Ako mapujete situáciu v Grécku?
Aké máte momentálne skúsenosti s Gréckom?Myslím,že je už otázka času kedy vyhlásia bankrot...ale nás turistov by to nemalo zasiahnuť nejako citelne,len treba mať hotovosť.Aké máte skúsenosti a pocity vy? Budem rada za každý postreh,zaujíma ma aj cesta autom ako to vyzerá na hranici,či prebieha všetko hladko..ďakujem za každú jednu odpoveď 😉
momentálne ísť do Grécka?Ohroziť svoju rodinu a deti?Veď keď vyhlásia bankrot,budú tam vlny nepokojov a demonštrácií 😒 Ľudia sú rozdelení na dva tábory...
v letoviskách nebude problém,vo veľkých mestách možno áno,domáci v letoviskách nás turistov potrebujú,tam problém nečakám
Ísť autom? No neviem ci je to dobry nápad ;( dnes som v novinách čítala, ze jenedostatok benzínu a ak aj nejaky bude tak sakra drahý
ako dobre, ze namam zaplatenu ziadnu dovolenku...a najlepsie doma, maximalne do Chorvatska, vsade inde dakujem pekne, neprosim
vcera o tom pisali, lebo grecko je momentalne pre nas aj rakusakov, nemcov jedna z najbezpecnejsich destinacii na dovolenku z hladiska terorizmu od habzibakov. Vraj napriek tomu,ze sa nevie co bude,tak letoviska prosperuju, ti ludia maju rozum a nebudu si naburavat celu sezonu tym,co robi vlada. Potrebuju co najviac nasich penazi. Skor sa treba pripravit na to,ze bude treba dot hotovosti. A osobne si mylim,ze greci su dobre vychcani. Urcite budu vyplakavat,ale ked sme im my povedali ake su na SK mzdy,tak aj plakat pretali a vyplestili oci 😉 Demonstracie by som cakala asi v Atenach. Mam tam byvalu spoluziacku v grecku a ona si nevie vynachvalit ten zivot tam. A novinam by som absolutne neverila...podla mna pisu velmi ucelovo,co maju pisat.

My ideme v sobotu autom do Grécka, tak som zvedavá ako dopadneme, tiež mi lepí, že ako to tam bude s obchodmi a reštikami.