ANKETA: Milovníčky grepových radlerov SEM!!!
Patríte medzi tých, ktorí majú radi osvieženie s vyššou horkosťou? Milujete pivo, tonic a na grapefruity a na grepové radlery nedáte dopustiť? Tak ste tu správne... Patríte medzi výnimočnú skupinu spotrebiteľov a ja by som sa chcel o vás dozvedieť viac. 😉
Zodpovedzte na niekoľko našich otázok a trom z vás pošleme nádielku vášho obľúbeného radleru. Všetky odpovede sú správne, takže ak máte radi konkurenčnú značku - nebojte sa, zo žrebovania vás nevyradíme 🙂 🙂 😀
1. Čo máte na grepových radleroch najradšej? "Dospelácku" chuť spojená s príjemnou horkosťou? Málo cukru?
2. Preferujete alkoholické alebo nealkoholické grepové radlery?
3. Ktorú značku grepových radlerov kupujete najčastejšie? Zlatý Bažant (alko), Smädný Mních (alko), Birell (pomelo&grep, nealko), inú?
4. Ste na nákupe, stojíte pred regálom s radlermi. Ktoré kritériá zvažujete pri rozhodovaní? Ste verní jednej značke? Alebo ste verní jednej chuti? Alebo sa rozhodujete podľa ceny? Alebo je pre vás dôležitý obsah alkoholu?

1. horkastá grepová chuť
2. jednoznačne nealko
3. Birell - pomelo&grep
4. rozhodujem sa hlavne podľa toho, či mi nápoj chutí, uprednostňujem nealko, cena je až na treťom mieste
Pekný deň, Teším sa moja grep patrí medzi jedno z mojich obľúbených .... jupííí 👍
1. Tá horkastá znamenitá chuť spojená so sviežosťou, to len a len pri grepových radleroch sa dá perfektne vychutnať
2. Skôr nealkoholické grepové radlery
3.Zlatý Bažant, Smädný Mních
4. Značka aj cena
Zdravím 🙂 Radler grep - nealko je môj obľúbený nápoj.
1. grepy milujem hlavne pre ich typickú sladko-horkú chuť. mňam. a keď sa táto chuť spojí s nealko pivečkom... nie je nad lepšiu kombináciu 🙂
2. preferujem nealkoholické grepové radlery, najmä teraz keď čakám bábätko , ale inokedy si rada dám aj dobre vychladený alko radler
3. u mňa je jednoznačný víťaz medzi radlermi Zlatý Bažant,
4. vyberám najmä podľa toho, čo mi najviac chutí.
Pekný deň. Idem si dať môjho obľúbeného radlera, narobili ste mi chúťky. Nazdravie 😉
Zdravim ja mam rada grapovy radler hlavne koli jeho horkastej chuti,kalorie neriesim ked chuti tak chutí🙂uprednostnujem alkoholicky radler aj ked teraz ked som uz ,,cerstvy vodič "siaham aj po nelaku.naposledy som si dopriala zlaty bažant minuly tyzden ked som si dopriala jeden narodeninovy radlerik 😉a este bol aj v akcii u nas v bille 😊
Ak si kupim radler grepovy, musim si ho schovat, pretoze by mi ho priatel okamzite vypil. Zbožňuje grep viac hadam ako ja.
Pri radleroch cukor neriesim, chuti mi, tak si ho kupujem.
Väčšinou alko radler.
Najviac kupujem Smädneho mnícha, chutí mi a je cenovo najdostupnejsi.
Ale ked nejaky obch. retazec da do akcie nejakeho z tych drahsich radlerov, kupim si ho. Takze pre mna je cena tiez podstatnaCM Security protects your privacy,bohužiaľ.
1) grepovy radler mi nepride horkasty, ani nie sladky, je prijemne osviezujuci
2) skor preferujem nealko verzie, ja moc nie som na alko
3) kupujem zlaty bazant alebo birell
4) kupujem podla chuti a ak je nejaky moj oblubeny radler v akcii este lepsie 🙂
Grepové radlery kupujem menej, hlavne vtedy, keď mám chuť na niečo iné, je to hlavne kvôli grepovej príchuti - teda horkosti, je špecifická. Keďže som bola tehotná a potom dojčila, zvykla som si na nealko a asi to už asi meniť nebudem 😀 Ak sa mám ale priznať, väčšinou si kupujem birell. Podľa čoho nakupujem? Zvyčajne najprv skúsim a potom už len to, čo mi najviac chutí. Ale nebránim sa zmene, ak ma zaujme nejaký pekný nový design, alebo reklama.. 😉
@kristinenka si ho potesila tym pomelo grep :D to je birell od konkurencie :D
@evitka83 @kristinenka To je v pohode, však som písal, že nevadí, ak grepový kupujete aj konkurenčný... Ja snažím zistiť ako je to naozaj, takže buďte úprimné 🙂 Birell má oproti tomu nášmu jednú výhodu, že je nealkoholický, i keď náš Grep podľa mňa chutí lepšie.... 😎
Milujem grepy a grepovy radler som si zamilovala na dovolenke,len tam mi domaca pani urobila tak ze do klasickeho piva mi nalialala grepovy dzus a tak som to robila aj ja,potom sa zrazu na trhu objavil radler a moje srdiecko sa velmi potesilo. Odpovede: 1- milujem tu horku chut,idealne spojenie piva a horkeho grepu 🔝
2- preferujem viac alko,kedze nealko pivo uz pre mna ani pivo nie je 😂
3- uprimne castejsie kupujem smadny mnich grepovy,osobne som milovnicka bazantu ale u nas je dost problem zohnat grepovy bazant ale ked uz je tak si kupujem do zasoby
4- som verna hlavne znacke,ale tiez pozeram aj na cenu a obcas vyberam podla vzhladu flase/plechovky 😊
1.urcite malo cukru nech vynikne chut
2.kludne radsej alko
3.jednoznacne zlaty bazant
4.rada skusam nove veci, niekedy pri kupe vacsieho mnozstva uprednostnim nizsiu cenu🙂
1,)grepove radleri kupujeme preto ze maju skvelu jemne horkastu chut
2)preferujeme nealkoholicke lebo manzel je sofer takze aby se si spolu vychutnali
3)jednoznacne zlaty bazant a ak v danom obchode neni uz bazant tak aj smädni mnich
4)rozhodujeme sa najme podla znacky a co mame radi a co nam chuti unas top bazant 👍
Aj keď mojou srdcovkou je iná príchuť ako grep, ale ako ďalšia varianta na osvieženie pre jeho typickú horkastú chuť môže byť v horúcich letných dňoch a hlavne večeroch 🙂. Preferujem nealko, radler, topkaaaa 👍. Ochutnala som rôzne značky, keďže som chcela porovnať aj iné, ale zlatý bažant v teste dopadol najlepšie 😉. A čo rozhoduje no hlavne príchuť a 0,0% alkoholu, no a priznajme si aj cena, takže vždy počkám na akciu a potom nálet do obchodu na zopár kartónov. A čo napísať na záver, no predsa NA ZDRAVIE 🍹
Ja ho mám rada práve kvôli tej grepovej horkosti,pokojné by to mohlo byť o trochu viac grepove a o tri ju menej sladké...nemám nejaký extra oblubenu značku, sa dala toho čo je v akcii.vzdy mám doma aj alko aj nealko a kedze som momentálne tehu tak iba nealko. Nealko je podľa mňa lepšie lebo ked by sa niečo stalo tak môžem bez obáv šoférovať ak bude treba.
Takže, poďme na to 🙂
1. Horkastá grepová chuť
2. Nealko
3. Zlatý Bažant alebo Birell
4. Vyberám najmä podľa toho, čo mi najviac chutí, ale samozrejme kuknem aj na cenu 🙂
1) milujem grepy, grepovy džús takže grepovy radler je úplná samozrejmosť.
2)mám rada aj alko aj nealko radler,ale v tom alko mi úplne stačí toľko alkoholu, lebo niektoré iné značky majú viac a to už mi nechuti.
3)presne tieto tri značky obmieňam,vyskúšala som aj iné, ale najviac mi chutia práve tieto, iné ani nekupujem a nepresvedčí má ani cena.
4)priznávam kedysi som kupovala len citrón, ale teraz tie nove príchute sú tak super,ze ich chcem postupne ochutnať, ale určite si vyberám podľa značky ako som už vyššie spomenula iné ani nekupujem.,zlatý bažant, smädný mních, birell ako kedy je ktorý v akcii tiež zaváži.
1. prečo práve grep? môj najobľúbenejší je polotmavý citronový birell - je tak akurát - ani sladký ako tmavý od inej značky, ani trpký ako klasický
2. obsah alkoholu je nízky takže v podstate je to jedno ale môj obľúbený - vyššie spomenutý je nealko
3. BIRELL :o)
4. pozri bod č.1 :o)
Ano,anoooooo😍u nas je to tak,ze ja si kupujem grepoveho bazanta a drahy zas birell😅
Mne sa zda bazant taky "sladsi",ako konkurencny birell a drahy zas presne naopak,on radsej horkejsiu konkurenciu.
(aspon si jeden druhemu nekradneme😅)
1. horkastu prichut, samo o sebe grepy mam rada a pripomina mi to detstvo 🙂
2. preferujem taky aky mam po ruke, vacsinou spravime zasoby aj takych aj takych anajrychlejsie sa minu nealko a potom dopijame podla prilezitosti alkoholicke..
3. priznam sa ze kupujem najcastejsie to, co je v akcii.. podla preferencie ako prve birell a potom bazant
4. tak trocha som zodpovedala predoslou otazkou, rozhoduje cena a potom znacka, obsah alkoholu az nasledne..
Ja mám rada tú jemnú horko-sladkosť.Proste u mňa leto bez radlera nieje leto.Celú zimu ma ani nenapadne dať si radlera,ale hneď s prvými slenečnymi lucmi mi žiada 😊Posedenie na terase,grilovačky,to k tomu patrí.Preferujem Radlera 0,0 cize bez alkoholu.Obľúbená značka je Zlatý Bažant,vždy po ňom siahnem.Skúšala som už viacero značiek,ale na vaše pivo sa proste "nechytajú" úprimne,pridu mi len ako lacne napodobeniny.Dávam prednosť overenej kvalite,aj keď má oproti iným možno trochu vyššiu cenu.A okrem toho,pravidelne dopĺňate a oživujete to novými príchuťami.Za mňa ste proste TOP značka slovenského piva vôbec
1.nemam rada samotne pivo pre jeho horkost, ake radoer zvoznujem!!! Horkosladka chut je to prave pre mna :*
2. V podstate je mi jedno
3. Zlaty bazant je top ale kupujem aj birell, priznam sa ze podla aktualnej ceny
4. Obvykle idem po zlatom bazantovi, ale podla ceny aj birell a za mna rozhoduje aj prichut. Mam rada citronovy a grepovy, cize jeden z tych dvoch mi obvykle oadne do kosika. Zo zvedavosti obcas aktualne novinky 🙂 obvykle kupujeme tak aby sme mali doma aj alko aj nealko kedze casto chodime autom.
je to osviezujuca chut - urcita horko nasladla chut, kupujeme vylucne nealkoholicke 🙂, pomelo grep Birell, rozhodujeme sa aj podľa ceny (avsak skor je to akciova cena - nekupujeme najlacnejsie produkty ) - najcastensie je to Zlaty Bazant a Birell, dalej je to chut - aj ochutnavka novych produktov
Milujem grepy vo všetkých podobách 😀 práve teraz som na materskej dovolenke a keďže kojím tak alko vynechávam, ale nealko si dám rada 🙂 Z tých alko radlerov mi naozaj najviac chutí práve Zlatý bažant a bolo by super keby ste robili aj nealko verziu. Pri nákupoch vyhráva chuť aj keď je môj výber možno trochu drahší za kvalitu sa oplatí zaplatiť. Na zdravie všetkým milovníkom grepových radlerov 😀
1. Mala som obdobie, ze mi citron prestal chutit, tak som skusala ine a grep bol a stale je super 🙂
2. V podstate mi je jedno ci alko alebo nealko 😉
3. Moja topka je Steiger cierne nealko radler, ale nie vzdy ho maju v nasom malom obchode, takze druha volba byva Bazant 🙂 Ale chuti mi aj polotmavy Birel 🙂
4. Podla toho v akom obchode sa nachadzam a aky maju vyber, riadim sa bodom c.3. a tiez na aky mam prave chut, ak vidim nejaku novinku, tak rada vyskusam 😆
Odkedy vysiel bazant radler grep, stal sa na dlhu dobu mojim najoblubenejsim (potom ho tromfol baza-mata 😊) stale ma vsak v mojom rebricku miesto medzi prvymi.
1. grepova prichut mi vyhovuje pre "menej" sladku chut
2. Ak by existovala aj bazant nealko verzi, urcite by som ju uprednostnila (sofer)
3. ZB, birrel
4. Aktualne kupujem len nealko radler, vyberam podla aktualnej spotreby v chladnicke (co treba dokupit 😊)
1. Grepovu prichut a vonu vyhladavam vo vsetkom, dzusy, stavy, radlery, ochutene mineralky, sprchove gely, mydla, avivaz, sprej proti zapachu, skutocny grep ... mam rada ich kyslost, horkost a prijemnu sladkosť a samozrejme menej cukru.
2. Preferujem nealkoholické grepové radlery
3. Najcastejsie Birell pomelo&grep inú, ale musime ochutnat aj Zlateho bazanta
4. Pri nákupe zvažujem oblubenu znacku, chut aj cenu. Kupujeme vzdy aj nealko aj klasicke radlery. A z chladnicky vyberame podla toho, ci este budeme sadat za volant, aj ked ja osobne vzdy radsej siaham po nealku.
1. Ja preferujem horko-sladku chuť.
2.Mních je fakt super, aj keď alko, no vypijem všetky, ale podľa šoférskej situácie.
3. Staiger čierny citroon je Mega chutný ( na margo - odporúčam ísť do takejto výroby - myslím,že neoľutujete. Ale aj Birell či Bažant sú TOP.
4. A keď už čučím na tie regály, nuž podľahnem aktuálnej akciovej ponuke, ale aj nejakej super reklame na niečo nové. 😉😍
1,Musis sa priznat ze grep sam sebe mi nechuti,ale ked som ochutnala radler grep tak to je hned lepsia chut 😁
2 ,ked uz mam siahnut po radlerovi tak.urcite alko
3.vascinou kupujeme Zlateho bazanta,vynimkou je obcas Birell
4.urcite rozhoduje znacka ktoru mam overenu,naco kupit lacnejssiu verziu ked to nechuti tak ako ma ,takze za mna radsej si priplatit a pochutit 😋
1. Tak ja ani neviem vysvetliť preco mi grepovy chuti najviac, ale tá chut je pre mňa proste naj! Hlavne teraz ked som tehotná 😅
2. Teraz v tehotenstve len nealkoholické, no inokedy si dam aj alko,ked uz viem,ze nebudem šoférovať 😀
3. Grepovy radler kupujem len ZB,aj ked teda iny ani neviem ci je.. samozrejme nebudem tvrdit ,ze kupujem stale len bažanta,mam este jednu oblubenu chuť, ktora mi pri Bažante chyba,je to tmavy radler! Ale dufam,ze coskoro sa mozno zacne vyrabat aj vo vasej značke 🤔😊
4. Kupujem podla mojej oblubenej chuti, ked naň dostanem chut tak mi je jedno koľko stojí 😅

1. Osviezujuca, nie prilis sladka chut.
2. Ako kojaca matka - nealko ... tak som ich vlastne ochutnala. Alko nepoznam.
3. Birrel nealko
Pekny den ;)