icon

Je bezpečné vycestovať na dovolenku osamote?

18. júl 2026

Ahojte, idem prvýkrát sama na dovolenku.

Mám zarezervované ubytovanie so self check-inom a trochu váham, či je to dobrý nápad.Do ubytovania je vstup cez kód v mobile, pričom pri každom vstupe sa vygeneruje nový kód.

Myslíte si, že je to bezpečné, alebo by ste si radšej vybrali hotel, aj keď je približne o hodinu ďalej od miesta, kde chcem bývať? V meste sú totiž ceny ubytovania dosť vysoké.

Strana
z2
autor
18. júl 2026
@guudy

@anonym_autor mas novy profil, myslela som, ze starsi a mam ta poznat😎

@guudy som tu cca 5 rokov 🥸 ale profil som si založila iba nedávno

autor
18. júl 2026
@katkazatka

@anonym_autor nic mi to nehovori...nevadi. Nech sa ti dobre cestuje.

@katkazatka ďakujem 💖💖

guudy
18. júl 2026
@anonym_autor

@guudy why_not

@anonym_autor este otazka…nerobis kadernicku nahodou? ;)
Chodim do kadernictva, kde pouzivaju vlasovu kozmetiku zn. Why not 😁

guudy
18. júl 2026
@anonym_autor

@guudy som tu cca 5 rokov 🥸 ale profil som si založila iba nedávno

@anonym_autor rozumiem 🙂

autor
18. júl 2026
@guudy

@anonym_autor este otazka…nerobis kadernicku nahodou? ;)
Chodim do kadernictva, kde pouzivaju vlasovu kozmetiku zn. Why not 😁

@guudy nie 💖 ja som PC obeť

guudy
18. júl 2026
@anonym_autor

@guudy nie 💖 ja som PC obeť

@anonym_autor 😁😁😁

muchotrafka298
18. júl 2026
@katkazatka

@muchotrafka298
@anonym_d78a58 kde vsade ste boli samy? Ja rada cestujem, no niekedy nemam s kym a chcem vediet, co by som zvladla. Dajte typy.

@katkazatka po Europe vo vacsich mestach som bola sama, predtym tiez sama cez CK na vacsich poznavackach. Malta, Porto, Lisabon, Kodan, Stockholm, Valencia, Madrid posledne roky.

anonym_693de8
18. júl 2026

@anonym_autor mala som raz tento typ ubutovania..v Solúne. Dotycna nedvihala a ja som navod nepochopila prvy krat bol klucik v skrinke pod kodom..asi dve hodiny som tam stala a pisala jej s mojou hroznou anglictinou zatial som stala v zakaze a modlila sa aby mi neodtiahli auto. Vsetko dobre dopadlo. Ale bola som velmi nahnevana na nu..

zeldia
18. júl 2026

@anonym_autor v Španielsku by som sa sama nebála max že ma okradnú o ten telefón😇 Ak si zvyknutata na takyto typ ubytovanie tak to bude ok. Ja cestujem sama služobne, ale vzdy spím v hoteli s recepciou. Ja skôr koli hygiene ale aj bezpečnosti. Jedine čo vzdy doporučujem je riadiť sa inštinktom ak sa mi niečo nepozdáva tak tam nejdem a zmením to. Toto by som ti poradila ak sa dá a máš zlý pocit tak vyber iné ubytovanie. Nema zmysel byt v strese z ubytovania keď chces niečo iné ako zažiť dobrodružstvo koli ubytovaniu.

amelie2017
18. júl 2026

Kam do Spanielska ides?

arek00
19. júl 2026

Ja idem tiež sám do Egyptu. Ale do rezortu, fuul servis. Veľmi sa na to teším 💪.

Strana
z2