Ako trávia prázdniny vaši puberťáci?
Ako budú tráviť prázdniny vaši pubertiaci? Organizujete im aj nejak povinnosti s čím budú pomáhať, alebo ako to máte? Väčšinou budem v práci. Tak čo vy vyžadujete od vašich pubertiakov cez prázdniny? Budú len spať, jesť, chodiť po vonku a čumieť do elektroniky? Moji majú presne takéto plány. Čakajú full servis a spánok do obeda.
Vek? To môže byt 12 aj 17 ročný
To, čo robia aj cez školský rok. Umývačka, práčka, vysávanie, sami si vedia navariť a napiecť a aj to vraj majú v pláne, pomoc s čím treba.
moji maju rovnaky plan ako tvoji ale dufam ze čo-to aj pomôžu...nejaka pomoc a varenim, vyvešať a tak..
@anonym_autor 12 ročný syn.
Bude doma, spáva Max do pol 8, lebo aj cez prázdniny chodí spať Max 23.00
Neobmedzujem ho extra, nech si užíva prázdniny, bože to sú časy, čo sa už nevrátia .
Ako im ja závidím
Zohreje si jesť. Poprace do myčky, keď bude treba zavolám mu, nech povysáva
Inak viac menej bez režimu prísnejšieho, len nech si to užije
A veľa po vonku , na elektronike je minimálne , telefón tiež len na volanie a whtsp. Sledujem spotrebu a všetko mi chodí do emailu. Čiže si ho poznáme
Čakajú mňa ,kým prídem z práce a denne v bazéne ,ale až keď ja prídem .žiadne učenie ,žiadne krúžky
Varenie len extra rýchle ..jednoduché
@anonym_autor moji upratuju kym som v praci, su nauceni ze sa musi udrziavat poriadok kym som prec, ked tak im najazem co treba - vacsinou si navaria, akonahle maju toto splnene robia si co chcu, 16-rocny chodi na brigady este
@anonym_2af0b9 to mi pripomenulo maminu.. Nakázala "zoznam" prác, len aby som nešla von.. Chichi ale ja som to stihla, aj von loptové hry s partiou stihla.
Tiež som chodila aj na brigádu. Človek si tým váži peniaze zarobené
@anonym_autor pošlem ich do kasína😉😎
@anonym_2af0b9 to mi pripomenulo maminu.. Nakázala "zoznam" prác, len aby som nešla von.. Chichi ale ja som to stihla, aj von loptové hry s partiou stihla.
Tiež som chodila aj na brigádu. Človek si tým váži peniaze zarobené
@anonym_09d59b áno, v pohode to doobeda urobia potom si robia čo chcú, akurát mladší má obmedzenia na počítači, starší chodí po vonku
@anonym_autor minulej tieto otázky veď si anonym tak napís vek.
Moje gymnazistky majú brigády aj dobrovoľnícku činnosti, na týždeň, dva, aj upracu vyperú navaria, zložia prádlo,vencia psa atď
@anonym_autor Tak ako po celý rok. Je na notebooku, číta, robí šport, venuje sa umeniu, učí sa jazyky, cvičí, venuje sa zvieratám, do toho kamarátky prídu, alebo idú na obed, na kávu, do kina.
V letných mesiacoch pridávame plávanie, viac bicykel, a ochotnejšie so mnou chodí na dlhé prechádzky so psom, športové sústredenie.. A cestujeme.
Rada varí a pečie.
Moj 16rocny tiez nejako tak len.. spat doobeda, pocitac, sem tam asi kupko s kamaratmi, basketbal na ihrisku, pojde s otcom do Chorvatska, a mozno na navstevu k byvalej svagrinej, maju tam zahradu, jazierko, ale pocitac si bude brat so sebou 🤦🏻♀️😂. Doma nemusi nic robit, byvame v byte a ma doma dospelu sestru, kym sa on zobudi ona vsetko porobi. Brigada nepripada do uvahy, jednak byvame v malom meste kde nie je absolutne ziadna moznost brigadovat ak nema clovek znamost a u neho si to vlastne ani neviem predstavit, je detsky.
@anonym_autor susedine su take, do 13h spia a v noci na elektronike.
Kedze mame dom, zahradu, zvierata, tak maju denny rozpis, kto ma co urobit. A minimalne poobede ked sme doma, tak pomahaju doma co treba.

@anonym_autor moji upratuju kym som v praci, su nauceni ze sa musi udrziavat poriadok kym som prec, ked tak im najazem co treba - vacsinou si navaria, akonahle maju toto splnene robia si co chcu, 16-rocny chodi na brigady este