icon

S ktorou značkou spotrebičov ste najviac spokojné?

dada011
11. feb 2023

Ahojte žienky, prosím vás poraďte s akou značkou spotrebičov ste spokojné konkrétne mám na myslí vstavanú rúru, indukčnu dosku a umývačku ďakujem 🙂

nadejna7
16. jún 2023

@rhodesian to podla mna je aj o tom, ze niektori ludia si proste tie znackove veci kupuju, aby sa ukazali pred inymi. ze to nie je ani o tom, ze by to vyslovene potrebovali, ale nech ukazu, ze maju.

rhodesian
16. jún 2023

@nadejna7 áno žiaľ aj také prípady poznám 🤦‍♀️ doma prázdna chladnička, 3 deti ale v ruke najnovší telefón len aby sme pôsobili super za vodou 🤷‍♀️ Nikdy som tomu nepochopila.

llucciaa
19. jún 2023

@nadejna7 toto je fakt, mám susedu, ktorá kopu peňazí dala do kuchyne, do spotrebičov a pritom nevarí, nevie a nemá k tomu absolútne žiadny vzťah, ale dobre to vyzerá keď k nim niekto príde alebo keď dáva fotky na internet.

vetva99
20. jún 2023

@llucciaa a k comu je to akoze dobre, vacsine tych ludi je to aj tak jedno si myslim, kto ma doma aky mixer alebo chladnicku. kupim si take nieco, aby to mne vyhovovalo a vedela som vyuzit na to, co potrebujem. ono ked aj maju spotrebice nejake funkcie, ktore viem, ze nevyuzijem, tak silou mocou netrvam na tom, ze ho potrebujem.

nadejna7
21. jún 2023

@rhodesian presne toto som mala na mysli. na oko nech to vyzera, ale realita je uplne niekde inde. hlavne nech si ludia myslia, aka je ona nobl.
@llucciaa mozno navaria aspon ti, co pridu :D aspon niekto by to potom vyuzil.

tumira
26. jún 2023

@vetva99 ked niektori maju potrebu to prezentovat. Viem to podla kamosky, jednu mam taku, ktora strasne furt riesi, ze co kolko stalo a vobec ju nezaujima ci je to kvalitne, vykonne, proste dba na take veci, co pre mna nie su nejako zasadne.

dom_evi
26. jún 2023

och no takych je, ale myslim, ze clovek hlada riesenie take, aby to bolo v rovnovahe. to, ze je nieco zdrave absolutne neznamena, ze to bude dobre. moja kamoska si kupovala miele, co je teda drahota a mala s nou len panty nakoniec

laladua
29. jún 2023

@dom_evi ale tak nech si kazdy urobi ako uzna za vhodne no, osobne mam Philco a uz nejaky ten cas a nedam na nu dopustit, dobre mi sluzi, problemy s nou nie su a bola za fakt dobre peniaze. Tak by som bola blazon keby som kupila nieco ine a zbytocne drahe.

dom_evi
29. jún 2023

@laladua tak to je potom super. ako od nich sme nemali este nic. muz neviem, jemu sa ta znacka neviem ci nepozdava alebo ako by som to, ale ak vravis, ze je to super, budem mu to musiet povedat

fatima99
2. júl 2023

@dom_evi co sa tyka chlapov a spotrebicov do kuchyne, tak to je kapitola sama o sebe by som povedala, do niektorych veci je lepsie nenechat muzov hovorit :P

alenka551
3. júl 2023

aa tak to by som zas tak nepovedala, proste by sa mali nejak dvaja dohodnut. ako ine by bolo ak by si nieco platila sama, no to je na inu temu. ak si presvedcena o opaku, tak ved sikovne sme dost, musis dat dokopy co najviac argumentov za

sandokanka36
12. júl 2023

@lutomm tak pre mna su dolezite ine veci ako toto co pises, mne ide hlavne o to aby mi spotrebice dobre a hlavne dlho sluzili to je pre mna zaklad!

emmusska
14. júl 2023

@alenka551 este toto aby som sa s niekym natahovala, ved kto bude castejsie dane spotrebice vyuzivat, ten nech si ich vyberie, no nie?? Jednoducha logika :P

darinagod
17. júl 2023

@emmusska heh ako nieco na tom sice byt moze, no ja som napriklad ked mi muz poradi. proste nie niektore veci ako prikony a podobne nehovoria. ale tak kazdy to ma doma proste tak, ako mu to vyhovuje

slovakboy
17. júl 2023

@dada011 jednoznačne najkvalitnejšie spotrebiče v pomere k cene sú Bosch a Siemens. Špeciálne umývačky sú najlepšie v Európe. Majú aj verzie s vysúšaním riadu pomocou Zeilitu a vyhrievanie telesá odolné voči kakcifikácii inštalované priamo v telese čerpadla. Bosch pračky sú najtichšie ale treba kúpiť verziu s uzavretým dnom. Tie sú najtichšie. Akurát dizajn nie je nič moc furt taký nemecký klasický. Bubon pračky je ale najhlbší na trhu a teda skutočne sa do neho vmestí tolko pradla koľko deklarujú. Samsung ma plytký bubon a keď aj do neho vložíte 8kg pradla ak sa nebude pravaľovať tak sa nevyperie. Čo som ale vitálnu všetkých spotrebičov zlyháva najčastejšie elektronika životnosť kondenzátorov a iných prvkov hardvéru je limitovaná.

vierka_z
19. júl 2023

Niektore znacky maju napriklad specialne zaruky co sa tyka motorov a kondenzatorov. Ono je to aj tak tak, ze mnoho ludi napriklad pri kupe vacsich spotrebicov volia aj moznost predlzenej zaruky

tumira
24. júl 2023

@slovakboy len zase tam sa uz potom bavime aj o inych cenach, co sa tyka spotrebicov. Takze to tiez je nutne si uvedomit kolko je clovek ochotny investovat, dat do tychto veci. Lebo kazdy mame nejake tie svoje hranice. Ja mam vela spotrebicov doma Philco a za mna je to dobra znacka. Ako kvalitou, tak aj cenami.

flofli
24. júl 2023

@tumira tak to je pravda. koľko krát som aj ja napríklad počula o takých prípadoch, že si človek kúpil niečo drahé a nakoniec to ani tak nefungovalo ako malo alebo sa veľmi rýchlo pokazilo. taký zlatý stred je podľa mňa naj

dom_evi
25. júl 2023

@flofli a tak teraz je ponuka rozna vies si kupi kvalitny spotrebic, za rozumnu cenu. inak investujete napriklad aj do tych predlzenych zaruk?

sanssa
28. júl 2023

@dom_evi ako pri com, pri vacsich spotrebicoch, ako je napriklad chladnicka, pracka, susicka, rura, tak to ano, ale pri takych malych ako je napriklad odstavovat a tak, tak to ee, myslim, ze drahsie a vacsie spotrebice, ze pri tom sa to dozaista oplati

dom_evi
28. júl 2023

hej hej ja som skor myslela take tie vacsie, ktore idu tak povediac non stop

laladua
28. júl 2023

@flofli len toto bohuzial nevies, ked kupujes, ze co ake bude, ja napriklad som aj voci novym znackam taka skepticka, proste uz mam nejake tie skusenosti s niektorymi znackami a drzim sa toho, co sa mi osvedcilo a co mi proste sedi. Ty si si kupovala vsetky spotrebice do domacnosti naraz?

fatima99
31. júl 2023

@laladua tak ked sa zariaduje nova domacnost, tak moc inu moznost nemas, len naraz to kupit, my sme aj zato v Planeu kupovali, lebo tam mali najlepsie ceny, ze sme si vedeli vyskladat spotrebice tak aby nas cenovo v pohodke chytili 🙂

alenka551
1. aug 2023

kazda znacka ma v ponuke aj prijatelnejsie aj drahsie kusky, tak je to normalne. je fajn si pri takychto spotrebicocho dat aj tu predlzenu zaruku, ak je v ponuke, predsa len sa pouzivaju alebo proste idu denno denne

saxana000
1. aug 2023

Whirpool a gorenje.
A prekvapivo aj tolkokrat ofrflana Beko pracka uz frci 8 rok denne bez jedinej poruchy.

sandokanka36
14. aug 2023

@saxana000 ked ono zalezi aj od daneho typu, nie je to len o znacke, ja napriklad mam vela spotrebicov Philco a nemenila by som, dobre mi sluzia uz dlho a dufam, ze este aj budu 🙂

emmusska
15. aug 2023

@alenka551 predlzena zaruka pri takychto vacsich spotrebicoch je velmi dobre riesenie. To aj my hned davame ked cosi drahsie a vacsie kupujeme, ked sa nieco stane aby som mala istotu, ze sa to bude dat riesit. Lebo uz niekolkokrat sa mi stalo, ze mi nejake veci po dvoch rokoch vypovedali a pri spotrebicoch to riskovat nechcem.

lutomm
16. aug 2023

@emmusska aj priplacate za tu predlzenu zaruku ci je to nejak uz zapocitane priamo v cene?

sono2
16. aug 2023

Tak, podľa peňaženky. Ja kupujem aeg ale vyššiu radu. Cca práčka 1200 to už máš na úrovni Miele
Ale kľudne aj Whirlpool ale drahšie. Chladnička
Liebherr ale kľudne aj vyššie spomínané značky
Bosch ani Siemens nie, je to rovnaká značka
Samsung nepoznám. Iné by som ani nepozrela. Kupujem od určitej cenovej hranice a tam sa nedostane toľko značiek.
Neklamem, ale mne sa spotrebiče ešte nepokazili mam byt 11 rokov taktiež mama práčku vyše 20 rokov moja stará práčka vymenila už moc ďalšieho majiteľa a musela preč z bytu sa sťahoval ale stále fungovala, mala Cca 15 rokov.

sono2
16. aug 2023

@lutomm nie. Musíš si zaplatiť