icon

Čo by ste ako prvé zmenili vo svojom živote?

martinmaho
11. aug 2026

Keby ste sa mohli zajtra ráno zobudiť a jedna jediná vec vo vašom živote by bola úplne vyriešená, čo by ste si vybrali?

Peniaze?
Zdravie?
Vzťah?
Práca?
Bývanie?
Postava?
Viac času pre seba?
Alebo niečo úplne iné?

Som zvedavá, čo sa bude v odpovediach opakovať najčastejšie.

Strana
z2
pikachu999
12. aug 2026

Teleport by som chcela 🤣😁

anonym_6b2817
12. aug 2026
@anonym_28d31c

Nemyslim si, ze peniaze vedia zabezpecit zdravie alebo pekny vztah 🙂 kazdopadne, myslim si, ze aktualne sa mame fajn. Klop klop zdravi sme a ak by sa dalo nieco vylepsit, tak by to bola praca. Rada by som robila nieco uzitocnejsie a prospesnejsie, len by som potrebovala, aby to aj komfortny zivot zabezpecilo a vydavky pokrylo.

@anonym_28d31c peniaze ti zabezpečia lepšiu starostlivosť o zdravie, starý chorý človek si zabezpečí za peniaze kúpele, zubára, opatrovateľku, more, dobrú stravu.Vztah a peniaze kto sa naháňa v práci a stále to je málo, nemá čas na wellnes, výlety, kultúru a ide aj vzťah dole vodou a sú hadky.cim som starsia, tym viac si myslím, že peniaze sú dôležitejšie ako som si myslela.

anonym_e4243c
12. aug 2026
@anonym_6b2817

@anonym_28d31c peniaze ti zabezpečia lepšiu starostlivosť o zdravie, starý chorý človek si zabezpečí za peniaze kúpele, zubára, opatrovateľku, more, dobrú stravu.Vztah a peniaze kto sa naháňa v práci a stále to je málo, nemá čas na wellnes, výlety, kultúru a ide aj vzťah dole vodou a sú hadky.cim som starsia, tym viac si myslím, že peniaze sú dôležitejšie ako som si myslela.

@anonym_6b2817 autor v úvode píše, že otázka peňazí, zdravia, bývania atď. je vyriešená.
Takže keď máš zdravie vyriešené, tak všetky tvoje vymenované položky/náklady nie sú potrebné. Ty píšeš o starom chorom človeku, čo je opak zdravého - takže ak si zdravý nepotrebuješ míňať na kúpele, lieky a opatrovateľky.

Takže moja odpoveď je jasná - zdravie. Za peniaze si ho nik nekúpi, ani milionár. Peniaze sú nanič, ak nie je zdravie - ak si nemôžeš užívať život naplno, ak trpíš od bolesti a čakáš na smrť ako na vykúpenie.

anonym_4efb30
12. aug 2026

@martinmaho chcel by som biť znova dietatom, najlepsi a najkrajsi zivot, ziadny obciansky preukaz, svet je pre teba velky, neriesis pracu, neriesis nakupovanie, rano ta rodicia zobudia, nachovaju, umyju, oblecu, sup do skoly k spoluziakom, potom sa domov ucit a nasledne si vytvoris svet podla seba, vecer ta nachovaju, umyjes si zuby a ulozia ta, ziadna politika ta nezaujima, si skutocne slobodny🙂

dadomon
13. aug 2026

VEK …. brala by som mať znovu 30 ♥️

anonym_c8a350
13. aug 2026

Najprv by som si vybrala zdravie lebo to je v živote najdôležitejšie. Potom by som si vybrala viac času na seba a na moju rodinku, keďže žijeme uponáhľaný život okolo detí, domácnosti, práca, záhrada, koníčky a ozaj málo času ostáva na oddych.
A keď sa na to pozriem z druhej strany tak by som si vybrala peniaze, lebo bez peňazí nemáš nič. Bez peňazí človek nemá bývanie, nemá zázemie, nemá čo jesť a keď je človek chorý tak z čoho zaplatí drahé lieky alebo operáciu. Z tohto uhla pohľadu aj peniaze sú dôležité.

procrastique
13. aug 2026
@anonym_683bce

@anonym_dfac8b Jobs bol miliardár a zomrel mladý

@anonym_683bce Jobs naletel na hoax, preto zomrel. Keby sa liečil štandardným spôsobom, s najväčšou pravdepodobnosťou by sa vyliečil.

anonym_683bce
13. aug 2026
@procrastique

@anonym_683bce Jobs naletel na hoax, preto zomrel. Keby sa liečil štandardným spôsobom, s najväčšou pravdepodobnosťou by sa vyliečil.

@procrastique mal rakovinu pankreasu, tam už ani miliardár nemá šancu a každý má právo skúsiť šťastie v čo verí....no šanca je minimálna.....je to najagresivnejsia rakovina. Zažila som v rodine žiaľ....a bolo to rýchle a strašne

procrastique
13. aug 2026
@anonym_683bce

@procrastique mal rakovinu pankreasu, tam už ani miliardár nemá šancu a každý má právo skúsiť šťastie v čo verí....no šanca je minimálna.....je to najagresivnejsia rakovina. Zažila som v rodine žiaľ....a bolo to rýchle a strašne

@anonym_683bce On nemal adenokarcinóm.

anonym_0a69d8
13. aug 2026

Sú veci ktoré v živote ľutujem ale nezmenila by som nič lebo keby áno nemala by som napríklad deti ktoré nadovšetko milujem.Vsetko sa deje pre niečo

scila
23. aug 2026

@martinmaho bývanie

Strana
z2