Čo by ste ako prvé zmenili vo svojom živote?
Keby ste sa mohli zajtra ráno zobudiť a jedna jediná vec vo vašom živote by bola úplne vyriešená, čo by ste si vybrali?
Peniaze?
Zdravie?
Vzťah?
Práca?
Bývanie?
Postava?
Viac času pre seba?
Alebo niečo úplne iné?
Som zvedavá, čo sa bude v odpovediach opakovať najčastejšie.
Nemyslim si, ze peniaze vedia zabezpecit zdravie alebo pekny vztah 🙂 kazdopadne, myslim si, ze aktualne sa mame fajn. Klop klop zdravi sme a ak by sa dalo nieco vylepsit, tak by to bola praca. Rada by som robila nieco uzitocnejsie a prospesnejsie, len by som potrebovala, aby to aj komfortny zivot zabezpecilo a vydavky pokrylo.
@anonym_28d31c peniaze ti zabezpečia lepšiu starostlivosť o zdravie, starý chorý človek si zabezpečí za peniaze kúpele, zubára, opatrovateľku, more, dobrú stravu.Vztah a peniaze kto sa naháňa v práci a stále to je málo, nemá čas na wellnes, výlety, kultúru a ide aj vzťah dole vodou a sú hadky.cim som starsia, tym viac si myslím, že peniaze sú dôležitejšie ako som si myslela.
@anonym_28d31c peniaze ti zabezpečia lepšiu starostlivosť o zdravie, starý chorý človek si zabezpečí za peniaze kúpele, zubára, opatrovateľku, more, dobrú stravu.Vztah a peniaze kto sa naháňa v práci a stále to je málo, nemá čas na wellnes, výlety, kultúru a ide aj vzťah dole vodou a sú hadky.cim som starsia, tym viac si myslím, že peniaze sú dôležitejšie ako som si myslela.
@anonym_6b2817 autor v úvode píše, že otázka peňazí, zdravia, bývania atď. je vyriešená.
Takže keď máš zdravie vyriešené, tak všetky tvoje vymenované položky/náklady nie sú potrebné. Ty píšeš o starom chorom človeku, čo je opak zdravého - takže ak si zdravý nepotrebuješ míňať na kúpele, lieky a opatrovateľky.
Takže moja odpoveď je jasná - zdravie. Za peniaze si ho nik nekúpi, ani milionár. Peniaze sú nanič, ak nie je zdravie - ak si nemôžeš užívať život naplno, ak trpíš od bolesti a čakáš na smrť ako na vykúpenie.
@martinmaho chcel by som biť znova dietatom, najlepsi a najkrajsi zivot, ziadny obciansky preukaz, svet je pre teba velky, neriesis pracu, neriesis nakupovanie, rano ta rodicia zobudia, nachovaju, umyju, oblecu, sup do skoly k spoluziakom, potom sa domov ucit a nasledne si vytvoris svet podla seba, vecer ta nachovaju, umyjes si zuby a ulozia ta, ziadna politika ta nezaujima, si skutocne slobodny🙂

Teleport by som chcela 🤣😁