icon

Ako často používate umývačku riadu pri štyroch členoch?

4. jún 2025

Ahojte, kolkokrat denne vam ide mycka ak varite pre 2+2? Od ranajok po vecere? Mne v poslednej dobe ide mycka 2x za den a este kopu umyvam v dreze(drevene, noze, malo zaspineny riad atd) a som z toho uz na nervy, ze je u nas stale kopa riadu😀 a chcela by som vediet, ci nieco robim zle alebo je to norma

jaskolka
4. jún 2025
@moonlight1210

Denne, ked ste boli len vy dvaja?

Skus opisat, ako u vas pouzivate riad. Lebo to je naozaj velke mnozstvo riadu, co viete za den pouzit.
Napr. varite denne obed a vceru vzdy iba na ten den? Nie na viac dni?

Neviem si to predstavit.

@moonlight1210 myval na tripe?😂😂😂

deti95060810
4. jún 2025

máme 45cm umývačku. 4 deti +2 rodičia.
denne púšťame umývačku + niečo aj ručne, lebo veľké hrnce 9l tam jednoducho nedám.

guiseppinka
4. jún 2025

Raz za den, zapinam vecer. Su niekedy dni, ked sa nevari, ze je taka prazdnejsia. Ak ju naklada muz, tak mycka je preplnena, ked ju nalozim ja, tak do nej zmestim 3x tolko co on. Radsej nastrkam hrnce a taniere dnu, ako plastove riady, ktore su velke (misky) a zaberu pol mycky... pohare davam iba tam... 2x denne ide, ked dojde segra a je nas 11🤭

lenkakravcova
4. jún 2025

Závisí od toho čo a koľko varíš a pečieša od toho akú veľkú umývačku máš. Nás je 6ks a šla zatiaľ 60tka umývačka raz od rána. Ešte raz ju pustím večer alebo zajtra ráno, uvidím ako sa naplní. A pcham ju čo najviac plnú. 😃 Väčšinou ide 2x do dňa.

andrejka1974
4. jún 2025

Ja púšťam raz za den keď je menej riadkov obden a veľa záleží aj na koľko sad ju máš a ako zo vieš uložiť môj muž sa vždy čuduje ako to tam viem dať že koľko sa zmestí on by to mal na dve mlčky ja na jednu

aalt
4. jún 2025

60-tka 2+2 ide tak priemerne 9x do tyzdna. Je to tip, lebo to nikto nepocita. Proste ked je plna, sa zapne. Umyva vsetko okrem nozov a dreva... Ulozena poctivo ako tetris 🙂

7komorova
4. jún 2025

Ahoj my sme 3 a stale mame bordel a riady a ju zapiname 2x do dna. Mame zlych muzov

zuz0110
4. jún 2025

Niekedy staci raz denne, inokedy ide aj 3x za den. Najma cez vikend, ked pripravujeme viac jedla.

ivana11155
4. jún 2025

1x denne, vzdy vecer a cez vikend aj 2-3 krat denne podla toho ci aj peciem alebo co varim

tiezjedna
4. jún 2025

my sme momentálne 4 a myčka valí min 2x denne

katrin21
4. jún 2025

Raz za 2-3dni. Nedavam tam noze, nic drevene,ani plastove..
Denne nevarime, mame obedy. Cez vikend mozno 1x denne, alebo po 1,5 dni. Proste ju pustam az ked je plna a vzdy nieco umyjem aj rucne.

luliu
4. jún 2025

1krat denne, niekedy 1krat za 2 dni

midka
4. jún 2025
@katrin21

Raz za 2-3dni. Nedavam tam noze, nic drevene,ani plastove..
Denne nevarime, mame obedy. Cez vikend mozno 1x denne, alebo po 1,5 dni. Proste ju pustam az ked je plna a vzdy nieco umyjem aj rucne.

@katrin21 a to ste 2+2 a varíš denne? Lebo taka je sit. autorky pre adekvátne porovnanie

margotka17
5. jún 2025
@moonlight1210

Este mi napadlo, ci ju viete dobre naplnit.

Lebo to je taky vtip, ze v pare su vzdy dvaja. Jeden, co vysklada umyvacku detailne ako tetris ako svedsky architekt a druhy, co to tam slahne jedno cez druhe ako myval na tripe (a zmesti tam preto len polovicu). 🙂

@moonlight1210 presne tak. Ja to tak pekne ukladám, muž hoci ako. Občas umývam aj 2 x, teraz v lete nechcem, aby to v umývačke kyslo. Radšej zapnem aj 2 x.

drobcek100
5. jún 2025

Podľa potreby

nikha2809
5. jún 2025

1x denne ale väčšinou je to raz za 2 dní.Tiez sme 4 a mam 45cm umývačku, ale zase varím fakt ze výnimočne

gabca025
5. jún 2025

Sme 2+2, 95% casu sa vsetci stravujeme doma, varim na dva dni, casto peciem. Umývačka ide cca 9x za tyzden

snowflakenel
5. jún 2025

Vzdy ked sa naplni. Cez vikend alebo ked mame.nejaku grilovacku, oslavu, aj 2x. Minuly vikend.dokonca v sobotu 3x, lebo bolo u nas 12 ludi, cize sa to nazbieralo.....

misanthropicdann
5. jún 2025

My sme dvaja a myčka ide 1-2x denne.

bambulka224
5. jún 2025

Keď je plná, ale hrnce umývam v rukach. Záberu veľa miesta. Ak varím, ide mycka raz denne častejšie, ale ak nie je navarené a máme suchu večeru tak každý druhý deň.

1sally12
8. jún 2025

Že raz denne😳 to koľko jete že toľko riadov zašpiníte? U nás ide raz za týždeň😳

aalt
8. jún 2025
@1sally12

@1sally12 cize v nej mas tyzden spinavy riad?

1sally12
8. jún 2025
@aalt

@1sally12 cize v nej mas tyzden spinavy riad?

@aalt pokiaľ myslíš taký so zaschnutým jedlom tak nie, normálne ho predtým opláchnem. Aj tak si neviem predstaviť kedy stihnú ľudia toľko riadu zašpiniť keď je človek v práci, prípadne deti v škole? My sme dvaja tak denne zašpiníme max. dva taniere, dve šálky.

zuzubb007
8. jún 2025

2 x denne cez víkend, keď varím, a 1 x denne keď nevaríme cez týždeň, deti majú obedy v škole a my s mužom tiež v práci, a to máme tu širokú umývačku, keby sme mali klasickú 40tku tak to púšťam asi 4 x 🤣🙈

zuzubb007
8. jún 2025
@1sally12

@1sally12 no mne to príde v pohode, nakoľko ráno 4 poháre, 4 taniere, poobede znova to isté nenechám zaschnute poháre z rána, tie už nepouzijem na olovrant a ešte večera keď vyrábam a je plná umývačka, zase mi jeme furt dačo 🤣, po týždni keby otvorim umývačku doslova sa pogrciam

princezna_bosorka
8. jún 2025

u nas tak 2-3 x tyzdenne. bud si chorobne cistotna alebo spinis extra vela riadu (alebo extremne neekonomicky varis).

silvike
8. jún 2025

My sme piati, zapiname 99% raz v noci na lacnejsi prud, rano vykladam ciste. Mame tu vacsiu umyvacku. My sme teda vsetci v praci, skole skolke cez den. Malokedy sa stane ze 2x ( oslava a vela tanierikov, priborov, poharov) alebo ked nieco peciem vynimocne tak misky z plniek, plechy a pod. Ale teda standardne 1x za 24h.

som_realistka
8. jún 2025

My sme doma traja, púšťam každý večer. Cez víkend ide bežne 2x.

autor
8. jún 2025
@1sally12

@aalt pokiaľ myslíš taký so zaschnutým jedlom tak nie, normálne ho predtým opláchnem. Aj tak si neviem predstaviť kedy stihnú ľudia toľko riadu zašpiniť keď je človek v práci, prípadne deti v škole? My sme dvaja tak denne zašpiníme max. dva taniere, dve šálky.

@1sally12 jemine, vsak pisem, ze vsetci jeme doma a sme 2+2 a nepouzivam skoro ziadne polotovary

autor
8. jún 2025
@princezna_bosorka

u nas tak 2-3 x tyzdenne. bud si chorobne cistotna alebo spinis extra vela riadu (alebo extremne neekonomicky varis).

@princezna_bosorka co znamena chorobne cistotna? Akoze u teba existuje, ze nejaky pouzity riad vratis spat bez umytia?