ANKETA + SÚŤAŽ: T0,0P PRÍRODNÁ VÔŇA
Dnes som cestou do práce 👃 zacítil vôňu pokosenej trávy ☘ a uvedomil som si, že práve táto vôňa je pre mňa dokonalým stelesnením prírodnej krásy. Vône dokážu stimulovať nervovú sústavu a vyvolať v nás rôzne pocity od upokojenia až po návaly energie. 💪
Aj vy si z času na čas doprajete takúto prírodnú arómoterapiu? 😊 Napíšte nám, ktorá vôňa z prírody je vášmu srdcu najbližšia. Jedna z vás na revanš získa 6-pack Radlerov a aromatickú súpravu esenciálnych olejov. 👌

Milujem vôňu konvaliniek-neuveritelne pohodová a ukludňujúca vôňa pre mňa 😉 Máme ich v záhradke pred domom a keď kvitnú tam často postávam a "oňuchávam" 😀
Zbožňujem vôňu prírody na začiatku jari..keď sa topí sneh a začnú vykukat prvé podbele,ďalej vôňu jesenných rán na záhrade...a možno špecifické ale vôňu kravy a kravského hnoja.. žiadny iný živočích mi tak príťažlivo nevonia☺️ samozrejme okrem človeka 🙂
Ja zbožňujem vônu pivnice 😁 áno, tá stará vlhká potuchlina a ja sa jej neviem "dodýchať" keď som u babky 😁 dokonca keď som bola tehotná tak som sa veľmi musela premáhať , aby som stenu v pivnici neoblízala 😂😂😂😂😂
Milujem, ked idem po lese a krasne vonaju konvalinky 😉, natrhame a mame aj doma chvilu konvalinkovy les 😀
Ako tu boli už spomínané vône, tak aj mňa fascinujú vône levandule, orgovánu, ale ak frézia. A mnoho iných.
Vona lesa 🙂
Vôňa agátu, frézie a vzduchu po dazdi.😊
Za mňa Top vôňa je horiaceho dreva. Hlavne večer posedieť dlho pri ohniku 🥰
Vôňa pokosenej a vysusenej trávy - sena, to je pre mňa vôňa leta 🌞🌞🌞
Vôňa citróna, milujem ju odmalička. 🙂
Orgovan! Milujem jeho vonu, vzdy ma vrati do detstva, mali sme na dvore u starkej orgovan, vzdy sme sa pod nim hravali. A este letna "klasika" - pokosena trava a vzduch po dazdi.
Vôna rozkvitnutej čerešne na jar
@michal_neuschl milujem vôňu orgovánu 🤭
Za mňa vôňa ihličia a kvitnúce stromy na jar 😍
Ja cestou do prace/z prace casto citim vonu varenej cokolady 🤤
Z tych prirodnych voni milujem levandulu, lesne ovocie alebo vonu mora 🌊
Vôňa lesa 🙂
levanduľa a vôňa v lese 🙂
@michal_neuschl mne je príjemná vôňa orgovánu ale i hríbov 😊👍
Zboznujem vonu lesa, praskanie ohnika a hlavne cerstvo opecene spekacky😁😁😉 - to su u mna top vone prirody👍🏻👍🏻👍🏻
Nie som fajnovka,ale alergik,pokosena tráva=slzave oci,pel,seno,vsetko(krasne,ale..)kvitnuce,je pre mna za trest=spuchnute oci a skomplikované dychanie,ktore je chronické..
Ale co sa týka prirodnych vôní🔝 je levandula,pomaranc,limetka,mata,jablcko,zensen.....
Levanduľa 😘a kávové zrná 😊neviem či to vonia aj na strome ale take už opražené by som fetovala stále 😋
Mám veľmi rada vôňu ruží, levandule a medovky 🙂
Za mňa určite levanduľa. Keď idem okolo nejakej zastavím a voniam a voniam 😍😍😍🥰
Levandula a seno
Medzi moje najobľúbenejšie patrí vôňa orgovánu,,, a tiež bylinkové vône medovka,, rozmarín, tymián, aníz,, fenikel.... Maju pre mňa povzbudzujúci ucinok,, vedia zlepšiť náladu,, odbúrať stres..
Levanduľa 😍
Milujem vonu lesa, pokosenej travy, sena a vonu hliny..... To je proste vona detstva
Orgovan...je to uzasna vona,no kedze mam nan alergiu 😞 tak si tu vonu doprajem formou sviecky ci peny do kupela 😊
milujem vôňu stromov ihličnatých veľmii, ked ideme do hôr tam sa zdržiavam najviac...milujem ju čím výraznejšia tým lepšie...

Keď idem okolo rozkvitnutých záhrad tak ruže zacitim hneď, to sa mi vybavia spomienky na detstvo keď sme s babkou pestovali ruže🌹🌹