icon

Dovolili by ste synovi, aby u vás jeho priateľka cez prázdniny prespávala?

Dnes o 15:33

Prajem všetkým pekný deň. Riešime doma situáciu, na ktorú som asi ešte nebola pripravená.
Syn má 17 rokov a plánuje, že by časť prázdnin strávila u nás aj jeho priateľka. Nie na jednu návštevu poobede, ale normálne pár dní. Sú spolu už dlhšie, poznáme ju, je milá, nemám s ňou problém. Len zrazu zisťujem, že mi nie je úplne jedno, ako to nastaviť u nás doma.
Na jednej strane nechcem robiť zbytočné zákazy a tváriť sa, že v tomto veku spolu len sedia za stolom a hrajú pexeso. Na druhej strane je to stále naše bývanie a mám pocit, že nejaké pravidlá by byť mali.
Dovolili by ste 17-ročnému synovi, aby u vás cez prázdniny prespávala priateľka? A ak áno, za akých podmienok? Ďakujem.

Strana
z3
anonym_c430bc
Dnes o 19:02
@tilly

@anonym_c430bc a ja sa ťa, milá mimka_23, pýtam, čo máš za problém. Ja som ti na tvoju otázku odpovedala. Odpovedz ty.

@tilly nie neodpovedala a nie som mimka23... stale sa len vyhovaras, zahovaras, nic k veci a ziadna odpoved na jednoduchu otazku...

tilly
Dnes o 19:04
@anonym_c430bc

@tilly nie neodpovedala a nie som mimka23... stale sa len vyhovaras, zahovaras, nic k veci a ziadna odpoved na jednoduchu otazku...

@anonym_c430bc odpovedala som ti. Prečítaj si to ešte raz.

anonym_39aa3d
Dnes o 19:08
@tilly

@anonym_c430bc a ja sa ťa, milá mimka_23, pýtam, čo máš za problém. Ja som ti na tvoju otázku odpovedala. Odpovedz ty.

@tilly veľmi ľahko si môžeš zistiť, že "milá mimka23" a anonymc430bc nieje tá istá osoba.

tilly
Dnes o 19:08
@anonym_39aa3d

@tilly veľmi ľahko si môžeš zistiť, že "milá mimka23" a anonymc430bc nieje tá istá osoba.

@anonym_39aa3d ako?

anonym_39aa3d
Dnes o 19:15
@tilly

@anonym_39aa3d ako?

@tilly mimka 23 dala o 19:27 like spomenutej anonymke. Svoj príspevok sa už nedá laikovať.

tilly
Dnes o 19:28
@anonym_39aa3d

@tilly mimka 23 dala o 19:27 like spomenutej anonymke. Svoj príspevok sa už nedá laikovať.

@anonym_39aa3d nevieš lajkovat svoj anonym? To som nevedela. Zaujímavé, že vždy, keď niekto po mne vybehne, táto mimka, ktorú som nikdy neregistrovala, asi ani nikdy neprispela, iba sliedi, horlivo lajkuje. Divné.

anonym_9e0850
Dnes o 19:29
@tilly

@anonym_39aa3d nevieš lajkovat svoj anonym? To som nevedela. Zaujímavé, že vždy, keď niekto po mne vybehne, táto mimka, ktorú som nikdy neregistrovala, asi ani nikdy neprispela, iba sliedi, horlivo lajkuje. Divné.

@tilly toto si musím vyskúšať. Fakt. Je to tak. Nejde mi lajkovat môj príspevok...

anonym_decd8d
Dnes o 19:31

@anonym_autor koľko je to dlhšie? Ty budeš doma alebo chodit do prace? Ako si to syn s frajerkou cele predstavuju? Stravu bude kto riešiť?
Uprimne? Nemala by som problém, keby išla s nami na týždeň na chatu, kde sme všetci spolu celý den, ale určite nie, aby boli 2 týždne len tak v našom byte.
A nejde vôbec o sex. Ale o celkové moje pohodlie, ktoré mi jednoducho narúša cudzia osoba. A ano, je to síce jeho frajerka, ale je to cudzia osoba. Inak syn u nej tiež takto bude? Jej rodicia sú s tým ok?

veselo_neveselo
Dnes o 19:35

Ja by som to dovolila. Je to perfektna prilezitost pre teba vybudovat si vztah s oboma, poznat sa navzajom, aj spoznat si dieta z tejto strany a otvorit tam dvierka (dovery, blizkosti), keby bolo treba aj tvoju radu vo vztahu.

A ake pravidla by si chcela nastavovat? Tvoj syn rodinne pravidla snad pozna, a dievca ich okopiruje od neho. Alebo co by ti vadilo, ze bude sediet u vas na gauci a pozerat telku cely den? Alebo si myslis ze ti bude behat po spalni a chodit do suflikov?

anonym_b11dbb
Dnes o 19:38

@anonym_autor túto situáciu som už zažila, a nedovolila som to. Nie kvôli sexu, ale bývame v byte, mame 1 kúpeľnu a už takto sme tu 2 dospeli a 3 teenageri. Navyše to bola ešte len krátka známosť a zatiaľ sa to podľa mňa nehodilo. Po roku sme ju vzali na dovolenku, bývali sme na chate, kde sme mali aj my aj oni súkromie, takže si viem predstaviť, že ak niekto býva v dome, môže to fungovať.

anonym_1de4ba
Dnes o 19:59

@anonym_autor napíšem ako 28 ročná, ktorá síce nemá deti ale mám mladšieho súrodenca. Áno dovolila, pokiaľ sú spolu dlhšie a nespoznal ju pred mesiacom. A navyše ak ju poznáš a nevadí ti niečím nejak výrazne prečo nie.. spať spolu budú tak či tak nemusí na to byť noc. A ďalšia vec ak máte väčší dom alebo byt, že vám ako rodine nebude narúšať súkromie to je tiež dobrý point

Strana
z3