Meriam 168 cm a vážim 62 kg. Mám nadváhu?
Vážim 62kg a meriam okolo 168 cm a môj obvod pása je 83cm mám nadváhu?? čo mám robiť... v 13 je to ťažké ☹ 😢 🤐 😨 😨 😨 😨 😨
Zlatko, mrkva do zrkadla. Keď si so sebou spokojná, není o čom. Keď vidís nejaké nedostatky, šup, fitness ti pomôže
Mrkni
A čo keď sa nebavkaju a majú pre nich vážny problém. Ja neriešim prázdniny keď viem pomôžem a potom nech to dotyčný rieši sám, či sa bude baviť alebo si pomôže je mi to jedno
Ani nie jedno ale som rada keď pomôžem, a keď sa niekto baví tak mi to nevadí
Tvoje BMI je 21.97, čo je normálna - ideálna váha. 😉 Nevymýšľaj. Užívaj si prázdniny.
nadvahu?? zartujes? je to normalna vaha
ja som nizsia a mam aj viac kg a nemyslim si, ze mam nadvahu 😉 takze uzivaj prazdniny 😉
Vies co treba robit? Nie sediet za PC a vypisovat kade co ale ist trosku von na bicykel, korcule a hned pojdu kilecka dole. Ale v tvojom veku to je este v poriadku, este sa mozno viacej vytiahnes a hned to nebude take zle, nestresuj🙂
@maria200 nadvahu nemas, ale ak nie si spokojna skus teraz cez prazdniny, ked mas viac volna zacat behavat atd, mozno neschudnes, kedze ani ti netreba, ale zacne sa ti formovat postava a ked si z toho spravis rutinu a mozno i hobby, budes mat problem vyrieseny..ja som tiez behavala denne , teraz ako mam dieta uz pomenej 🙂
@sugarfree999 Ďakujem BMI mi vyšlo 22 :D
@maria200 takze mozes starosti hodit za hlavu 🙂
Ako vážne??? Keď sem pridám nejakú otázku znamená to že sa o tom nebavím s nikým iným len s vami?? Jasne že som sa bavila o tom aj s mamou a so sestrou ale rada sa vypočujem názory viacerých ľudí.. Ak sú na tomto fóre len mamičky tak sa vlastne nečudujem prečo toľko mladých ľudí odchádza do zahraničia kto by to pri vás vydržal 😀 😀 ... Väčšina z vás sa správa ako zlé nahnevané zmije, ktoré si svoju zlosť vybíjajú na druhých... Ale ako som si všimla sú tu aj dobré rozumné ženy, ktoré nepotrebujú nikoho demotivovať a týmto ženám veľmi ĎAKUJEM dúfam že si váš názor vypočujem aj v iných diskusiách 😉
Podla mna hej ja mam 168 a 45 kg a vsetky baby mi zavidia postavu.Rady:1.cvič s hula hop niekedy ti odleti a musis pre neho bezat a tym chudnes 2.Ked si hladna napi sa 3.Cvic aspon pol hodinu denne
@puglifeforever prosim ta, najedz sa..ja mam 168 a mavala som 50kg a zdalo sa mi to malo ,..a ked som mala 48 citila som sa ako bez duse kost a koza a vizerala som otrasne ako smrtka a zeny mi hovorievali ako super vizeram a chlapy mi radili najest sa. Teraz ja tebe radim daj si poriadnu porciu.
aha, takze mlada zakladatelka si radu pytat na fore nemoze, ma bezat za mamou/inym, ... ale poniektore, ktore ju kritizuju, si rady na fore pytat mozu? tie nemaju mamu/kamosku/ atd? akoze smejem sa hlasno, resp. rozum mi to neberie ...
@maria200 mam tvoju vysku a ked som mala cca tvoje kila, tak som vyzerala najlepsie - ale ty si este mladucka, postava sa vyvinei, vytiahne ta este, porasties. ak nesportujes, tak zacni, aspon sa ti telo pekne vyformuje.plavaj/behaj, resp nejake kolektivne hry.
to fakt? ci si tu niekto robi srandu?

@maslenka47 dufam, ze kvoli tomu nedostane anorexiu, bulimiu atd, hlavne ze sme si tu vsetky oporou a hrde na svoje chapave prispevky. Mne je jedno, ze je moznost, ze ide o fejk, ale vzdy je malicka sanca ze nie a ja neranim city nejakeho dietata.