icon

ANKETA + SÚŤAŽ: T0,0P PRÍRODNÁ VÔŇA

michal_neuschl
Moderátor
16. aug 2019

Dnes som cestou do práce 👃 zacítil vôňu pokosenej trávy ☘ a uvedomil som si, že práve táto vôňa je pre mňa dokonalým stelesnením prírodnej krásy. Vône dokážu stimulovať nervovú sústavu a vyvolať v nás rôzne pocity od upokojenia až po návaly energie. 💪

Aj vy si z času na čas doprajete takúto prírodnú arómoterapiu? 😊 Napíšte nám, ktorá vôňa z prírody je vášmu srdcu najbližšia. Jedna z vás na revanš získa 6-pack Radlerov a aromatickú súpravu esenciálnych olejov. 👌

ANKETA + SÚŤAŽ: T0,0P PRÍRODNÁ VÔŇA
nikolurbanska
17. aug 2019

Keď idem okolo rozkvitnutých záhrad tak ruže zacitim hneď, to sa mi vybavia spomienky na detstvo keď sme s babkou pestovali ruže🌹🌹

miroslavan
17. aug 2019

Milujem vôňu konvaliniek-neuveritelne pohodová a ukludňujúca vôňa pre mňa 😉 Máme ich v záhradke pred domom a keď kvitnú tam často postávam a "oňuchávam" 😀

monickos
17. aug 2019

Zbožňujem vôňu prírody na začiatku jari..keď sa topí sneh a začnú vykukat prvé podbele,ďalej vôňu jesenných rán na záhrade...a možno špecifické ale vôňu kravy a kravského hnoja.. žiadny iný živočích mi tak príťažlivo nevonia☺️ samozrejme okrem človeka 🙂

1kriosa1
17. aug 2019

Ja zbožňujem vônu pivnice 😁 áno, tá stará vlhká potuchlina a ja sa jej neviem "dodýchať" keď som u babky 😁 dokonca keď som bola tehotná tak som sa veľmi musela premáhať , aby som stenu v pivnici neoblízala 😂😂😂😂😂

mirka6661
17. aug 2019

Milujem, ked idem po lese a krasne vonaju konvalinky 😉, natrhame a mame aj doma chvilu konvalinkovy les 😀

nufacik6
17. aug 2019

Ako tu boli už spomínané vône, tak aj mňa fascinujú vône levandule, orgovánu, ale ak frézia. A mnoho iných.

zuzikaa29
17. aug 2019

Vona lesa 🙂

bellaella
17. aug 2019

Vôňa agátu, frézie a vzduchu po dazdi.😊

antoniagrajci
17. aug 2019

Za mňa Top vôňa je horiaceho dreva. Hlavne večer posedieť dlho pri ohniku 🥰

denkaa1
17. aug 2019

Vôňa pokosenej a vysusenej trávy - sena, to je pre mňa vôňa leta 🌞🌞🌞

michellemary
17. aug 2019

Vôňa citróna, milujem ju odmalička. 🙂

kitty88
17. aug 2019

Orgovan! Milujem jeho vonu, vzdy ma vrati do detstva, mali sme na dvore u starkej orgovan, vzdy sme sa pod nim hravali. A este letna "klasika" - pokosena trava a vzduch po dazdi.

zuzibe
17. aug 2019

Vôna rozkvitnutej čerešne na jar

nikuskatar
17. aug 2019

@michal_neuschl milujem vôňu orgovánu 🤭

venija
17. aug 2019

Za mňa vôňa ihličia a kvitnúce stromy na jar 😍

klamarka5
17. aug 2019

Ja cestou do prace/z prace casto citim vonu varenej cokolady 🤤
Z tych prirodnych voni milujem levandulu, lesne ovocie alebo vonu mora 🌊

henuskah
17. aug 2019

Vôňa lesa 🙂

jajova
17. aug 2019

levanduľa a vôňa v lese 🙂

sperka
17. aug 2019

@michal_neuschl mne je príjemná vôňa orgovánu ale i hríbov 😊👍

misicka101
17. aug 2019

Zboznujem vonu lesa, praskanie ohnika a hlavne cerstvo opecene spekacky😁😁😉 - to su u mna top vone prirody👍🏻👍🏻👍🏻

misiq
17. aug 2019

Nie som fajnovka,ale alergik,pokosena tráva=slzave oci,pel,seno,vsetko(krasne,ale..)kvitnuce,je pre mna za trest=spuchnute oci a skomplikované dychanie,ktore je chronické..
Ale co sa týka prirodnych vôní🔝 je levandula,pomaranc,limetka,mata,jablcko,zensen.....

slavuska237
17. aug 2019

Levanduľa 😘a kávové zrná 😊neviem či to vonia aj na strome ale take už opražené by som fetovala stále 😋

modoso
17. aug 2019

Mám veľmi rada vôňu ruží, levandule a medovky 🙂

miuska223
17. aug 2019

Za mňa určite levanduľa. Keď idem okolo nejakej zastavím a voniam a voniam 😍😍😍🥰

esperanka
17. aug 2019

Levandula a seno

ilaryja
17. aug 2019

Medzi moje najobľúbenejšie patrí vôňa orgovánu,,, a tiež bylinkové vône medovka,, rozmarín, tymián, aníz,, fenikel.... Maju pre mňa povzbudzujúci ucinok,, vedia zlepšiť náladu,, odbúrať stres..

smejka0907
18. aug 2019

Levanduľa 😍

kikusik88
18. aug 2019

Milujem vonu lesa, pokosenej travy, sena a vonu hliny..... To je proste vona detstva

petulda333
18. aug 2019

Orgovan...je to uzasna vona,no kedze mam nan alergiu 😞 tak si tu vonu doprajem formou sviecky ci peny do kupela 😊

smejka31551
18. aug 2019

milujem vôňu stromov ihličnatých veľmii, ked ideme do hôr tam sa zdržiavam najviac...milujem ju čím výraznejšia tým lepšie...