Odísť z mesta alebo ostať v Bratislave?
Riešim v sebe takú dilemu. Žijem už zopár rokov v Bratislave, kde som sa aj usadila a narodí sa tu naše prvé dieťa. Tu sme si s mužom zabezpečili prácu aj svoje bývanie, a mám tu všetko k životu po tej materiálnej stránke.
Čoraz viac sa blíži pôrod a narodenie dieťaťa, tak mám myšlienky, či chcem tento život pre to malé. Aj keď tu mám všetko, nie je tu kľud, ale zhon a ja to cítim, že som už dlhšie podráždená z toho všetkého a to aj pred tým, než som bola tehotná.
Uvažujem už dlhšie nad odchodom. Vždy som chcela žiť v okolí prírody, konkrétne stredné Slovensko, okolie Ružomberok alebo Liptovský Mikuláš. Tam cítim pokoj vždy, keď tam idem, páči sa mi tam a o tom som aj snívala.
Aj rodinu by sme mali bližšie, keďže oni sú z východného Slovenska. Ale tam sa vrátiť obaja nechceme. A teraz neviem, či mám dať prednosť rozumu a ostať v meste, kde mám všetko, ale šťastná tu nie som. Alebo odísť a začať nový život a byt s dieťaťom v pokoji a kľude, hoci to s prácou možno na začiatku bude náročnejšie. Vyhovuje mi síce mestský život, ale nie úplne v Bratislave, a okolie, čiže satelity, ma už vôbec nelákajú.

LM je skvela lokalita, milujem to tam ♥️ ja uplne chapem, preco ta to tam taha. Je to uplne iny svet, malokto to chape. Myslim, ze ako sa babatko narodi, bude ta to tam tahat este viac. Nemusite tu zmenu urobit hned… dajte tomu cas. Kazdopadne, drzim vam palce 🙂