icon

Najväčšia nepotrebnosť v domácnosti

pieksamaki
5. júl 2018

Ahojte, chcela by som vedieť, či by sme mohli popísať O veciach,ktoré doma máte, ale nikdy ste nevyužili.

matazirafa
6. júl 2018

@pieksamaki viem ze existujú oleje v spreji, ale toto počujem prvýkrát 🙃

misinka0611
6. júl 2018

@pieksamaki rozprašovač? normálne som si musela pozrieť ako to vyzerá 😂😂😂

basska_b
6. júl 2018

@pieksamaki čože, rozprasovac na olej na mäso, tak to hej :D :D my sme tiež dostali na Vianoce olej v spreji :D naša zbytočnosť je krajač na malý žltý melon, v tescome to mali asi za 50 centov, tak sme to zo srandy kúpili :D

zojazoja
6. júl 2018

Krájač na cibulu som v zivote nepouzila a ani ho nechcem pouzit. Ja som krájač 🙂...mna to bavi krajat cibulu, fyzicky sa dotykat potravin, s ktorymi pracujem.

wewika1
6. júl 2018

Sushimaker😂😂😂ten mi manzel “oplieskava” o hlavu vzdy ked ideme na sushi...potom rad opakoval o “kupe roka” v podobe waflovaca. Tak som raz spravila wafle a od vtedy mam pokoj🙈ale ten sushimaker este nemal svoju premieru😂

vroni
6. júl 2018

@pieksamaki, ja ten rozprasovac oleja zhanam uz vecnost (aj ked ho pouzivam na rozpasenie oleja do salatu, nie na maso), posli dalej 🤓

janage
6. júl 2018

@kikina84 tak nasi znami prisli na to po roku ze im zapojili mycku nie na studenu ale na teplu vodu

liavan
6. júl 2018

Mne sa zdá manžel doma občas celkom zbytočný... 🤷🏼‍♀️😃

matazirafa
6. júl 2018

Inak ešte som si spomenula na jednu vec, keď som mala asi 14 mi táto kúpil depilator.. No použila som to asi 2x,potom som chodila do školy a ked som sa sťahovala mi to mama zabalila so sebou, keď som to po rokoch nasla, som to strelila cez bazár. Všetky rarohy co nepotrebujem idú z domu, v tomto som presný opak svojej mamy aj babky 🙃 co majú doma ešte 50 ročne nefunkčné televizory lebo veď "ešte sa to niekedy zíde."

pieksamaki
autor
6. júl 2018

@vroni
no tam je to vcelku na ten šalát vyuzitelnejsie....aj asi častejšie...aj keď no neviem....ono, asi preto je to zbytocnost U nas, že ja musím robit rýchlo A potom to umývať sa mi nechcelo,lebo vyčistiť to asi musíš po oleji jarou....Raz to manžel upchal tym,že tam dal olivový olej, dlho nepouzival.odvtedy to stojí V skrini, nevyhodila som to len preto,lebo by to asi znova kúpil....🙂, on Co nenájde, tak si znova nájde V obchode....

pieksamaki
autor
6. júl 2018

@vroni
rozmýšľam, kde ho kúpil.....

yanni
6. júl 2018

@trdelnik234 robticky ano ale len ked mas velky dom a malo nabytku. ja by som si bez nasej Roomba uz ani nevedela zivot predstavit. Ale mame 300 m2 obytnej proche rozlozenych na 3 poschodieach plus takmer 100 m2 miestnosti v pivnici. Mame malo nabytku, ziadne koberce, nic nemusim odpratavat z "cesty". Povysava super aj okolo noziciek tola ci stoliciek.

sense
6. júl 2018

@bluka2 inak my otvarakna pivo ani nemame 🙈 len vyvrtku na vino

matazirafa
6. júl 2018

@sense a to my zase mame aj 3 😂😂😂 ale to je male, to mi nezavadzia

ewhita
6. júl 2018

@taskataska konvica? Fiiha... Tak to je pre mňa dobrý pomocník... Malému vodu prevaram, nám čaje, pri varení keď chcem do liať horuci/vriacou vodu

sense
6. júl 2018

@kikina84 vies co ja rada umyvam riady rucne ale pod prudom vody,cize miniem.viac ako.umyvacka.... ale umyvacka setri cas...ale ked mam len dva tri taniere al. Salku od kavy.umyvam rucne.....

najk
6. júl 2018

@matazirafa to musia mat susedia ohromnu radost, ked im tam o 4 rano huci pracka a po 5tej odstreduje. Tak tolerantne. Hlavne, ze usetris par eur.. som rada, ze Ta nemam za susedu, lebo ja napr. pri zvuku pracky od susedov spat nedokazem.. hovori Ti nieco nocny klud?

kratulka
6. júl 2018

Pracka u umyvacka su top...umyvacka je super lebo vyumyva hrnčeky hrnce aj kolo usiek ...alebo miakys brusenym plastickým povrchom...nonsens umyvat. A pri väčších rodinách ani nehovorim.. samozrejme pre 1-2osoby sa neoplatí....
A co sa neoplatí? Susicku a pekaren chleba by som nekúpila pradlo vyschne samo...a pekaren vela casu energie ale mozno niekomu vyhovuje neodsudzujem ..
Friteza tiez volovina...pre nás...

vroni
6. júl 2018

@najk, z toho, ze maju nocny prud skor usudzujem, ze maju dom...

matazirafa
6. júl 2018

@najk nie vôbec nič mi to nehovori.. Pod nami nikto nebýva, sme na prízemí. Zatiaľ čo susedia nad nami bežné peru celé vikendy do polnoci. A predstav si nechodím im nadávať jak chorá vrana.

kvojtanikova
6. júl 2018

@vroni rozprasovac na olej a ocot zvyknu mavat take dvojbalenie v Lidli raz za cas, stoji to tam okolo 5e tusim. My to tiez mame na salat, alebo to je super na pecenie palaciniek, ze nedavam olej na panvicu ale len postriekam. No ale je fakt, ze ak sa to dlho nepouziva tka tam ten olej sa pokazi a umyt sa to bohvieako neda...jedine kupit nove.

vroni
6. júl 2018

@kvojtanikova, dik, popozeram. Ja robim salaty skoro denne, skazenie nehrozi a povodny rozprasovac uz riadne presluhuje, drzi pokope len silou vole....

kvojtanikova
6. júl 2018

a inak moje top zbytocnosti su varic na vajcia bez skrupiny (take blbosticky do ktorych mate vyklepnut vajicko a uvarit), osobne nepouzivam velmi ani waflovac ani lis na pecivo a napriek pociatocnej euforii ktora nam vydrzala asi 2 tyzdne uz lezi v zabudnuti aj hovadsky drahy Nutribullet. Zato tycovy mixer, pracka, hriankovac ci toastovac idu u nas takmer denne, minutky na sporaku tiez milujem a pomalicky sa priklanam aj k umyvacke riadu, ktoru zatial nemame, ale rada si na nu zvyknem🙂

lenadka
6. júl 2018

@matazirafa určite sa také vyrábajú, mám taký sporák už vyše 12 rokov. Rúra má časovač a rôzne programy, ja napríklad veľa využívam aj program 35 stupňov na kysnuté cesto a jogurty. A plyn má poistku ak zhasne plameň vypne plyn. Je to obyčajná Whirlpool- ja ešte v akcii som ju kupovala, teraz budú ešte vymakanejsie.
K téme ja už tieto zbytočné veci vyhadzujem, tak minule poletel pasirovač ovocia, jednoducho to nefungovalo aj odšťavovač na kuchynský robot, tiež to nešlo zasekaval sa, bol k nemu aj mlynček na mak a ten kým som zmontovala ručne by bol dávno namletý 😋 tak leteli z domu 😎

kratulka
6. júl 2018

@janage ani u nas netrebalo mycku..kym.riad neumyval par dni muz...raz dva bola doma 😂
Jasne nie je to zivotu nevyhnutne ale pomoze

dzulik_
6. júl 2018

@kratulka my sme dvaja a umývačku napríklad púšťam takmer každý deň, minimálne raz za dva dni 😉

lenadka
6. júl 2018

@najk ja tak tiež nadstavujem práčku aby som skoro ráno mala opraté. Bývame v rodinnom dome, nikoho nerušíme, možno susedove sliepočky, tie vstávajú až po piatej 😁

bluka2
6. júl 2018

@vroni Jasne, v koncinach, kde by sa zisiel aj taky odkostkovac na manga. Skoda, ze to nie je utopia na celom svete, lebo este stale vo velkej casti sveta su take spolocenske rozdiely, ze mas priam rad dobrovolnikov, co sutazia o moznost umyvat kazdy a nosit ananasy domov ako job na plny uvazok 6 dni v tyzdni za menej ako 100 eur mesacne

mala_bodka
6. júl 2018

U nas je to obrovsky smoothiemaker so sklenenym asi 4-litrovym poharom ktory si trikrat rozmyslite ci zaspinite pretoze umyvat to je des, uz nepouzivame ani sodastream pretoze skoro nikto nepijeme bublinkave :D mame aj pekaren na chlieb a je to podla mna skvela vec pretoze rychlo vymiesa a nakysne v nom kysnute cesto 🙂 bez namahy

najk
6. júl 2018

@lenadka co sa deje u Vas v rodinnom dome o piatej rano je kazdemu asi jedno. Prispevok bol urceny zivotu v panelaku, kde je to velmi rusive