icon

Dovolenka v Turecku 2013

luy
30. dec 2012

Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.

lauraa
25. jún 2013

@zanet_ronny kedy letite a kam? my teraz v sobotu do side.... plienky nejake zober a ostatok dokupis tam....

zanet_ronny
25. jún 2013

@lauraa o 2 tyzdne, tiez do side 🙂

lauraa
25. jún 2013

@zanet_ronny a ktory hotel ste vybrali?

zanet_ronny
25. jún 2013

@lauraa side sun hotel... vy?
prajeme vam prijemnu dovolenku ;)

ita78
26. jún 2013

@lauraa My letíme v nedelu ráno o 3.30 hotel Ali bey club Manavgat, 17km od Side. 🙂

ita78
26. jún 2013

@zanet_ronny Ja som zabalila do batožiny celý jeden balík. 😀

georgia333
27. jún 2013

Turecko je momentálne žiadané, takže doporučujem

dabet44
27. jún 2013

@zanet_ronny
Cez aku cestovku idete do Side Sun? 😉

lauraa
27. jún 2013

@ita78 my letimeo 6.30 ....

ita78
27. jún 2013

@lauraa To máte super čas,ja musím malú budiť už o 1.00 ráno. 😒

zanet_ronny
27. jún 2013

@dabet44 kamoska ma cestovnu agenturu, tak ona nam vzdy nieco "vysklada" 🙂, myslim, ze pobyt mame cez TUI a letenky cez FTI... moze to tak byt?
vy ste tam boli alebo idete tiez? 🙂

dabet44
27. jún 2013

@zanet_ronny
Nie neboli sme tam len sa tam chystame a neviem si vybrat cestovku 😒 kolko vas to vyslo?chceli by sme ist az koncom septembra ....

nelly3
1. júl 2013

ahojte, nemate nahodou skusenosti s hotelom? Hedef resort alebo hedef beach, hedef rose garden? dakujem 😉

kris557
10. júl 2013

Ide niekto letecky z BA 29.7. do hotela Babaylon****, letovisko IZMIR?

marley7
2. aug 2013

Nie je to skoro ísť na dovolenku do Turecka s 1 ročným dieťaťom?! Ako ste riešili stravovanie?! Je tam voda pitná? ďakujem

hexapla
2. aug 2013

Prosim, ktora z vas si pamata, ze v hoteli bolo pripojenie na internet zdarma, manzel potrebuje byt online. Ked nie v celom areali, aspon v nejakych spolocnych priestoroch staci wifi cez mobil. Dakujem

strihalka
2. aug 2013

@hexapla hotel grand prestige-oblast side-signal aj na plazi 🙂

strihalka
2. aug 2013

@marley7 voda v tuecku urcite pitna neni!!treba mit all inclusive a vyzadat si na kazdy den potrebne mnozstvi balene vody...my boli s malou ked mala 13m...od roka ji v podstate skoro vse, tk jidlov pohode...ovoce, zelenina na kila....obedy vcere u nas vedly bolonske spagety🙂

happyfrog80
6. aug 2013

V ziadnom pripade nechodte do Truva Apart v Icmeler ,mam spatnu skusenost ze mam uz odpor ist niekedy do Turecka.Uplne je mi nanic z toho ako sa k nam chovali .Rsz za 8 dni nam dali ciste uteraky aj odpadky vyniesli aj postel prezliekli ,a mali kazde 2 dni cize 2x za 8 dni ,brata u ytovali v smradlavej izbe v sklepe,kde bol akoze nalkon ale v spalni nebolo okno a smrdelo to tam stuchlinou,na ziadost ich dali zase uplne hore ,ale to uz neva.Cudujem sa ale ze anglicanom to vobec ten smrad nevadi ,hnus.
Keby som mala anglicke obcianstvo inak sa ku mne spravaju.
Uz aby to bolo.
Radsej pojddm na Mallorku ,pozicam si auto a pojazdim vsetky prekrasne buele pieskove plaze na severe .Vinde mna to lacnejsie.
Dokonca postrehli ste ze v Turecku ak ste len na kraji na plazi tak vas obzieraju ryby?Vzdy som utekala do hlbky ,sledovala som tie ryby okuliarmi a normalne utocia,len to stipne áe uz to odradza ist fo vody.
To su asi tie rybky co obzieraju nohy v akvarkach ,lenze tieto su vacsie preto to az stipne.
Nikdy viac Turecko

stanka33
7. aug 2013

ahoj bol niekto s vas v paradise side beach...zvazujem ze pojdeme recenzie su celkovo v pohode..dakujm za hocijake info....stanka

tehulka2011
7. aug 2013

@happyfrog80 len pridam, pozor na tulave psy na plazi bez majitela!!! otras 😔

happyfrog80
8. aug 2013

@tehulka2011 my. sme videli len jedneho v pristave,my sme boli v malej dedinke kde takych nevidno ,a ja uz beztak nejdem do Turecka ,do Lanzarote na silvestra letim ,hm uz nech su vianoce 😀

flori
8. aug 2013

@stanka33 ahoj,boli sme minuly rok v auguste 12 dni v PSB s 2 detmi

stanka33
8. aug 2013

dakujem za odpoved nakoniec sme vybrali iny hotel...tak ta nebudem trapit..ideme nakoniec do bel conti v nedelu rano dufam ze bude dobre.....nejde tam niekto????

flori
9. aug 2013

@stanka33 myslim,ze tiez dobry vyber,kamaratka tam bola pred 2 rokmi a chvalila,Belconti ma aspon podstatne vacsi bazen,co v PSB bolo jedine negativum.....prajem krasnu dovolenku 🙂

stanka33
9. aug 2013

@flori dakujem si zlata...

monika333slov
20. aug 2013

@dabet44 pozri si cez orex maju velmi dobre ceny my ideme do Limak limra...teraz v sobotu 24.aug tesime sa 🙂

ruza32
22. aug 2013

Hotel GLORIA GOLF v Belek.z Hydritour...fantazia. Boli sme s 4 a 3 ročným dietatom 2012, a už rok sa moj syn hraje denne na dovolenku v hotel gloria...zlaty je🙂
Hotel super, aj AI, doktor je na hotely, rozne bazeny, more super prístup, hektáre záhrad a golfových ihrísk, hotelový vláčik do vlastného minizoo, perfektný a velky miniklub, všetko je tam na 1.
A to som 2x ročne na dovolenke, toto je naj 🙂

fuzinko
8. sep 2013

Caute baby, chcem sa len spytat, chceme ist koncom septembra do turecka na dovolnku, ale nasi ma strasia, ze je mozne ze konflikt v Sírii sa stane medzinarodnym probemom a zapoji sa don pravdepodobne USA aj Francuzko , je mozne ze aj Turecko a o zacne to byt nebzpcne, moze dojst ak k vzdusnej vojne a Tecko je hned kusok, co si o tom myslite? Rusit dovolenky, alebo je to bezpecne? Dakujem

casper1982
9. sep 2013

@fuzinko .....inac aj mna by to celkom zaujimalo........tiez chcema ist na dovcu koncom septembra