icon

Išli by ste na dovolenku bez deti?

gabuska36
10. júl 2013

baby moja známa ide na dovolenku len s dcerou a manželom k moru a 2 deti 5 ročne necháva u rodičov....zaujíma ma či by ste aj Vy išli bez deti..........pekný deň

Strana
z3
simca06022011
10. júl 2013

juuuj jasne, nech ide ako sa jej da... blizsie info nepises ake stare je dieta co beru so sebou, ale urcite na to maju dovod... a veru, hned by som malu supla k starkej a isla na dovolenku na chvilu.. ved sme s nou cely rok...

petulawink
10. júl 2013

je zvlastne,ze dcerku berie so sebou a dve deticky nechava tu na SR, pravdepodobne ma to svoj dovod preco tak robi, ale za to este nie je zla matka a netreba ju odcudzovat🙂 a v podstate je to ich vec ....my sme tiez uz tak boli raz v Chorvatsku na tyzden,ked mal maly 2,5 roka a aj som sa bola previest so svojim chlapom na kamione na dva tyzdne🙂...ale ja mam zase vyhodu v tom,ze mam skvelu mamu, ktora maleho zboznuje a zakazdym ako ma vikend volny, dovolenku,tak maleho berie na par dni k sebe a velmi tam rad chodi, avsak my to mame v rodine,ako mala som bola staaaale u starych rodicov-chodili si ma bravat, tak ako moja mama teraz nasho syna🙂...teraz syn ide aj so svokrovcami na dovolenku do Chorvatska, pretoze mne sa neda, lebo som v 5 mesiaci tehotenstva a tatinko nam pracuje...a co ho nemam pustit,ked moze ist a uzije si to aj za nas so starkovcami...len kludne nech idu,mozno to potrebuju a mozno to potrebuje aj ta mala, urcite maju na to dovody preco tak robia🙂

janinah
10. júl 2013

nešla by som na dovolenku bez detí,myslím na 8 a viacdňový pobyt pri mori,to by mi bolo ľúto,že tam deti s nami nie sú a tiež by som nemala svedomie ich niekomu hodiť na krk....ale nemám problém ísť s manželom bez detí na 3-4 dni do kúpeľov ,tam by sa deti nudili a nám to pomáha po zdrav. i vzťahovej stránke

trasko
10. júl 2013

no mne je aj smiesne aj hlavou krutim...jasne nech idu!aj ja som bola na 21 noci....A?!....teraz nechapem,ty sa pohorsujes alebo ona pyta radu ci ist?kokos!...jasne,ze som si aj poplakala a aj maly,ale ci nemae narok vypnut aj my?a ked daju deti do tabora tak to neni urcita forma DOVOLENKY?

tilly
10. júl 2013

jasne!
ale len keby som vedela, ze su v dobrych rukach, bohuzial ja nemam komu zverit deti, nasi uz nemaju tolko sily...
ale isli by sme hned na nejaku krasnu plavbu nadhernou velkou lodou (idealne allure of the seas alebo oasis of the seas), romantika bez deti, viem si to predstavit 😵

hmmm, mozem snivat, nemam kde nechat deti, mozno, ked budu trosku vacsi...

pralinka25
10. júl 2013

naco to vobec riesit taketo otazky to si musi kazdy vo svojej hlave zrovnat. ja mam trojrocneho a bez neho by som nesla aspon zatial nie. chodime s nim na dovolenky a vylety od roka a zatial sme si to vzdy uzili v pohodicke. on mal z toho obrovsku radost. vodu more uplne miluje neviem si predstavit ho o to obrat a nechat ho u babky na zahrade. hoci nam kazdy rok hovoria aby sme ho nechali doma. a on si tie dovolenky pamata. viem to podla toho ze sa casto hra na urcite veci co zazil tam. aj ako rocny ked bol si to pamata.
ale zase mozno casom ked bude vacsi budem tiez citit potrebu byt bez neho. a dalsia vec je ine mat jedno dieta a ine mat tri deti. a zalezi aj ako su velke. mozno uz s nimi ani nechcu ist ked su v puberte. sktratka zbytocne riesit pohnutky inych. kazdy by mal svoju energiu venovat hlavne svojim rozhodnutiam aby boli spravne pre neho a jeho blizkych. sama neviem co bude o 5 rokov. vzdy sa riadim podla momentalnych pocitov svojich. pocity inych nechavam inam 🙂

andel7766
Autor odpoveď zmazal
monika15
10. júl 2013

och tak aboslutne nie !!!!!!!!!!!
pichnut deti ako batozinu do babky a ist uzivat si more plaz .... a oni kysnu v nejakom dome popripade v panelaku....

vobec neni nic krajsie ako vidiet ako sa deti santia pri mori hraju sa na piesku !!!

=)))))))))))

lucka1987
10. júl 2013

bud vsetky deti alebo ziadne .... pride mi nezmysel brat jedno dieta a ostatne dve nechat doma 😅

a priamo ci by som sla bez deti ? teoreticky ano..... prakticky neviem ci by som to dokazala / mozno ked budu vacsie napr 8 rokov a viac /

preco ? lebo nie som len milujuca matka 24 hodiny v sluzbe.. som aj manzelka a zena, ktora chce mat apson výnimocne cas na seba a manzela a budovat vztah ako taky najma v dnesnej hektickej dobe, ked som s nim raz za tyzden a to len na par hodin....
cize vsetkymi desiatimi by som brala taky tyzden osamote len s manzelom.. tyzden burliveho sexu, pokojneho porozpravania sa , dlhé vecere na plazi ci terase a kludné rána v objati a lenoseni....

ano je pekne vidiet ako si deti uzivaju... ale za cely rok doprajeme drobcovi mnozstvo zazitkov na ukor nasho pohodlia / tym to nehcem nejako kritizovat, robim to rada, ked vidim ze je maly stastny /

a som si ista, ze taka samota s partnerom, vnesie do vztahu upne ine zazitky... a ked su stastny rodicia a maju krasny vztah, tak sa to prenasa aj na deti a vtedy to vsetko funguje harmonicky......

carmella
10. júl 2013

ano urcite by som isla na tom nie je nic zle ..prospeje to vztahu

helimama
Autor odpoveď zmazal
talula
10. júl 2013

zalezi od veku deti...

adrika037
10. júl 2013

nie 😖

luciahaluskova
10. júl 2013

jasne, ze by som isla 🙂

yukki
10. júl 2013

okamžite.

minnie55
10. júl 2013

Jáááj, okamžite 😀 😀 😀

stella231
10. júl 2013

no ja hned.... na riadnu babsku jazdu s kamoškami, žurka a lenošenie na plaži , a nakupy... no to ano, alebo aj s priatelom, venujete sa jeden druhemu ...a vlastne aj chodim... ale iba na kratko...lebo potom mi je za nimi luto... samozrjeme na dovlenky k moru ako rodinka a znamy to deti nesmu chybať a v zime lyžovačky taky tak. s detmi... pripadne len so staršim synom..ked si chceme riadne zalyžovať nie je na tom nič zle , ked tie deti nie su ukracovane o zažitky a tie su im vynahradene aj počas roka .. na roznych inych akciach , vyletoch či predlzenych vikendoch. ked je o ne dobre postarane ani im smutno neni. 100 ludi 100 chut, ale ak si si chcela dokazať tym či si lepšia matka ked dieta vezmeš , alebo ho nechaš doma... nedostaneš jasnu odpoved... 😉

brisilda
10. júl 2013

osobne by som bez deti na dovolenku k moru nesla ....vycitala by som si to 😒 ...je ine dat dieta na prazdniny k babke alebo do tabora a ine odcestovat na dovolenku bez nich 😒 Mozno som divna ale ja by som si taku dovolenku nedokazala uzivat a uz vobec nie kebyze jedno dieta vezmem a dalsie necham doma ....... ☹ ak si chcem oddychnut tak poslem deti na prazdniny k babke ale takto ? hm....

andrejka1974
11. júl 2013

ja som tak bola raz v chorvatsku len so starsim synom a v roku 2002 som bola sama LEN S MANZELOM A 3 DETI SOM NECHALA DOMA, PROSTE SOM POTREBOVALA vypnut, na tom nie je nic zle, ja som sa teraz vratila z dovolenky v tatrach po tyzdni , bola som tam so 4 detmi a uprimne zisla by sa mi dovolenka bez deti, tie kazdodenne hadky, spory, obcas mam plne zuby 🙂 🙂 🙂 🙂

simonalh
12. júl 2013

Je smiesne ako daktore reaguju a ako to oznacili za ohovaranie,nechapem preco to zobraloi z tej stranky ale dobre,toje kazdeho nazor...
ja keby som mohla a mala kde nechat dve deti a vedela by som ze je o ne postarane a su tam spokojne,napriklad keby boli v detskom tabore tak isto idem s muzom,ved dovolenka bez deti je dovolenka ale s detmi ...mi sme zatial nemali problem a to sme boli s rocnou v chorvatsku a 10 mesacnym v Bulharsku,ale ake sme mi? riesime to uz mesiac dopredu ako budu deti spat ,ake budu v lietadle a podobne
jasne ze teraz ideme s oboma ako inac🙂 a tesim sa na to ako sa tesia deti a balia kufre pomaly

kinna
Odpoveď bola odstránená
stelinau
14. júl 2013

My sme boli s manzelom sami na dovolenke, bola to naša prvá dovolenka po 13 rokoch a ked som to spomenula na jednom fore, tak ma tam skoro ukameňovali. Ale neľutujem ani sekundu, bolo super. Tohto roku ideme na dovolenku ,ale už s deťmi. A tešim sa na ňu takisto.

9157247187
26. aug 2015

Na dovolenke nie je nič zlé. Treba si trošku užiť aj chvíle osamote a načerpať nové sily. My sme s mužom minulý rok takto boli v Amerike, a poviem vám 😎 😎 😎 😎 😎 celé super. Každému to vrúcne odporúčam. Letenky sme vychytali mega lacné, čo sme boli sami prekvapení a turistické víza sme tiež poriešili tak, že sme ani nevedeli ako a už sme mali všetko vybavené a stále sme na letisku s batožinou. Riešili sme to tu http://www.estavisa.sk/ Čiže ozaj, vrelo odporúčam dovolenku bez detí, veď si ich ešte užijete počas celého roka dosť. 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
l3yla
27. aug 2015

Áno. 😉

jasminet
27. aug 2015

boze, jasne ze by som sla a bez vahania, aka hlupa otazka 😀 😀 😀 😀 😉 ale ked bez deti, tak komplet, ziadne, ze jedno beriem, dve nie...

arianna7
11. nov 2015

ahojte idem prec od mojho dietatka na dva tyzdne..aky to bude mat dopad na neho..ako to zvladne nezabudne na mna mamu..bude s manzelom a svokrou..uz teraz som z toho hotova,ze ho opustim na dva tyzdne..bude rad ked ma opat uvidi..a zvykne si tie dva tYzdne bezo mna..dakujem za vase odpovede so skusenostami s takym niecim..maly ma 17 mesiacov..

evicka547
12. nov 2015
Používateľ evicka547 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evicka547.

ja by som bez mojho chlapceka na dovolenku nesla..

Strana
z3