icon

Gravidita u mačky

jessi288
3. júl 2025

Dobrý deň chcem sa spýtať niekoho kto ma skúsenosti s mačkami a ich graviditou.Je naša Paulínka tehotná? Ma 2,5 roka a bol k nej pripusteny ryšavý kocúrik.Po prípade v ktorom je mesiaci a kedy bude rodiť.Dakujem

Gravidita u mačkyGravidita u mačkyGravidita u mačkyGravidita u mačky
Strana
z2
doriiis
3. júl 2025

A čo tak zobrať paulinku na veterinu a overiť si to tam?

michaela329
3. júl 2025

Zájdite za veterinárom, čo má ultrazvuk a povie vám presne, tu nikto nemá vestecku guľu

stellarstar
3. júl 2025

Tak toto si super zabila 🤣🤣🤣🙈 vďaka za pobavenie 👍

aalt
3. júl 2025

Kedy bol kocur? Prirataj si 9~10 tyzdnov. Tipujem, ze to bolo cca pred mesiacom, takze este mesiac.

jessi288
autor
3. júl 2025
@stellarstar

Tak toto si super zabila 🤣🤣🤣🙈 vďaka za pobavenie 👍

@stellarstar dôvod ? Čo je tu na smiech ?

jessi288
autor
3. júl 2025
@aalt

Kedy bol kocur? Prirataj si 9~10 tyzdnov. Tipujem, ze to bolo cca pred mesiacom, takze este mesiac.

@aalt kocúr cca pred mesiacom

jessi288
autor
3. júl 2025
@doriiis

A čo tak zobrať paulinku na veterinu a overiť si to tam?

@doriiis príde mi to zbytočne keďže veľa ľudí má skúsenosti a vie poradiť

jessi288
autor
3. júl 2025
@michaela329

Zájdite za veterinárom, čo má ultrazvuk a povie vám presne, tu nikto nemá vestecku guľu

@michaela329 nemá veštecku guľu ale sú ľudia ktorý majú mačky ktoré rodili xy krát a ti vedia

abbey1
3. júl 2025
@jessi288

@michaela329 nemá veštecku guľu ale sú ľudia ktorý majú mačky ktoré rodili xy krát a ti vedia

@jessi288 Prosím, povedz mi dôvod, prečo chcete mačiatka.

inom75
3. júl 2025
@abbey1

@abbey1 asi ma pocit, ze je malo zvierat v utulkoch, na uliciach a nevhodnych podmienkach.......😒

dskjhfdlkdjhl
3. júl 2025

Pripada mi to tak, ze Paulinka je v nizsom stadiu gravidity ako autorka😉

stellarstar
3. júl 2025
@jessi288

@jessi288 smiešne je že akých polohách tu nafotíš mačku a očakávaš aby ste ti pov či je tehotná?? Koľko máš rokov? 15? S tym sa ide ku vet a ked pre vás vet stojí veľa peňazí tak na čo chcete malé mačičky? Jaaj takto chcete zarábať 🙄

jessi288
autor
3. júl 2025
@abbey1

@abbey1 pretože zbožňujeme mačky a chceme mať

lenkakravcova
3. júl 2025
@stellarstar

@jessi288 smiešne je že akých polohách tu nafotíš mačku a očakávaš aby ste ti pov či je tehotná?? Koľko máš rokov? 15? S tym sa ide ku vet a ked pre vás vet stojí veľa peňazí tak na čo chcete malé mačičky? Jaaj takto chcete zarábať 🙄

@stellarstar zarábať na mačiatkach obyčajnej mačky? Však tie idú zadarmo (aj to je ťažké ich darovať)

A vyzerá to na malé dievča. Aj podľa fotky ide o nejakú školačku.

jessi288
autor
3. júl 2025
@inom75

@abbey1 asi ma pocit, ze je malo zvierat v utulkoch, na uliciach a nevhodnych podmienkach.......😒

@inom75 my určite nemáme vhodné podmienky,milujeme mačky a chceme mať malé to snáď nie je zločin ?

jessi288
autor
3. júl 2025
@lenkakravcova

@stellarstar zarábať na mačiatkach obyčajnej mačky? Však tie idú zadarmo (aj to je ťažké ich darovať)

A vyzerá to na malé dievča. Aj podľa fotky ide o nejakú školačku.

@lenkakravcova nechceme zarábať na macke ,chceme si ich nechať

bessie12
3. júl 2025
@jessi288

@jessi288 mohli ste si zobrať z útulku nejaké mačiatko

jessi288
autor
3. júl 2025
@stellarstar

@stellarstar človek položí normálny otázku a ešte aj na to musía ľudia reagovať zle a závistlivo

abbey1
3. júl 2025
@jessi288

@jessi288 To si necháte všetky maličké?

michaela329
3. júl 2025
@jessi288

@jessi288 mám 5 a vieš čo, aby som vedela, kedy cca budú rodiť, musím vedieť cca dátum kedy otehotnela a plus mínus 9 týždňov potom budú mladé. A teraz si pozri svoju otázku, kde sú podstatné info?

bessie12
3. júl 2025
@jessi288

@stellarstar človek položí normálny otázku a ešte aj na to musía ľudia reagovať zle a závistlivo

@jessi288 tu nie je čo závidieť ...

jessi288
autor
3. júl 2025
@abbey1

@jessi288 To si necháte všetky maličké?

@abbey1 ano

abbey1
3. júl 2025
@jessi288

@abbey1 ano

@jessi288 ušné budete mat doma naprb4-5 mačiatok? Či tie už dáte sterilizovať?

stellarstar
3. júl 2025
@jessi288

@jessi288 ja reagujem práveže dobre a nie závistlivo

inom75
3. júl 2025
@abbey1

@jessi288 ušné budete mat doma naprb4-5 mačiatok? Či tie už dáte sterilizovať?

@abbey1 niektore si nechaju a ine rozdaju....... A kolo sa tociiiiii!👏 👏

diewcatqoo
3. júl 2025

Ako veterinar - amater som cez obrazovku urobila macicke rontgen a vidim, ze tam ma 4 maciatka (3 macicky a 1 kocurika), bude rodit v polke augusta. Nemas za co 🙂

aandrea9
3. júl 2025

@jessi288 mas pravdu. Na smiech tu nie je nič. Skôr na zaplakanie. Mačiatok všade plno, chorých, opustených, hladných ....a ty tu veselo množíš😡 áno viem, pôjdu do dobrých rúk. Takých ako tie vaše. Toto nikdy neskončí vďaka takým ako ty.

inom75
4. júl 2025
@jessi288

@inom75 my určite nemáme vhodné podmienky,milujeme mačky a chceme mať malé to snáď nie je zločin ?

@jessi288 chces mi povedat, ze ked vrhne 5 maciatok, tak si vsetky nechate? A aj keby, das ich vsetky vykastrovat? Nie? Budu sa parit medzi sebou? Za rok mas 30 maciek! No ale ked mas rada macicky.....? 😠

aalt
4. júl 2025

Ma fascinuje, ze tu hejtujete niekoho, kto sa o macicku podla vsetkeho naozaj stara ...

majka36912
4. júl 2025

Pride mi, ze tehotna naozaj je. Bude dobre, ak si ju odsledujete, tak tyzden pred porodom sa jej naplnia mliecne zlazy, tak spoznas, ze uz sa to blizi. Take veci su viditelne, takze to neprehliadnes. Bude asi trochu nesvoja a bude hladat po byte/dome miesto, kde by porodila. Macka nejako intuitivne hlada bezpecne miesto na porod. Najlepsie by asi bolo jej potom pripravit nejaku vacsiu krabicu s dekami na miesto, ktore je izolovanejsie od ruchu, trebars do nejakeho rohu izby pod stol, alebo podla moznosti. Porod bude pre nu narocnejsi, ked je prvorodicka, ale mala by to zvladnut, macicky v tomto vedia, co robia, ale je dobre byt pri tom pri nej a trebars ju hladkat, aby mala pocit, ze to bude v poriadku.
Kazdopadne navstivit s nou veterinara, pripadne ju po odkojeni nechat vykastrovat bude najlepsia volba. Ale take rozhodnutie je uz na vas. Porod moze byt v pohode, ale lepsie je mat to podchytene, ci nepride k potratu, ci nepojdu male von nozickami a tym padom ci ich bude vediet vytlacit bez pomoci atd...tych situacii sa moze stat mnoho, tak pre jej vlastne bezpecie je dobre to nepodcenit.

Strana
z2