ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉
Baza 😙😙😙
Moj manžel nema rad klasicke pivo ale radler citron miluje hlavne v letných horúčavách
Vcera sme si kupili 3 pakle.. levandulu, broskynu a jahodu... Mne najviac ucarovala levandula asi kvoli ciernym ribezliam, jahoda je sladsia ale fajn a broskyna mi najmenej chuti, vadi mi tam ta bazalka..
Minuly rok bola moja top Bylinkovaaaaaa 🙂(:
Jednoznačne citrón 🙂
U nás doma sa úplne osvedčil zlatý bažant radler nealko...inú značku ani nekupujeme.
..mame radi viacej prichuti ako klasika citrón,citrón-baza-mäta,jahoda a rebarbora a grapefruit...a najnovšie chceme ochutnať novinku broskyňa...
Ja som sa momentálne zamilovala do broskyne a bazalky. Ale prva laska bola levandula 😍
Z nealko je u mňa TOP citrón ale nikdy neodolám bylinkovému 😍 (to je najlepšie pivko na svete) 😉 no a slinku si momentálne chystám na jahodovo - rebarborový radler, ešte som ho u nás nevidela. Zlatý bažant má naozaj tie najchutnejšie pivká s príchuťami...nechutia ako iné (tzn. jarová voda s citrónom 😀 )
U nas vedie jednoznacne citrom 😍 A novy light je topka 👍
top je u mňa levandula - čierne ríbezle, ale ináč sú všetky fajn !!! 👍

u nás citrón-baza-mäta

Určite je to novinka Light citrón. Výborné a nemám výčitky , že "zhreším"
Citron-baza-mäta a najnovšie aj broskyňa-bazalka 🍻
Musim sa priznat ze len v tieto dni som sa dozvedela o novinkach ale uz ich mame vyskusane a naj top na bliziace sa leto bude jahoda rebarbora 👍👍👍 leto moze zacat
my zbožňujeme radler skúšame všetky príchute, ktoré prídu. Mne najviac chutí baza a levandula. Mojej polovičke citrón. Výhoda je že sú aj 0,0%. človek si niekedy pripadá ako závislý na radleri 😀 a to kvôli chuti
Vzdy p0,0dľahnem chuti citron, baza, mäta a v poslednom case aj levanduli, mnaky 🙂
citron/baza/mäta ❤🔝 najlepsia 😍
Jednoznačne milujem citron to je proste topka moje druhé dieta je odpite na tom pila som ho na litre 😂 dodnes je moja topka , taktiež som počula o novinkách jahode a broskyne a určite vyskusam veľmi sa teším na tie chute
@chiccco Keď sa ti podarí ukorystiť Radler Jahoda - Rebarbora, určite nám daj vedieť, ako chutil 🙂
z tych na obrazku najskor citron, ale inac mam od vas asi najradsej garapefruitovu prichut a rada vyskusam broskyna - bazalka, tu som v obchodoch este nevidela 🙂
Krasny vecer prajem,
pre mna to bol dlho nealko citron, neskor uz len levandula s ciernou ribezlou 🙂
Dnes sme s manzelom skusili aj nealko citron Light, priznam sa, ze som sa bala tej chuti, nemam moc rada light napoje,zdaju sa mi moc sladke neviem preco. Ale priznam sa,ze ma chut prekvapila, nemala som ten presladeny pocit, takze palec hore aj za light verziu ;)
Citron light je top 🙂
Citrón je top, ale aj levandula veľmi nezaostáva 😉
U mna je naj citron a u manzela citron,baza,mata
Citron a levandula🙂)
Nakoľko každý deň šoférujem, kupujem radler 0,0%. Najradšej citrón-baza-mäta, ale aj levanduľa-ríbezľa a broskyňa-bazalka.
Milujem ich 😀 každý deň musia byť na stole. A so synom (4 roky) sa oň bijeme 😉
citroon-baza-mata,bol u mna top rader dllhu dobu,,ale pred nedavnom som ochutnala jahodu-rebarboru a poviem vam ze iny radler uz ani nechcem 🙂 skoda ze u nas v obchodoch je ho velmi malo...tak si vzdy radsej kupim do zasoby :D
Citrón, baza, mata je dokonalá návyková kombinácia, ale priznávam, že nepohrdnem žiadnou príchuťou.. Dobrovoľne priznávam : SOM ZÁVISLÁ 🙂🍺

Baza,citron,mäta moja droga😉😀