SÚŤAŽ: Drink vašich snov...
Predstavte si, že ste po vzdialenom rodinnom príbuznom zdedili maličkú sódovkáreň. 🙂 Rozhodnete sa nechať si toto dedičstvo a ponoriť sa do "alchýmie" spojenej s výrobou nealkoholických nápojov, limonád a malinoviek. 😎
Čo by bol váš prvý výrobok, ktorý by ste "priviedli na svet"? 🙂
Ako by vyzeral? Bol by číry? Prirodzený? Alebo pestrofarebný?
Ako by chutil? Chutil by za ovocím? Alebo by ste doň radšej dali bylinky?
A čo bublinky? Sýtený, jemne perlivý alebo radšej tichý?
S cukrom, bez cukru? Alebo všetkého s mierou? 😉 Alebo radšej s nejakým "alternatívnym" sladidlom?
Alebo by sa vám páčila dospelejšia, horkejšia chuť ako má tonic? Alebo radšej niečo riadne korenené ako napr. zázvorové pivo?
Do fľašiek? Do plastu alebo do praktického plechu?
Neobmedzujte sa ničím - je to predsa drink vašich snov. ❤
Tri najzaujímavejšie nápady odmeníme 6-dielnou sadou hipsterských "zaváraninových" pohárov s logom Zlatý Bažant Radler.

Môj drink snov by som si namiešala z môjho obľúbeného ovocia, jahôd, broskýň, malín, mäty, citrónu, medu, s vôňou, ktorá by omámila zmysly a cítila by som tú slasť na jazyku, akú ešte nikdy🍹🍹🍹
@matus_bazant a kedy sa bude žrebovať?
@matus_bazant do kedy mam cas?
@kvetinka75 a @dankaa78 pre zjednodušenie celej logistiky sme sa rozhodli, že výhry budeme vyhodnocovať a posielať kuriérskou službou naraz po skončení celej kampane 🙂
@nikola_bazant to znamena do kedy?😊
@dankaa78 do nedele
nie mna si označila , viem len som chcela pomoct
@erikaemkina ďakujem za info😉
@dankaa78 Prepáč Danka, áno, do nedele 🙂
@erikaemkina Ďakujeme za asistenciu 😉
@nikola_bazant super tesim sa snad sa usmeje stastie
@nikola_bazant S radosťou
A všimla som si že jedná mamička to tiež v Diskusii písala že do kedy je 🙂
Do sklenenej fľaštičky
pivka kúsok maličký,
z uhoriek len šťavu nalej,
a čože tam dáme ďalej?
Aj z hrozna sa pýta šťava,
nie žiadneho bolehlava!!!
Bez alka a s troškou bublín
veru rada v teple skúsim,
číre sklo, nech farbu vidno
a pijeme slamkou na dno :D 😍 🍹
@nikola_bazant juj ďakujem 😉
Idem sa realizovať😝
radler mame vsetci radi.v lete nikdy niet ho dost pri praci.ci grilovacke rad si ho da kazdy host i detom by sa chlipnut chcelo aspon to 0cela 0aj dzus by hned vymenili pre pivko by sa radi stali dospelymi.ale v zivote je to proste tak.ze robime mnohe veci naopak....
Zmiesala by som cerveny egres a cierne ribezle, dochutila medovkou. Balene by to bolo v cirych flasiach,aby vynikla prirodzena farba napoja.
tak ako sa dava na oslavach citronova stava-mata osviezujuce oblubene
Neviem ci by som to nazvala drink mojich snov, ale prve co mi napadlo, ze by to mohli byt aj caje, ved niet nad kvalitne zdrave domace osviezenie. Pohrala by som sa s roznymi kombináciami chuti, voni a zabalilo to cele do sklenenej retro flase 😉
Napríklad cista pramenista voda, aloe vera, rebarbora, jahoda a k tomu jedno velke Na zdravie 🙂
Sadu pohárov získavajú: @onmaria, @lorela a @ludka140281. A balíčky: @pillipilli,
@kvetinka75 a @karolin2. Poprosím vás, napíšte mi do pošty vaše kontaktné údaje (aj s telefónnym číslom). Gratulujem!
😢 a mi zas nic snad nabuduce
Dakujem tesim sa 😘
ďakujem veľmi pekne, idem poslať údaje
@matus_bazant jooooj, dakujemeeee
@matus_bazant Ďakujem krásne, tešííííím sa! 😍
@matus_bazant .... ĎAKUJEME VEĽMI KRÁSNE ..... ❤
@matus_bazant dakujem 🙂
neviem či som dobre poslala adresu ale balíček mi ešte neprišiel ☹
@kvetinka75 aj ja som posielala adresu a ešte nič neprišlo
@ludka140281 tak asi to bude chvíľku trvať, nie som nejaký PC majster, tak som si nebola istá, či som poslala správne adresu či dorazila, ale asi áno, počkám ešte

V rodine kde pivko chutí,
detičkám to hlávku múti,
tiež by chceli dospalákmi byť,
aby mohli pivko piť 🙂
A tak by veru dobré bolo,
aby všade dobre bolo,
deťúrencom poľaviť,
detský radlerík im navariť.
Pekný deň.