Čo by ste ako prvé zmenili vo svojom živote?
Keby ste sa mohli zajtra ráno zobudiť a jedna jediná vec vo vašom živote by bola úplne vyriešená, čo by ste si vybrali?
Peniaze?
Zdravie?
Vzťah?
Práca?
Bývanie?
Postava?
Viac času pre seba?
Alebo niečo úplne iné?
Som zvedavá, čo sa bude v odpovediach opakovať najčastejšie.
Ja zdravie. Aj keď som chvalabohu zdravá, nemôžem ísť darovať krv a toto ma jedine v živote serie.
Vsetko s cim nie som spokojna to menim ihned, snazim sa kazdy den na sebe a svojom zivote pracovat a zlepsovat. Aj ked nie je vsetko dokonale nic nestagnuje ale sa zlepsuje. Teraz nemam nic nove comu sa uz nevenujem na zozname zlepsovania sa.
Peniaze. Tie mi vedia zabezpečiť všetko ostatné.
Momentálne zdravie, ale súhlasím s
@anonym_dfac8b
Zdravie môjho syna
synovu diagnózu😔😢
Mám všetko si dovolím tvrdiť , funkčné manželstvo, dobrá práca , financie veľmi dobre, auta , len to zdravie manželove a dcerine - v okamihu by som ich urobila zdravými, keby bol Arabelin prsteň
@anonym_dfac8b Jobs bol miliardár a zomrel mladý
Nemyslim si, ze peniaze vedia zabezpecit zdravie alebo pekny vztah 🙂 kazdopadne, myslim si, ze aktualne sa mame fajn. Klop klop zdravi sme a ak by sa dalo nieco vylepsit, tak by to bola praca. Rada by som robila nieco uzitocnejsie a prospesnejsie, len by som potrebovala, aby to aj komfortny zivot zabezpecilo a vydavky pokrylo.
Zdravie... keď ho máš ostatné si vieš zabezpečiť a vuesyss z toho tešiť.Bez zdravia môže mať človek peniaze,postavenie, kariéru... dokonca aj rodine môže byť na obtiaž.
určite sa menej obetovala a viac myslela na seba.
Raz som sa v Skopji na Silvestra pytala taxikara,co by si v novom roku prial...povedal, "zdravy clovek ma milion zelani, chory len jedno" ...takze asi tak...
Vybrala by som si, sa už ani nezobudiť.
Vyplatenie hypoteky a posunutie sa v praci.
Ak by sa dalo hocičo , chcela by som , aby tu boli tí, ktorí odišli . Mama, sestra.
peniaze
Rozvod a následne vysporiadanie by som mala rada za sebou .. a už bývala s deťmi v tom svojom 🙂ešte také dva roky 🙈
@martinmaho zdravie, jednoznacne. Na tom zalezi najviac. Teda ak sa bavime o nejakej istote do buducna.
Ak sa bavime o aktualnom stave tak nic nie je take ze by som to chcela dramaticky menit. Skor mam zelanie aby to ostalo presne tak ako to je.
@martinmaho z ponúkaných možností od teba jednoznačne zdravie (až do posledného výdychu v spánku vo veku 100 rokov)🙏 A s Lexikonom kúziel od Saxany svetový mier a vyššiu inteligenciu národa a sveta.
Rozvod a následne vysporiadanie by som mala rada za sebou .. a už bývala s deťmi v tom svojom 🙂ešte také dva roky 🙈
@anonym_053310 držím palce 🫂

Bývanie.