Dovolenka v Turecku 2013
Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.
@chovancova27 ahoj dakujem za tip - presne toto hladam a diky aj za info o odletoch - to by ma vobec nenapadlo, ze to moze byt z Viedne aj lacnejsie... vies mi pripadne prosim ta poradit aj nejaky konkretny hotel s ktorym si bola spokojna ? mame deti 2 a 4r. a chceme ist aj so svagrovcami maju deti 1 a 3 r. Myslis , ze mame sancu si objednat v nejakej lepsej cene pobyt - neviem ci prave last minute -spolu izby v jednom hotely ? to bude asi potrebne rezervovat uz vopred nie ? este raz vdaka za info - s detmi ideme k moru 1x tak je to trosku ine ako ked sme chodili len sami 🙂 pekny den Lucia
@lulla skus pozriet www.settour.sk ponuka len zajazdy rakuskycha nemeckych cestoviek s odletom z Viedne...my letime s ruefa.at ale nejaky velky cenovy rozdiel (aspon teda u nasho hotelu s porovnanim s sk nie je). platila som to uz koncom januara, fakt ze cas odletou som si vyberala sama a zatial nam neprislo doplacat ziadne palivove poplatky apod.....
@lulla Ahoj, ja som práve zo settouru objednala Turecko od 7.6 za 498€ na 10 dní 5-hviezdový all inclusive🙂 odlet z Viedne, so všetkými poplatkami už🙂 no ja som mimo cestovky už 6 rokov, tak už o hoteloch moc nemám prehľad... ale skús ten settour, ak chcete izby v jednom hotely to nieje problém, tam si to pekne navolíš pri výbere zájazdu, ak chcete izby vedľa seba, treba to dať hned dopredu do poznámky. Pekný zájazd prajem🙂
Ahojte, my letíme o 5týždnov sa som z toho dosť v strese. Je to naša prvá dovolenka pri mori. Objednala som to cez net a vlastne neviem nič bližšie. Kedy letíme, kto nám dá letenky.. možno pre vás blbé otázky ale je to prvá dovolenka a ja mám toľko otázok. 🙂
kočky,ja teda pozerám cez ten www.settour.sk,ale dovolenka,čo mám objednanú cez našu CK mi vychádza o 400€ lacnejšie,ako z Viedne... 😒
Minulý rok som si takto sledovala ceny tiež a nikde som nenašla cez rakúske CK lacnejšie,ako som kúpila u nás.
To je moja skúsenosť...
@zuuzka dakujem za info. Z cestovky mi písali že bližšie info o odlete sa dozviem týžden pred tým. ale ako píšeš mali by mi doručiť letenky a nejaké info, zatial mi poslali mailom iba záväznu zmulu a zmluvu o poistení. NO ten týžden pred odletom bedem teda riadne na prášky kedy to pošlu
@katka.sa Aj ja byvam nervozna 😉 Aj ked ja skor z letu, pred nastupom ma chyta panika, ale potom sa akosi ukludnim. Kazdy rok si v lietadle vravim uz nikdy viac, o rok ideme autom a o par mesiacov po navrate uz hladam kam pojdeme letecky. My ideme 1.6., tiez uz sa to blizi. Tak peknu dovolenku a neboj vsetko dorazi ako ma 🙂
@zuuzka my ideme 9.6 🙂 sem http://www.turancar.sk/cestovna-kancelaria/poby...
no chceme ist aj do Side pozrieť, kto bol v Side napíšte mi prosím čo tam máme určite navštíviť 😉
@zuuzka aj mna chyta panika a ja sa ukludnim jedine tak nejakym poharikom 😝
ahojte, aj my ideme zaciatkom juna na dovcu do Turecka, a pozerala som predpovede, no moc dobre to nevyzera, koncom maja pisu, ze bude len nejakych 25 stupnov 😖 😖 😖
@januska191 to my ani nehovor,ja idem 14 juna snad to nebude take zle.
@januska191 tiez ideme 25.5. a neverim tomu, ze tam bude iba 25...
minuly rok som pozerala predpovede a tiez som takto stresovala, aj ked sme sli az 6. juna, ale bolo teplo a ku koncu az moc, absolutne sa netrafili
@januska191 a kedy letite? My 2.6. z Ke a tiez sa obavam toho pocasia.. snad sa do konca maja viac otepli. More uz ma 23 stupnov. Minuly rok sme boli zaciatkom septembra, more bolo teplucke.. a aj tie teploty sa uz dali celkom vydrzat. Kde presne idete? My Side Evreneski
@kdittel my letime tiez 2.6 z BA, ideme do Ali Bey, no dufam, ze tie predpovede naozaj nie su take stopercentne a dufam, ze bude prijemne teplucko.. 😵
@nefertitka tak to uz mate za par.... 😉
@januska191 voda uz ma 23 stupnov a urcite sa otepli. Planujeme aj delfinarium, aspon nebude take neznesitelne teplo.
@kdittel delfinarium? napis mi, prosim Ta, o tom nieco, nechce sa mi vyhladavat v gugli 🙂 . som nevedela, ze tam nejake je....
este sme neboli, teraz sa chystame prvykrat. Su tam v okoli Side asi 3. Antalya, Belek a Oculcalar. Su tam aj tulene, mroze... Nejake velke akvarium... Mozno sa tam vyberieme na vlastnu past, nakolko viac cestoviek ponuka celodenny vylet spojeny s aquaparkom a to nasa rodina velmi nemusi, ved to mame priamo v hoteli. Show je pekne, tvra asi hodinku. Je mozne fotit sa aj kupat s delfinmi (cca 100 eur na osobu) Je to ale zbytocne, nakolko sadnes na delfina, spravi 2-3 kola v bazene a nasleduje dalsi....
to delfinarium ma zaujima 🙂 tiez by sme isli ako jednotlivci, byvat budeme v side, mate niekto skusenosti s delfinariom?
tak som to pozerala na youtube, vyzera to super, urcite sa aj my pojdeme pozriet, dufam, ze sa bude dat bez aquaparku, urcite bude z hotela nejaky vylet len do delfinaria...
my sme boli v delfinariu v beleku....dalo sa vybrat aj bez aguaparku....tam to bolo pekne......deti do 6 rokov neplatia
kocky, mna by este zaujimalo, ako je to s nakupmi v turecku.. tie, ktore ste uz boli... chcela by som nieco zaujimave pokukat, nie len suveniry.... su tam trhy, alebo nejake obchody? vobec neviem.....
čo sa dá ešte v Side vidieť okrem delfinária ? mi budeme 10km od Side. Tak sa tam chystáme na celý den na výlet. Dajte tipy čo tam hľadať 😎
no postupne nabieha cestovna horucka.. 😉 , uz by som zacala aj balit.. este musim dokupit nejake veci. Lieky uz mam vsetky, bola som si od nasej dr. vypytat zoznam, co nam bude treba, tak normalne skoro plna taska. Ale lepsie byt pripraveni 🙂 . A este na ten let, poradte mi prosim, mam detom kvapnut nieco do nosteka, alebo maju pit ked budeme startovat, co je lepsie? Neviem, ci ich donutim stale pit pri starte.....

ahojte, nie je tu niekto, kto sa chysta do Grand Prestige v Side od 4.6.? Pripadne niekto, kto tam uz tento rok dovolenkoval?