Zatvorenie kúpaliska Vadaš
Od detstva si pamätám, ako bolo kúpalisko Vadaš v Štúrove miestom, kde sme sa s rodičmi každoročne vracali. Mali ste to tak aj vy? Čo hovoríte na jeho aktuálne zatvorenie? Alebo správy, že možno neotvorí celé leto? Ak by otvorilo, nebáli by ste sa tam ísť okúpať? :/
Mi idene 21.7 a stále nevieme,storno by bolo 75 percent takže skoro cele,tak neviem ,som z toho zúfalá,keďže sa to nedá zrušiť.ani neviem ci je otvorené a zaplatili sme za všetko a bude otvorený jeden....takže cakane co bude
@dudka121 my sme zrušili rezerváciu a vrátia nám všetky peniaze. Treba napísať žiadosť o storno rezervácie, oni to zaevidujú a do 30 dní by mali vrátiť plnú sumu.
Mi idene 21.7 a stále nevieme,storno by bolo 75 percent takže skoro cele,tak neviem ,som z toho zúfalá,keďže sa to nedá zrušiť.ani neviem ci je otvorené a zaplatili sme za všetko a bude otvorený jeden....takže cakane co bude
@dudka121 Ak ste sa rozhodli kvôli obmedzeniam nenastúpiť na Váš pobyt, poprosíme zaslať žiadosť o storno na rezervacia@vadas.sk a hodnotu neodbývaných nocí Vám zašleme späť bez storno poplatku. Poprosíme v žiadosti uviesť aj číslo Vašej rezervácie a IBAN, kde hodnotu môžeme previesť.
Nebála by som sa, chystáme sa tam, keď sa otvorí. A teším sa aj na to, že tam zrejme kvôli tomu nebude toľko ľudí... Podľa mňa, ten chlapec sa nenakazil priamo tam a taktiež nebola dokázaná prítomnosť slzovičky
Nebála by som sa, chystáme sa tam, keď sa otvorí. A teším sa aj na to, že tam zrejme kvôli tomu nebude toľko ľudí... Podľa mňa, ten chlapec sa nenakazil priamo tam a taktiež nebola dokázaná prítomnosť slzovičky
@johanka21 a kde by sa nakazil, ked sa nikde inde nekupal. A bol potvrdeny rod Naegleria. To ci tam bola Naegleria Fofleri sa este stale zistuje. Je to dlhsi proces. Cize neviem odkial mas uvedene info, ze sa tam nenechadza 🤷♀️
My ideme v nedelu do Dunajskej stredy termal parku tak som zvedava kolko bude ludi. Ci tato situacia to ovplyvni.
Roky sa nechodim kupat, sama mam alergicku citlivu kozu a stale som predtym prech´adla odspodu…a vo vseobecnosti ta hygiena je vo vacsine pripadov katastrofa uz roky, nezalezi kde nie to len o vadasi
@dudka121 Ak ste sa rozhodli kvôli obmedzeniam nenastúpiť na Váš pobyt, poprosíme zaslať žiadosť o storno na rezervacia@vadas.sk a hodnotu neodbývaných nocí Vám zašleme späť bez storno poplatku. Poprosíme v žiadosti uviesť aj číslo Vašej rezervácie a IBAN, kde hodnotu môžeme previesť.
@veva1986 kedy ste mali nastúpiť na pobyt?
Ja si pamätám že keď som bola dieťa každé kúpalisko bolo jeden deň v týždni zatvorené aj v lete a mali sanitárny deň a drhli bazény a menili vodu. A naozaj to robili lebo ked som išla druhý deň voda a bazén bol úplne čistý a voda chladnejšia. Teraz také nič nebýva, vyčistia na jar a potom až na jeseň. Na čo jeden deň v týždni prichádzať o biznis?
*oprava Naegleria fowleri
Ja si pamätám že keď som bola dieťa každé kúpalisko bolo jeden deň v týždni zatvorené aj v lete a mali sanitárny deň a drhli bazény a menili vodu. A naozaj to robili lebo ked som išla druhý deň voda a bazén bol úplne čistý a voda chladnejšia. Teraz také nič nebýva, vyčistia na jar a potom až na jeseň. Na čo jeden deň v týždni prichádzať o biznis?
@marsmykkok mavaju pondelky, tu po okoli otvaraju v pondelok vzdy neskor, ci to staci, otazne, ale aspon nieco, kedze cez vikend je vzdy najvacsia navstevnost
@marsmykkok mavaju pondelky, tu po okoli otvaraju v pondelok vzdy neskor, ci to staci, otazne, ale aspon nieco, kedze cez vikend je vzdy najvacsia navstevnost
@senta_sofia Neverím že cez noc to riadne vyčistia a vydrhnú, maximálne vymenia polku vody a dolejú chémiu a chlor.
@marsmykkok u nas kupko tiez po burke alebo tak bolo zavrete kedysi ked sme chodili…teraaz😀😀😀aj keby kraken tam plaval otvoria
@marsmykkok u nas kupko tiez po burke alebo tak bolo zavrete kedysi ked sme chodili…teraaz😀😀😀aj keby kraken tam plaval otvoria
@jeennyv áno presne tak, tie normy boli prísnejšie, vzorky odoberali častejšie, teraz ide každému len o biznis. A chémia čistenie nenahradí, to ako ty keby si vlasy striekaš vkuse napríklad suchým šamponom nenahradí to komplexné riadne umytie vlasov. Je to výsledok len povrchový a nedostatočný.
Po tom co sa stalo by som sa tam kúpať nebála,ale preto lebo nenazranci šetrili na dezinfekcia nepoužívali toľko chlóru koľko bolo potrebné aby ušetrili by som tam nešla,pre ich ušetrené peniaze jedna matka na Slovensku prežíva neopísateľný žiaľ.
Nikdy sme tam neboli ani ako deti s rodicmi ani ako dospela, nikdy ma to nelakalo.....az minuly rok sme dostali listky v praci zadarmo tak sme sa teda isli pozriet na to ospevovane kupalisko (z ktoreho si vzdy niekto koho pozname doniesol sople,zapal oci ci problem so zenskymi a inymi vecami.....) ale ked to tak ospevuju, mame to zadarmo a mame deti ktore kupanie miluju isli sme. Nenadchlo nas to, polka toboganov nesla, z druhej polky toboganov sa olupovala furba, v bazene s vlnami to iste spinavo, olupana farba, milion ludi....ziadna slava....som rada ze som za to nemusela platit nestoji to totiz za to a nechapem co na tom ludia vidia ze tam idu na tyzden na dovolenku....a to do aquaparkov chodime casto a radi ale toto naozaj nie....rovnako ako Poprad aquapark nikdy v zivote.
@havlicka11 Každému sa páči niečo iné a tak to má byť predsa 😉🤗 My chodíme tiež vyše dvadsať rokov a vyskúšali sme snáď všetky väčšie kúpaliská a aquaparky na Slovensku aj v Maďarsku a zhodli sme sa všetci, že aj tak Štúrovo je najlepšie. Teda našej rodine nevyhovuje nič viac ako Vadaš. Vyhodnotili sme to už dávno pred tým ako postavili nové bazény. Od teploty vody, detské bazény ,jedlo večerný program +milovaný Ostrihom. Večerné prechádzky popri Dunaji ..Proste Štúrovo je naša rodinná srdcovka.❤Nie nebáli.
Nikdy som tam nebola, čiže mi jeho zatvorenie neprekáža. A ja by som tam po vyjadreniach majiteľa ani nesla
Dobrý deň mi máme ísť 26.7 chceli sme to stornovať a storno poplatok je 50,%z ceny čo je 325€ ako sme z toho zúfalí lebo to je súkromník v areáli a len ty pod Vadasom to majú tak že 100% vrátia ak nenastúpia a ak nastúpia dajú dokonca zľavu za to že sú tam není všetky tie bazény otvorené tak že my ostatný môžme dúfať iba že sa všetko dá do poriadku inak prídeme o peniaze je to syla ale je to tak
Dobrý deň mi máme ísť 26.7 chceli sme to stornovať a storno poplatok je 50,%z ceny čo je 325€ ako sme z toho zúfalí lebo to je súkromník v areáli a len ty pod Vadasom to majú tak že 100% vrátia ak nenastúpia a ak nastúpia dajú dokonca zľavu za to že sú tam není všetky tie bazény otvorené tak že my ostatný môžme dúfať iba že sa všetko dá do poriadku inak prídeme o peniaze je to syla ale je to tak
@oblacik2008 je to veľmi veľa peňazí. A keď nie su ochotný vrátiť peniaze pretože tie dva bazény aj nám sú nevhodné na dovolenku. Buď celkom zavrieť kúpalisko alebo otvoriť. A oni len tie dva bazény nechajú pre hostí otvorené. Veď keď si zaplatíš za služby v Štúrove tak by mal zákazník aj dostať. Je celkom normálne vrátiť zákazníkom všetky peniaze. Prečo to vymysleli vopred platiť za ubytovanie v Štúrove. ????Prečo si ľudia ochotní platiť vopred niekoľko týždňov za ubytovanie .
@oblacik2008 nemajú to tak len co mali objednane priamo od Vadaš. My mame od sukromnika, a storno poplatok je 0 ak zruším 15 dni pred nástupom...30% ak zruším 14-7 dni pred, atď...
@senta_sofia Neverím že cez noc to riadne vyčistia a vydrhnú, maximálne vymenia polku vody a dolejú chémiu a chlor.
@marsmykkok ani ja, ale aspon sa tak tvaria, ze maju sanitarny den
@oblacik2008 my sme na Tom podobne u nás je to 430. Zúfalstvo čisté a z ich strany neochota. Ja som si zaplatila za plne funkčné kúpalisko nie, že sa budem kúpať v dvoch bazénoch
Kúpať by som sa tam nebála, ale určite by som tam už nevkročila. Chamtivý majiteľ sa svojim vyjadrením predviedol, určite by som takému človeku neprispela ani cent na živobytie.
@oblacik2008 my sme na Tom podobne u nás je to 430. Zúfalstvo čisté a z ich strany neochota. Ja som si zaplatila za plne funkčné kúpalisko nie, že sa budem kúpať v dvoch bazénoch
@extania7 Asi preto nikdy v živote sme nič nerezervovali dopredu..Aj keď chápem všetko vypredané za lacno a dobré služby. Ale my sme aj tak mali vždy šťastie a vychytali (zatiaľ) ešte lepšie ceny ako poniektorí čo si objednali pol roka dopredu.
Objednali sme len RAZ v živote dopredu pár týždňov, možno ani to nie a v deň oddodu zomrel nečakane svokor..A to sme už pobehali kus sveta. U nás nikdy nevieme dopredu ako bude dovolenka a ani ako budú natom zdravotne naše starké.
@veva1986 takže sa mi vráti celá suma alebo 75 percent ako je v podmienkach....?dakujem
@extania7 veď my sme si šetrili deti sa tešili a ešte aj tie peniaze ťažko našetrené prídem o nej a keď nastúpim čo tam z deťmi budem robiť v sedavom sa nemôžu blaznit ako za tú cenu zb8 bazénov budú len dva alebo ako to bude tiež som z toho na prášky .
My dúfame že sa otvorí a určite ho navštívime
Uz roky nechodime na take miesta. Vyhybam sa vsetkym termalnym kupaliskam a aqua parkom. Bola som tam asi 20 rokov dozadu, nejako ma to neohromilo, hlava na hlave. Som skor za bazeny so studenou vodou, ale ich nejako nevyhladavam.
@extania7 veď my sme si šetrili deti sa tešili a ešte aj tie peniaze ťažko našetrené prídem o nej a keď nastúpim čo tam z deťmi budem robiť v sedavom sa nemôžu blaznit ako za tú cenu zb8 bazénov budú len dva alebo ako to bude tiež som z toho na prášky .
@extania7
@oblacik2008 skúste tu napísať do právnej poradne co a ako sa dá riešiť táto situacia
@oblacik2008 nám ponúkol že ak nebudú otvorené všetky bazény že nám vybaví aquapark v Ostrihome, alebo nám dá platný voucher na rok 2026. hlava v smútku celé zle. Ako keby sme za to mohli. U nás podobne tiež sa deti tešili, malému je to ešte asi jedno ale dcéra tam veľmi chcela ísť. No ponaučenie máme do života. Zatiaľ čo sme boli tak vždy sme trafili na milých a ochotných ubytovateľov, dokonca raz nám pán na 3x presúval, nakoľko dcéra bola chorá.

Nikdy sme tam neboli ani ako deti s rodicmi ani ako dospela, nikdy ma to nelakalo.....az minuly rok sme dostali listky v praci zadarmo tak sme sa teda isli pozriet na to ospevovane kupalisko (z ktoreho si vzdy niekto koho pozname doniesol sople,zapal oci ci problem so zenskymi a inymi vecami.....) ale ked to tak ospevuju, mame to zadarmo a mame deti ktore kupanie miluju isli sme. Nenadchlo nas to, polka toboganov nesla, z druhej polky toboganov sa olupovala furba, v bazene s vlnami to iste spinavo, olupana farba, milion ludi....ziadna slava....som rada ze som za to nemusela platit nestoji to totiz za to a nechapem co na tom ludia vidia ze tam idu na tyzden na dovolenku....a to do aquaparkov chodime casto a radi ale toto naozaj nie....rovnako ako Poprad aquapark nikdy v zivote.