ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorá príchuť je najviac W0,0W? 😍
Nie je nič lepšie ako zapíjať letnú horúčavu osviežujúcim Radlerom 0,0%. Čo vy na to? Napíšte nám, ktorá nealko príchuť si získala vaše srdce. A nebojte sa priznať, ak sem-tam zhrešíte aj s niektorým z našich alko Radlerov. Každá príchuť sa počíta! ;)
Tri z vás odmeníme škatuľkou Radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 🙂
Levandula s citron su pre mna mnam ale rebarbora s jahoda je pohladenie mojich chutovych buniek 🙂
Citron je top a čakám kedy sa objavy tmavý s citrónom. Zatiaľ som ho u nás v obchode nevidela, no konkurenčný tmavý je super! Určite bude super aj ten váš!pohrajte sa s cenou 😋😋😋a som Vaša 😀
Tmavy citron je fantasticky!!! Ale milujem aj matu-bazu a aj klasicky citronovy, mnamka 😊
Broskyna bazalka je môj obľúbený, ale aj jahoda s rebarbora, citrón... striedam to, každá prichut ma niečo do seba 🙂
@monee presne tak! ja si neviem vybrať jeden obľúbený, striedam podľa nálady a chute 😍
Chutia mi všetky, ale citrón-baza-mäta úplne najviac zo všetkých, nech si ho otvoríme v akomkoľvek ročnom období, vždy mi pripomenie letooo 🙂
nepohrdnem ziadnym radlerom, ale top je u mna broskyna bazalka a velmi rada mam aj citron baza mata 🙂
Joooj no ja mam vzdy v chladnicke citron-baza-mata,to u nas ide vo velkom,milujeme tuto chut 🙂

@matus_bazant pre mna jednoznacne Baza-mata a rebarbora jahod...ENO nuno🙂)))) fantasticka chuť😘