icon

ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉

matus_bazant
8. máj 2017

Tiež si predstavujete letné osvieženie v podobe nášho nealkoholického Radlera 0,0%? Napíšte nám, akej príchuti podľahnete najčastejšie. 🙂 Alebo nedáte dopustiť na "drobný hriech" v podobe našich alko Radlerov? 😉

Tri z vás odmeníme krabičkou radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 😉

ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉
misel0806
11. máj 2017

Baza,citron,mäta moja droga😉😀

petka_s
11. máj 2017

Baza 😙😙😙

berni01
11. máj 2017

Moj manžel nema rad klasicke pivo ale radler citron miluje hlavne v letných horúčavách

reni1512
11. máj 2017

Vcera sme si kupili 3 pakle.. levandulu, broskynu a jahodu... Mne najviac ucarovala levandula asi kvoli ciernym ribezliam, jahoda je sladsia ale fajn a broskyna mi najmenej chuti, vadi mi tam ta bazalka..
Minuly rok bola moja top Bylinkovaaaaaa 🙂(:

lucia1309
11. máj 2017

@matus_bazant

Jednoznačne citrón 🙂

katulka233
11. máj 2017

U nás doma sa úplne osvedčil zlatý bažant radler nealko...inú značku ani nekupujeme.
..mame radi viacej prichuti ako klasika citrón,citrón-baza-mäta,jahoda a rebarbora a grapefruit...a najnovšie chceme ochutnať novinku broskyňa...

zornickazorka
11. máj 2017

Ja som sa momentálne zamilovala do broskyne a bazalky. Ale prva laska bola levandula 😍

annemari1995
11. máj 2017

Z nealko je u mňa TOP citrón ale nikdy neodolám bylinkovému 😍 (to je najlepšie pivko na svete) 😉 no a slinku si momentálne chystám na jahodovo - rebarborový radler, ešte som ho u nás nevidela. Zlatý bažant má naozaj tie najchutnejšie pivká s príchuťami...nechutia ako iné (tzn. jarová voda s citrónom 😀 )

ajka9898
11. máj 2017

U nas vedie jednoznacne citrom 😍 A novy light je topka 👍

vikina22
12. máj 2017

top je u mňa levandula - čierne ríbezle, ale ináč sú všetky fajn !!! 👍

sticker
evulienkaslx
12. máj 2017

u nás citrón-baza-mäta

sticker
mija51
12. máj 2017

Určite je to novinka Light citrón. Výborné a nemám výčitky , že "zhreším"

nika77nika
12. máj 2017

Citron-baza-mäta a najnovšie aj broskyňa-bazalka 🍻

majocka24
12. máj 2017

Musim sa priznat ze len v tieto dni som sa dozvedela o novinkach ale uz ich mame vyskusane a naj top na bliziace sa leto bude jahoda rebarbora 👍👍👍 leto moze zacat

cevra
12. máj 2017

my zbožňujeme radler skúšame všetky príchute, ktoré prídu. Mne najviac chutí baza a levandula. Mojej polovičke citrón. Výhoda je že sú aj 0,0%. človek si niekedy pripadá ako závislý na radleri 😀 a to kvôli chuti

simona157
12. máj 2017

Citrón baza mäta bol dlhooo môj najobľúbenejši ,,najlepší z najlepších,, .. až pokiaľ som neochutnala jahoda rebarbora. Nebicko v papulke 🙂

slavusa17
13. máj 2017

Vzdy p0,0dľahnem chuti citron, baza, mäta a v poslednom case aj levanduli, mnaky 🙂

chickita
13. máj 2017

citron/baza/mäta ❤🔝 najlepsia 😍

katinka1406
13. máj 2017

Jednoznačne milujem citron to je proste topka moje druhé dieta je odpite na tom pila som ho na litre 😂 dodnes je moja topka , taktiež som počula o novinkách jahode a broskyne a určite vyskusam veľmi sa teším na tie chute

chiccco
13. máj 2017

@simona157 tak na túto rebarboru sa chystám aj ja, zabudla som pozrieť v supermarkete či už majú, u nás v coop ešte nebola, tak som zobrala klasiku citrón.

nikola_bazant
13. máj 2017

@chiccco Keď sa ti podarí ukorystiť Radler Jahoda - Rebarbora, určite nám daj vedieť, ako chutil 🙂

elena123456
13. máj 2017

z tych na obrazku najskor citron, ale inac mam od vas asi najradsej garapefruitovu prichut a rada vyskusam broskyna - bazalka, tu som v obchodoch este nevidela 🙂

lennulik1
13. máj 2017

Krasny vecer prajem,
pre mna to bol dlho nealko citron, neskor uz len levandula s ciernou ribezlou 🙂
Dnes sme s manzelom skusili aj nealko citron Light, priznam sa, ze som sa bala tej chuti, nemam moc rada light napoje,zdaju sa mi moc sladke neviem preco. Ale priznam sa,ze ma chut prekvapila, nemala som ten presladeny pocit, takze palec hore aj za light verziu ;)

865103
13. máj 2017

Citron light je top 🙂

kvetinka15
13. máj 2017

Citrón je top, ale aj levandula veľmi nezaostáva 😉

lenuss84
13. máj 2017

U mna je naj citron a u manzela citron,baza,mata

marthuska
14. máj 2017

Citron a levandula🙂)

jaruskatt
14. máj 2017

Nakoľko každý deň šoférujem, kupujem radler 0,0%. Najradšej citrón-baza-mäta, ale aj levanduľa-ríbezľa a broskyňa-bazalka.
Milujem ich 😀 každý deň musia byť na stole. A so synom (4 roky) sa oň bijeme 😉

olivka26
14. máj 2017

citroon-baza-mata,bol u mna top rader dllhu dobu,,ale pred nedavnom som ochutnala jahodu-rebarboru a poviem vam ze iny radler uz ani nechcem 🙂 skoda ze u nas v obchodoch je ho velmi malo...tak si vzdy radsej kupim do zasoby :D

mirkars
14. máj 2017

Citrón, baza, mata je dokonalá návyková kombinácia, ale priznávam, že nepohrdnem žiadnou príchuťou.. Dobrovoľne priznávam : SOM ZÁVISLÁ 🙂🍺