform
U nás na prvé miesto patria tieto veci :
-Nezaberie veľa miesta 🙂
-Jednoduché ovládanie
-Ionizačná strieborná kocka, ktorá bojuje proti rozmnožovaniu mikróbov a baktérií v zvlhčovači
🙂
pre mňa by bol top taký málo hlučný a lahko udržiavateľný zvlhčovač, tiež aby pracoval tak aby nam v byte nevznikli ziadne plesne a velke plus by bolo kebyze do neho mozem dať napr mentolove kvapky na ulahčenie dýchania
nemáme zvlhčovač ale ak by som vyberala tak podla hlučnosti aby to nerušilo deti a asi aj od ceny by vela zaležalo
Dolezity je ionizer, nizka hlucnost a nizka spotreba
Urcite by nemal byt hlucny. Kedze sa vo zvlhcovacoch nevyznam,dalsie funkcie by som si nechala poradit od skusenejsich 🙂.
Dnes je veľmi v ovzduší suchý vzduch, plný výfukov a smogu. Pri prvom synovi som skoro nevedela, čo je to choroba, no druhý má stavy až pomaly k uduseniu, keď je chorý. V tom prípade len veľa vetrám, a zvlhčujem vzduch uterákmi a podobne ako sa len dá. A to veru nieje až tak dokonalé riešenie. A práve takýto zvlhčovač a navyše aj krásne dizajnový, čo je len plus, by bol super riešením v takýchto stavoch. 😊 Čiže hlavne optimálne zvlhčený vzduch.
Vykon, hlucnost ale aj dizajn
Pre mňa pri výbere zvhlcovaca je hlavne hlučnosť,keďže by bol umiestnený v detskej izbe.......a ako doplnok pre mňa keďže som veľkou milovníčkou aromaterapie by bol výber aj na tom aby sa dali pridávať vonné oleje😘
Ionizacia vzduchu, a nizka hlucnost, tak isto aj nastavenie stupna zvlchcenia by bola pre mna dovolezita. hlucnost a spotreba energie
Najdôležitejšia funkcia zvlhčovača je koľko ml vody za hodinu je schopný odpariť do vzduchu, aby sa zvlhčil vzduch v miestnosti, čo záleží aj od veľkosti miestnosti.
Ja považujem za najdôležitejšie tieto funkcie:nízka hlučnosť,čo najdlhšia výdrž,resp.čo najväčšia nádrž na vodu,ionizátor a poprípade aj možnosť pridať aj esenciálne oleje
Pre mňa je dôležitá hlučnosť, to, či má ionizátor, a aby mal jednoduché čistenie a samozrejmá by mala byť aj možnosť nastaviť čas, aby sa sám vypol, čo je dôležité najmä v noci, aby to nebolo treba stále sledovať. No a, samozrejme, nízka spotreba.
Pre mňa je dôležitá jeho údržba, aby sa dal ľahko vyčistiť/prípadne vysušiť, taktiež jednoduchá manipulácia ... máme doma starší zvlhčovač, lacnejší tip, ale určite plánujeme v najbližšom období kúpiť nový, pretože náš starý má vyššiu spotrebu, je aj trošku hlučný ....
Nizka spotreba a hlucnost🙂
Zvlhčovač by mal mať nižšiu spotrebu energie, väčšiu nádržku na vodu, super je ak má zabudovaný časovač aj vlhkomer priamo, reguláciu, vymeniteľné ionizacne tyčinky a samozrejme musí byť tichý. A keďže máme veľmi tvrdu vodu, u nás by bolo vhodné ak by zvlhčovač bol vybavený vodným zmäkčovacím filtrom. 😊
Podla mna je dolezite optimalne zhvlcenie vzduchu v prekurenych panelakoch. Nizka spotreba energie a nizka hlucnost.
Jednoduché ovládanie, tichý a signál, že je málo vody. To mi úplne stačí.
ja osobne kladiem dôraz na nízku hlučnosť, nízku spotrebu prístroja, ľahké čistenie a nie príliš drahé filtre na výmenu...Prístroj by sa nám veľmi hodil, nakoľko so synčekom veľa "chorôbkujeme"☹
Udržiavanie správnej vlhkosti vzduchu v interiéri, ktoré je základom zdravia.
My nemame žiaden neviem veľa otom mame klasiku uterak.na.radiatore .
Pre mna hlavnym kriteriom je, ze dokáže rovnomerne zvlhčovať vzduch a vďaka tomu budete mať doma optimálnu vlhkosť a vyhnete sa suchému vzduchu, ktorý dráždi ku kašľu, vysušuje sliznicu a robí ju zraniteľnejšie voči vírusom, baktériám či roztočom.
1) funkčnosť, aby som si nekupovala len lapač prachu alebo estetickú sošku
2) bez kurvítok (pozn. pre adminov - je to riadne slovo a je dokonca aj na bilboardoch - vid pri avione 😉 )
Aby mal zvlhcovac co najnizsiu hlucnost a aby mal senzor vypnutia, ked uz bude izba dostatocne zvlhcena, to by bolo super
My nemame ziaden zvlhcovat, ale privitali by sme. Naparujeme nad hrncom. Ale asi by som kladla doraz na rovnomerne zvlhcenie prostredia.
Myslim si, ze dolezite je optimalne zvlhcovanie vzduchu, hlucnost a aj cena.
Ahoj, podľa mňa je najdôležitejšie pri výbere zvlhčovača, aby dokázal optimálne zvlhčiť vzduch v miestnosti, a aby sa dal regulovať. Taktiež hlučnosť, pretože "hučiaci" zvlhčovač by nám asi veľmi nepomohol, keby celú noc hučal a my by sme boli nevyspatí. Ďalej jednoduché ovládanie, a aby bol bezpečný pre deti.
u mna na prvom nieste by mal ist zvlhcovac po tichu a lahko sa ovladat . Ked mi dcerka ochorie vacsinou ma sopilky a zle sa jej dycha hlavne v noci , niekedy otvorime okno nech sa jej lepsie dycha no nieje to ziadna vyhra 🙈. rozmyslali sme preto nad zvlhcovacom 😊.
Dobrý zvlhčoavač musí dobre zvlhčovat tak ,aby nemínal vela energie,aby bol antibakterialny neroširoval bakterie do vzduchu a lahko sa udriaval v čistote.Aby nebol velký ale výkonny.Aby sa ľahko oládal a aby sa mohol použivat aj na aromaterapiu.Take su zvlhčovače Stadler Form,ktorý by som chcela mat doma.

My zvlhcovac pouzivame v zime na noc, preto pre nas je najdolezitejsia hlucnost a aby bol vzduch dostatocne zvlhceny, teda jeho vykon.