icon

Možnosti odoslania balíka cez Vinted a Packetu

18. apr 2026

Dobrý deň, dnes som predala vec cez Vinted a zvolila si pani odoslanie cez Packetu. Chcela by som sa opýtať, či môžem balík podať cez Z-box, alebo je potrebné ísť na výdajné miesto, keďže štítok neprišiel na mail v pdf.
Ďakujem za odpoveď. 😊

autor
18. apr 2026

Balík je odosielaní do Čiech

anonym_a4be57
18. apr 2026
@anonym_autor

Balík je odosielaní do Čiech

@anonym_autor veď v appke más jasne uvedený kód na odoslanie, žiaden štítok.
Inak, všetko majú vysvetlené vo FAQ - skúsila si si ich prečítať? Takisto by si sa tam dozvedela, že to je možné podať cez box

anonym_cb9ba1
18. apr 2026

Ziadny stitok nepotrebujes. Cislo ktore vinted vygeneroval napis na balik a toto iste cislo napises do klavesnice zboxu aby sa ti otvoril box.

taktotedanie
18. apr 2026

Nikdy nepodavam cez z box, preto sa tie baliky stale stracaju a pomiesaju tymi kuriermi
Pekne do vydajneho miesta, nech mi to tam vytlaci predo mnou nalepi a dovidenia

autor
18. apr 2026
@taktotedanie

Nikdy nepodavam cez z box, preto sa tie baliky stale stracaju a pomiesaju tymi kuriermi
Pekne do vydajneho miesta, nech mi to tam vytlaci predo mnou nalepi a dovidenia

@taktotedanie ďakujeem 💕

autor
18. apr 2026
@anonym_cb9ba1

Ziadny stitok nepotrebujes. Cislo ktore vinted vygeneroval napis na balik a toto iste cislo napises do klavesnice zboxu aby sa ti otvoril box.

@anonym_cb9ba1 ďakujeem 💕

autor
18. apr 2026
@anonym_a4be57

@anonym_autor veď v appke más jasne uvedený kód na odoslanie, žiaden štítok.
Inak, všetko majú vysvetlené vo FAQ - skúsila si si ich prečítať? Takisto by si sa tam dozvedela, že to je možné podať cez box

@anonym_a4be57 ďakujem

janka4620
18. apr 2026

Niekde okrajovo som pochytila, za niektorá prepravná spoločnosť v SR preberie na prepravu veci ktoré chcem bezplatnee darovať nejakej postihnutej osobe alebo charitatívnej organizácií. Vie niekto niečo o tom? Pomohla by som postihnutému chlapcovi. DAKUJEM.

vkatush
Včera o 16:05

Ja nalepim číslo na balík (to číslo dávaš aj do boxu, aby ti otvorilo). Ale stále napíšem aj moje meno a adresu ako odosielateľa, že ak by sa náhodou stratil, možno sa vráti.
Ale klop klop, zatiaľ som nemala problém.