icon

Najlepšia pleťová maska

matus_bazant
Moderátor
13. aug 2019

Sem-tam človek dostane náladu len tak sa rozmaznávať. Alebo si chce skrátka vyložiť nohy, vypnúť a aspoň na pír minút zabudnúť na svet naokolo. Presne v takých chvíľach nepohrdne kvalitnou pleťovou maskou žiadna žena. A plusové body sú vždy za to, ak zároveň ide aj o čisto prírodný produkt. Ak však práve žiadna nie je poruke, treba si ju vyrobiť.

Aj vy, milé dámy, občas zablúdite do chladničky, len aby ste boli krajšie? Tak sem s vašimi tipmi na najlepšiu pleťovú masku z ingrediencií, ktoré možno nájsť v chladničke (resp. v špajze)!

Najzaujímavejší recept odmeníme 6-packom Radleru 0.0% podľa vlastného výberu a balíčkom ručne vyrábaných prírodných pleťových masiek slovenskej značky Navia.
#zlatybazantradler #fuelingslovakia

Najlepšia pleťová maska
Strana
z2
evkano1402
13. aug 2019

ja som bola prekvapena ako super ucinkuju obycajne platky paradajky.
Nemala som nic v chladnicke a plet som fakt blbu, taku napnutu az bolestivu a obycajne platky paradajky na tvari asi 10 minut zaucikovali uplne super, az liecivo

matus_bazant
autorModerátor
13. aug 2019

@monicka9 Tak za takúto pivnú masku posielam rovno aj srdiečko 🙂 ❤️

tanyk
13. aug 2019

Mixnuta paradajka, marocky il, susena levandula, esencia (mne sa najviac paci ylang-ylang),prasok z tulsi...tuto masku mi raz namiesali a ozaj je uzasna najma na suchu a zrelu plet ;) hoc niektore ingrediencie si treba zadovazit v bio obchodoch... pripadne mixnute ovsene vlocky, esencia napr.vanilka,med, biely jogurt a biely il, tiez na suchsiu plet

monicka9
13. aug 2019

@matus_bazant ďakujem veľmi pekne😍 pekný zvyšok večera🤗🍻

kristina_00
13. aug 2019

@matus_bazant Ja si často robím čistiacu masku z petržlenu😊
Petržlen rozmixujtema a premiešam s napeneným tvarohom pridám trocha piva. Nanesem na tvár a nechám pôsobiť 10 až 20 minút.potom zmyjem s studenou vodou 😊✨

jivr
13. aug 2019

Ahojte. Tiež inklinujem skôr k prírodným produktom. Momentálne som na vrchole 😃 používam na tvár vlastné materské mlieko 😃 Zahojí, vypne pokožku. Škoda, že je to len na obmedzený čas...

minyminy
13. aug 2019

😊 Bud uhorka (normálne klasika na krúžky) alebo jahody na krúžky nakrájať a caaap na tvár 🙈🙈 lepšie domáce nepoznám

jarnicka
14. aug 2019

@matus_bazant u mna vždy zaberá - najprv olivový olej zmiešaný so soľou - pekne vypílinguje pleť, potom zmiešam trošku avokáda,droždie,med a ovsené vločky na zahustenie. Pleť je svieža spokojná 🙂

sticker
babybazar1
14. aug 2019

@matus_bazant u mna topka je na akné použíjem olej z vytlačeného cesnaku-pozor aplikovať len na krátko, a potom žltok,ovsené vločky môže byť aj med . Pleť je krásna vyživená.

monicka821
14. aug 2019

@matus_bazant ak mám unavenú pleť a suché ruky a hlavne minimum času na seba , vyberiem cmar umyjem si s ním tvár aj ruky a sú krásne hebučké 🙂

evulienkaslx
14. aug 2019

Keďže dnes nám pripomenulo počasie, že o mesiac k nám príde jeseň, napadla mi tekvicová maska. Zmiešame rozmixovanú tekvicu, mlieko a med, nanesieme na 15 minút a potom opláchneme. Tekvica je plná vitamínov a pôsobí proti vráskam. Takže , keď budeme na jeseň vyrezávať tekvice a robiť si Halloweenske masky, tak si nezabudnime dať na tvár aj túto protivráskovú skrášľujúcu kúru 🙂

sabusik321
14. aug 2019

nie je to síce maska 🙂 ale v lete sa dá pekne hydratovať pleť ak si ju potriem šupkami zo šalátovej uhorky 🙂 a potom ešte klasika kávový píling ktorý všetky dobre poznáme.A moja dvojročnica si pravidelne aplikuje jogurtovú masku ked ranajkuje :D :D :D

jachin
14. aug 2019

Moja obľúbená maska je z tvarohu, cca 2 lyžičky medu a 1 žĺtok.. vymiešam, natriem na tvár a nechám cca 15-20 minút pôsobiť a umyjem.

misel0806
14. aug 2019

Nedávam si masku načo,pleť mi rozjasní aj obyčajná alebo micelárna voda,,,žiadne experimenti ani pokusy na sebe nerobím..☺️

barbara24
14. aug 2019

Drozdova, rozrobim s troškou vody, nechám zaschnut na tvári a následne umyjem. Stiahne póry a pleť ostane krásne hladká 😉

evamajercak
14. aug 2019

Ja mám rada uvarenú silnú kávu, keď vychladne pridám med, príp. škoricu. Natriem na tvár a nechám pôsobiť. Zmyjem a potom sa natriem mandľovo - levandulovým olejom. Zbožňujem vôňu levandule. Ten olej si robím sama. Do mandľového oleja dám sušené levandulové kvietky. Pár dní vyluhujem, precedím a odložím do chladničky. Používam aj na celé telo. 🙂

drdrdr
15. aug 2019

Ked cítim, ze moja pleť je presušená, robím si masku z jedného zreleho avokáda, lyžičky medu, lyžičky citrónovej šťavy a lyžičky bieleho jogurtu, krásne hydratuje a vyživí pleť 😊

zvedavec333
15. aug 2019

Keďže mávam mastnú pleť dobrá je maska s citrónovej šťavy a vaječného bielku, keďže citrón sťahuje póry 🙂✔️🍋

kikuska555
15. aug 2019

Ja pouzivam "obycko" vajickovu pletovu masku, rozdelim bielko do jednej misky, zltko do druhej. Na kuchynsku utierku nanesiem bielko a prilozim na tvar, necham posobit 20-30 min kuchynska utierka vyschne za ten cas a pekne sa zlupuje. Potom umyjem cistou vodou, a nanesiem zltok na 10 mina znova oplachnem 🙂 tvar mam ako babatko, bez ciernych bodiek, zacervenania!
Je to topka 😍

Ale poviem vam aj ze som si urobila minule paradnu pivnu masku 😂 kupila som radlera, natrasala s taskou a ked som otvorila tak fuk ho medzi oci 😂

shilou
15. aug 2019

Top maska...
1mensie avokado / rozmixovat najlepsie, neznasam hrudky /
1lyzicka medu
1lyzicka piva

Ak sa zvysi, kludne aj na chlebik. Vycisti cloveka nielen z vonku, ale aj zvnutra;)

anickai
16. aug 2019

Klasika

Tvaroh, lyzica oliv.oleja, uhorky.

esperanka
17. aug 2019

Med, tvaroh, mata alebo medovka. Vyskysajte;)

Strana
z2