icon

Ako prať menštruačné plavky na dovolenke?

lindayaaa
Včera o 17:52

Ahojte tie ktore ste pouzili menstruacne plavky na dovolenke. Ako ste to riesili s ich pranim? Staci to v umyvadle v teplej vode oprat? A vyvestit do druheho dna? Lebo nieje tam pracka.

anonym_242730
Včera o 18:03

načo sú ti menštruačné plavky ak v nich ani do vody nemôžeš ísť? daj tampón

viestta
Včera o 18:07

Normalne operies v umyvadle tak ako ine plavky, ponozky alebo tricko. Len tie menstruacne musis najprv vyplachat v studenej vode, tak ako plachas obycajne nohavicky ked pretecies, v teplej vode sa krv zaperie

muchotrafka298
Včera o 18:09

Ja mam viacero tychto menstuacnych plaviek a periem ich uplne bezne. Kedze ta sava vrstva ma asi 1 mm, tak isto ako na klasickych plavkach, tak to schlo uplne normalne. Menstruacne nohavicky ale na dovolenke naopak nepouzivam, pretoze dlho schnu a nie je to esteticke niekde to mat v izbe na snure 3 dni.

zuzanaete
Včera o 18:39
@anonym_242730

@anonym_242730 Preco by sa nemalo ist do vody v menstruacnych plavkach?

zuzanaete
Včera o 18:41

Zober trochu prasku a v umyvadle preperies.

natalka13
Včera o 18:42
@anonym_242730

@anonym_242730 ???🤔 preco by v nich nemohla ist do vody? Su to plavky - teda na plavanie.

Normalne ich oper ako kedysi babky na potoku.

lindayaaa
autor
Včera o 18:43
@anonym_242730

@anonym_242730 nechapem tento jeb.nuty komentar. Pokial nevies odpovedat na moju otazku tak bud ticho netrep hluposti nezapajaj sa a suchaj nohami.

lindayaaa
autor
Včera o 18:47
@muchotrafka298

Ja mam viacero tychto menstuacnych plaviek a periem ich uplne bezne. Kedze ta sava vrstva ma asi 1 mm, tak isto ako na klasickych plavkach, tak to schlo uplne normalne. Menstruacne nohavicky ale na dovolenke naopak nepouzivam, pretoze dlho schnu a nie je to esteticke niekde to mat v izbe na snure 3 dni.

@muchotrafka298 mne ide hlavne o tie posledne dni mozno 2. Ale nikdy nevies. Ja mam menzes slabulinky ale zas tampon si kvoli alergii dat nemozem. Tak skusam toto a zas kupovat za 30€ aby som mala dvoje uz nerozdycham 😄🙏

anonym_cb75dd
Včera o 18:48
@lindayaaa

@anonym_242730 nechapem tento jeb.nuty komentar. Pokial nevies odpovedat na moju otazku tak bud ticho netrep hluposti nezapajaj sa a suchaj nohami.

@lindayaaa komentar bol mozno trocha od veci, ale vobec nie natolko aby ospravedlnoval tvoju hrubost a vulgarnost

lindayaaa
autor
Autor odpoveď zmazal
lindayaaa
autor
Včera o 18:54
@anonym_cb75dd

@lindayaaa komentar bol mozno trocha od veci, ale vobec nie natolko aby ospravedlnoval tvoju hrubost a vulgarnost

@anonym_cb75dd mne je to jedno. Maju mi pisat k veci.

anonym_242730
Včera o 18:55
@lindayaaa

@lindayaaa viem odppovedať na tvoju otázku neboj sa
a tie plavky aj tesnia alebo všetko č z teba vyjde ide do vody?

lindayaaa
autor
Včera o 18:56
@anonym_242730

@lindayaaa viem odppovedať na tvoju otázku neboj sa
a tie plavky aj tesnia alebo všetko č z teba vyjde ide do vody?

@anonym_242730 nevies odpovedat, lebo doteraz si neodpovedala. A ano tesnia.

anonym_a020e4
Včera o 19:04

ja si neviem predstaviť,že krvácam a idem do vody

simsalabim
Včera o 19:17
@anonym_242730

@anonym_242730 preco by v nich nemohla ist do vody? Tlak vody krvacanie zastavi, a cestou do a z vody a aj nejaky pobyt na plazi vydrzia.
@lindayaaa Moja dcera mala 3, po vyjdeni z vody si vzdy prezliekla suche. Na obed dme isli dnu, preprala, za par hodin vyschli. Pocas silneho krvacania mala na nich este surferske sortky pre dobry pocit, ale netreba.

lindayaaa
autor
Včera o 19:22
@anonym_a020e4

ja si neviem predstaviť,že krvácam a idem do vody

@anonym_a020e4 a ked mate vytok tak co idete tiez. Kedze posva sa samocisti. Vy si akoze myslite ze sa to pouziva na silne krvacanie??? 😂😂😂😂😂

lindayaaa
autor
Včera o 19:23
@simsalabim

@anonym_242730 preco by v nich nemohla ist do vody? Tlak vody krvacanie zastavi, a cestou do a z vody a aj nejaky pobyt na plazi vydrzia.
@lindayaaa Moja dcera mala 3, po vyjdeni z vody si vzdy prezliekla suche. Na obed dme isli dnu, preprala, za par hodin vyschli. Pocas silneho krvacania mala na nich este surferske sortky pre dobry pocit, ale netreba.

@simsalabim a aku znacku mala? Dakujem 🙂

muchotrafka298
Včera o 19:44
@lindayaaa

@muchotrafka298 mne ide hlavne o tie posledne dni mozno 2. Ale nikdy nevies. Ja mam menzes slabulinky ale zas tampon si kvoli alergii dat nemozem. Tak skusam toto a zas kupovat za 30€ aby som mala dvoje uz nerozdycham 😄🙏

@lindayaaa ja si ich prezliekam tak ako klasicke plavky, mam spodne diely (2 ks cierne - 1 x Modibodi a 1 x Dorina kupene v zlave v Bepone), jedny suche, jedny mokre. Ale ano, rozumiem tomu, ze je to financne narocnejsia zalezitost.

simsalabim
Včera o 20:13
@lindayaaa

@simsalabim a aku znacku mala? Dakujem 🙂

@lindayaaa Modi Bodi, Perties a nejake lacne no name z Amazonu. Vsetky boli rovnako dobre.

amel
Včera o 20:19
@anonym_242730

@anonym_242730 preco nemôžeš?