Výherkyne súťaží!
Tak a je to tu! S Peťou sme poctivo vyberali, hodnotili, žrebovali...
Verím, že sme mali šťastnú ruku!
V každom prípade, ešte raz sa vám chcem všetkým poďakovať za vašu aktivitu, kreativitu a dobrú náladu. Naša tretia kampaň na Koníku bola z nášho pohľadu vynikajúca a myslím si, že určite nebola posledná. 🙂
Ak ste sa našli v zozname nižšie, prosím, napíšte nám e-mail na matus.benza@heineken.com a na petra.bacova@heineken.com a identifikujte sa svojou prezývkou a súťažou, v ktorej ste získali cenu. Následne vám zašleme súhlas so spracovaním osobných údajov (podľa najnovších pravidiel GDPR) – aby sme vám mohli kuriérom poslať výhry.
Aby nás z toľkej logistiky neporazilo, výhry budeme posielať naraz, po tom ako získame kontaktné údaje na všetky z vás. Dajte aspoň dva pracovné týždne času. Verím, že nedôjde k žiadnym komplikáciám ako minulý rok a všetky výhry prídu tak, aby ste si ich mohli do sýtosti užiť.
Ešte raz ďakujeme! Ste skrátka W0,0W!
Aký kúsok prírody máte doma?
3x 6pack:
@sabusik321
@666sunny
@z1995
Vaša najobľúbenejšia kombinácia
1x 6pack:
@erikaemkina
Buď EK0,0 a recykluj!
1x 150 radlerov:
@victoria021
Milujeme farby!
1x 150 radlerov:
@monicka9
Prírodné nápoje z vašej kuchyne
3x 6pack:
@plotas
@mooonushka
@irenaliza
Pivná diéta
3x 6pack + bežecké tričko
@denisa2019
@keena
@janka2812
Ktorá príchuť je najviac W0,0W?
3x 6pack
@ewelina821
@livinka1111
@renkova22
Kvíz: Spoznávate prírodu?
1x 150 radlerov
@zuzanatl
Čaro budúcnosti:
3x 6pack
@sonkaxxx
@dazdovka
@prosac
Váš obľúbený Radler a Váš obľúbený rúž:
3x 6pack
@rough
@sabusik321
@nely19
Výlety s Radlerom 0,0% sú W0,0W!
1x 6pack
@janica009
Súťaž, ktorá osvieži.
1x Víkend v prírode
@petronelak
1x 150 radlerov
@sunsflower
5x darčeková škatuľka + bežecké tričko
@tichanska1
@kukucka100
@kathy93
@petawoman
@greta123
@petronelak a dalo sa ti odoslat
@erikaemkina ano bez problemov z PC
@petronelak tak mne odoslali ešte raz , tak idem teda skusit či to pojde
mne este ani mail spatny vobec neprisiel
Ahojte, dva dni sme workshopovali mimo officu - chystáme totiž už plány na rok 2019... Koršpondenciu vybavovala primárne Petra, takze ak ste niektore pisali iba na mna, vase maily isli dnes na Petu. Postupne odposiela vsetky formulare na ochranu osobnych udajov... Buduci tyzden budeme vyhry balit a posielat kuriermi...
Formular je klasicky Word dokument - v hlavicke treba len vypisat potrebne udaje a poslat naspat. Nemusite to tlacit, podpisovat ani skenovat... Suhlas so zaradenim do Marketingovej databazy mozete ale nemusite dat....
@erikaemkina prosím Vás, máte v počítači balíček Microsoft Office? Ak Vám totiž vyhodilo hlášku, že Kúpiť či Vyskúšať, vyzerá to akokeby ste ho nemali. V tom prípade skúste na ten súbor na ploche kliknúť pravým tlačíkom myši, dajte "Otvoriť v" či Vám v možnostiach neukáže nejaký iný program, v ktorom by to otvoril. Inak Vám neviem pomôcť.
@666sunny mail som Vám zasielala už 19.6., pozrite si aj priečinok so spamom či nevyžiadanou poštou, či nepristál niekde tam 🙂
@petra_bazant no veru v spame bolo dakujem
@petra_bazant
@matus_bazant Ahojte, nechcem vam sposobit neprijemnosti, ale ja som uz vyhrala 6pack dva roky po sebe, teraz by som tu vyhru chcela posunut niekomu inemu, prosim vyberte niekoho. Dakujem za pochopenie.
@dazdovka no... to je od teba pekne, ale tak nemala si sa zapajat do sutazi podla mna... teraz len zdrzujes odoslanie vyhier pre nas ostatne... kedze vyhry budu odosielat vsetkym naraz a az ked od nas budu mat adresy a suhlasy naraz. Takto sa to zas len predlzi...
no ale ako uznas za vhodne. 🤷♀️
@erikaemkina na dovolenke 😉 btw nie som povinna sledovat MK kazdy den, alebo ano?
Zachovajte pokoj, dámy! @petra_bazant už dnes vychystala všetky zásielky... Videl som dnes u nás nešťastného kuriéra s plným nákladným vozíkom Radlerov 🙂 Takže už budú na ceste.
@dazdovka nemyslela som to v zlom , takže pokoj .. jasne že nie , nie stále sa to aj dá Krásny večer prajem
@matus_bazant Balíček dnes dorazil. Ďakujem veľmi pekne. Škoda, že som v práci a nemôžem si jeden radlerík otvoriť. Ale keď prídem domov, hneď dám nohy na stôl a radlerík k tomu 🙂
@matus_bazant Balicek som prevzala. Dakujem velmi pekne este raz. Cela rodina sa tesi . Este raz velka vdaka. Pekny den prajem.😊☺
@livinka1111 radler je predsa do práce ako stvorený 😎
@dazdovka v poriadku, ak chcete darovať, dajte mi vedieť komu a doriešime 🙂
@petra_bazant mne sa paci v tej teme, v ktorej som uspela, prispevok od @lulica tak prosim, ak nebude proti, poslite to jej 🙂
@dazdovka
@petra_bazant
Baby akurat citam ze ste ma do niecoho zapojili ☺ v prvom rade velmi pekne dakujem💙 a teraz ako postupovat? Ozvat sa na vyssie uvedeny email?
Aj ja uz mam vyhru. Vdaka.
Takze necakalo sa na vsetky adresy 🤗 pekne radlerove leto vsetkym! 🍻na zdravie
Ďakujem pekne za výhru, dnes prišla, super🙂
Ďakujem krásne za balíček ktorí mi prišiel 🙂 teším sa že som sa zapojila a vyhrala 😉
Ďakujem Vážim si to
Super 🙂
@keena No čakali sme na 95% adries 😎 ale posledná adresa ešte stále nedošla, tak sme Vás nemohli nechať až tak dlho čakať.
@petra_bazant hlavne mne to nešlo , ten email ale napokon ste mi pomohli a dali sme to za čo Vám Ďakujem krásne

@petronelak aj mne ale prilohu nejde otvorit. Pc nemam len na iphone robim