icon

Chodíte na verejný wellness? Je tam súkromie?

14. okt 2024

Ak ano, vsimate si tam cudzich ludi?:D
Chcem ist na wellness, ktori je pre max.15 ludi. Je tam virivka, 6 saun a oddychova miestnost. Je to vsak zona bez plaviek ( aj ta virivka) a ja mam nejake tie kila navyse, tak vaham ci ist ci neist :D rada by som, keby tam nebolo ani nohy, ale na to sa nemozem spoliehat. Privatny wellness v blizkosti nemam.

ibrunova
14. okt 2024

@mimuska328 v areáli welness je vždy bez plaviek

zmrzlinka2021
14. okt 2024

Autorka,

neuraz sa - ale ty, tvoja postava, toboz kila su pre tych ludí dolezite ako stierace pre ponorku.

Bola si reálne niekedy na nudaplazi? Tam mozno 1 z 20 zien ma peknu postavu

la_dolce_vita
14. okt 2024

Spravni saunari neriesia nahotu, pride im prirodzena. V takom prostredi naopak clovek v plavkach posobi nevhodne.

mamickalisticka
14. okt 2024

Raz sme boli v prahe takto vo wellnesse, ja prvýkrát v bezplavkovej zóne. Išli sme do vírivky bez plaviek. A vedľa bola ďalšia virivka, kde bol černoch, ktorý potom vychádzal. Ja som mala v tom čase 19, no bolo mi to blbé 🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠 oči mi behali kade tade. No trápne mi bolo, uz by som asi nešla, som strašne hanblivá

petamich
14. okt 2024

@belllinka no napr. Bjornsonka v Jasnej ma "wellness" vonku, sauny su klasicky bezplavkove, virivky su plavkove, nie je vyslovene saunova cast, ze by bola cela bezplavkova - mozno take cosi myslela

luccija
14. okt 2024

Tak nepôjdeš do vírivky.My sme boli a prízvukovali, že vírivka je bez plaviek je tam prítmie.V saune som v plachte, ale bežne su tam ľudia odhalení

jajanka31
14. okt 2024

Neodporucam ist v plavkach do virivky.. ak je tam raz upozornenie ze bez nich tak bez nich. Ma to svoje dvovody. Vyzliekat vas nik nebude. Ale mozu vas poslat prec. Obsluha milo, navstevnici aj drzo.. su ludia co tieto saunove pravidla striktne dodrzuju. Ma to svoje dovody a ked im tam niekto ide v plavkach tak sa stazuju.

mimuska328
14. okt 2024

@belllinka
@ibrunova boli sme v hoteli rôznom 2x aj v penzióne kde boli normálne iní ľudia takisto v plavkách nikto nebol nahý. A bolo to tak ze sa písalo podľa izieb na recepcii časy kedy pôjdeme a nikto nehovoril nič o plavkách.. však tam chodia aj rodiny s deťmi nie malými ale väčšie deti trochu. A naši chodia tiež pravidelne na 3h wellness vírivka, sauna a vždy do vírivky idú v plavkách

ibrunova
14. okt 2024

@mimuska328 ale tak to potom nie je vírivka v rámci sáun, alebo behajú tam jedni ľudia v plachtách a druhí v plavkách, či ako? Napríklad na Permone je vírivka vedľa veľkého bazéna, tak tam jasné v plavkách, ale druhá je dole v saunách a tam sa v plavkách nechodí vôbec.

dkethe
14. okt 2024

Ja mam neze par kil navyse, ja som obezna. Ale v saune chodim hola sebavedomo, jak po ulici v kabate nie 😂 na tom mieste sa ja citim velmi dobre.
V parnych sa samozrejme vycapujem tiez hola, tam plachty nepatria.
A nikto si nikoho nevsima. A ak si ma aj niekto vsima, tak o tom neviem, lebo ja som pohruzena do svojej pohody a inych si nevsimam 🙂
Neboj, a skus.

mimuska328
14. okt 2024

@ibrunova tak potom asi nie. Ja neviem aký v tom je rozdiel ale my sme boli len takto vrámci hotela. Boli aj sauny a vírivka a vedľa plavecký bazén. A tam boli normálne ľudia v plavkách. Áno tam asi štýl Permon. No popravde ešte som sa nikde nestretla s týmto ze by bola tak vírivka ze ide tam človek nahý

dkethe
14. okt 2024

@mimuska328 ja chodim do welnessu kde je bazen, a tiez len naholo sa smie 😂

kiki68
14. okt 2024

Vsetky Wellness aj pre 600 ludi v Rakusku su take, ze dostanes max plachtu. Nesmies mat plavky. Takze je to kazdemu jedno, vies hadam necaka clovek, ze tam budu chodit atleti, skor naopak. Takze netreba sa hanbit 😉

kiki68
14. okt 2024

@mimuska328 no neviem, Wellness je vacsinou od 16 rokov, iba detsky je teda inak. Ale tam su ine predpisy. Aspon s tym som sa stretla aj v Permone a aj v zahranici. Niekde az od 18 bol pristup do sauny. To je rozne

mk1111111111
14. okt 2024

Tebe ocko na inych zabehne, to Ti nevadi, ale, ze by cudzie ocko na Teba zabehlo, tak to Ti vadi. Tiez Ta nebudu ocumovat, len ocko im zabehne, ze kto to prichadza, pripadne, kto tam je.
Pavky nie a hotovo, nikto na Teba zvedavy nebude, kazdy si tam chodi oddychnut a nie zizat na ostatnych a ak aj ano, tak a co? Kasli na nich, nech sa pozru a uzi si wellnes

1ryba
Odpoveď bola odstránená
katulienocka999
14. okt 2024

My sme tak boli v trenčianskych Tepliciach,tuším Zaba sa to volalo...a tiež som sa mega hanbila 😅 do vírivky som rýchlo vhupla keď tam nikto nebol a ani nikto naokolo len partner 😁😁

ibrunova
14. okt 2024

Keď som vzala prvý raz kamošku do sauny, tak ona ešte sa bála, ako to bude v tej plachte atď, tak si dala aspoň dole plavkové nohavičky. Vydržala v nich 10 minút a šla sa vyzliecť, že mega nepríjemné.

stanulienkat
14. okt 2024

Šúľam sa na vašich reakciách😂😂 Baby, ale je to pravda, že sa tam očumuje. Ja keď som bola pár krát v saune, normálne som tie pohľady až cítila na sebe ako má prepaľujú. Bolo to veľmi nepríjemné. Iná kategória sú muži v saune rozčapeni do takého uhlu, že viac to už asi ani nejde.😂😂 To tiež neviem od hanby kde sa mám pozerať. A do sauny, kym ma nevyhodia, idem vzdy v plavkách a plachte, lebo sa neskutočne hanbím a do výrivky by ma holu už vobec nikto nedostal. Raz som s kamoskou bola vo vírivke a z nej hore schodíkmi vychádzal veeeelmi veeeeľmi pomalým krokom obezny muž. Minimálne dve minúty vychádzal a hojdalo sa mu tam všetko. 😂Doteraz mávam zle sny.😁😂😂 Už sa mi aj stalo že zriadenkyňa má dvakrát upozornila, aby som si vyzliekla plavky a tretíkrát už na mňa na kričala ako na malé decko. Tak hanba-nehanba išla som sa vyzliecť.😂😂

autor
14. okt 2024

@stanulienkat vsakze,dobra diskusia na pobavenie 😅😅ja som.sa tiez zabavila, aj ked to realne myslim vazne,co som pisala. Tak, asi mas co ponuknut,ked ta tam prepaluju pohlady :D toho obeznejho pana s hompalajucim naradim by som vidiet nechcela. Ha ha.

autor
14. okt 2024

@mk1111111111 ocko im moze zabehnut, to prezijem :D dakujem za zelanie

stanulienkat
14. okt 2024

Ale nemám extra čo ponúknuť, som úplne obyčajná baba. Ja si myslím, že chlapi sa radi pozru na čokoľvek a porovnávajú si. Ved co iné sa dá robiť v saune?😁

katka700
14. okt 2024

Počkať dačo mi tu nesedí 🤔
Takže na turistický chodník si nemôžem dať legíny aby som ostatných turistov netraumatizovala pohľadom na obrovské ovisajuce pozadie a celulitídou znetvorene stehná.
Na kúpalisko si nemôžem obliecť brazilky aby ostatní návštevníci z pohľadu na rozkysnute pozadie a tlste nohy nemali nočné mory.
Do sauny mám vletiet nahata a niesť sa ako pavica 😂
Vyzerá to tak že welnesy sú nejakým zázrakom umiestnené v alternatívnej realite kde vizuálna nedokonalosť nevadí 🤔

ibrunova
14. okt 2024

Šuľam sa na týchto komentoch 🙂 Ja osobne mám pocit, že v plachte som viac zahalená ako v plavkách, takže ja chodím len do sauny a bazénom sa vyhýbam 🙂

nini1978
14. okt 2024

@biba_18 videl a to by si sa divila

autor
14. okt 2024

@katka700 😀😀😀tak to si ma pobavila.

autor
14. okt 2024

@dkethe tak to je super,ze neriesis :D snad sa tie dostanem do takej fazy.

ibrunova
14. okt 2024

A u mňa je rozdiel aj v tom, kam idem do wellnessu, ak idem v našom meste, tak sa zásadne neodhaľujem, ak by som šla niekde do Poľska, tak by mi to možno bolo jedno 🙂

autor
14. okt 2024

@ibrunova presnw :D to mi tieZ robi starosti.

autor
14. okt 2024

@ibrunova to mi pripomenulo,ako kamoska vravela,ze isla skusit prvykrat nudaplaz v Grecku,ze kto by ju tam poznal. A bum. Rodicia ziaka, ktoreho mala v triede. Trapas ,😅